Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2016 Ben nerelere gideyim Allahım Zevksiz Amerikanların eline bırakma bizi Olası mavi renklere bakarmısın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2016 (düzenlendi) üstteki fena değil, "Denim" tonlarında ... ama alttaki mavi?????!??? şaka gibi ... (bkn.gözle görmek lazım) Mart 23, 2016 Kaan Yagizer tarafından düzenlendi ek yorum 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2016 8 dakika önce, Kaan Yagizer said: üstteki fena değil, "Denim" tonlarında ... ama alttaki mavi?????!??? şaka gibi ... (bkn.gözle görmek lazım) Aynısını yazacaktım. Üsttekinin yine gideri var. Başka araç bulmak lazım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2016 Bence o alttaki "mavi" Avrupa yapımı RS'i görüp ... "OMG! We should use this color palette!" nida'sı patlatan bir orta-batılı "kro"nun eseridir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Yerebakan Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2016 2017 ile o iki mavi ve wiblemdon beyaz gelecek herhalde işte ama 2016 son araçlar 3 renk kırmızı kart gördü. @Kaan Yagizer abi bana daha bugün ulaştı sipariş gir diye. akşam biraz ders çalışayım. 2 saat önce, Kaan Yagizer said: ... Deep Blue'yi seviyordum. Stoğa Guard Green sipariş etmiştik, o yüzden içim rahat ... bilmeden son dakika golü atmışız. Temmuz üretim siparişlerini geçtik ... Magnet X 2 - Spor - Siyah - Beyaz - Quantum yazdık ... artık bu kuZular ile Eylül'de görüşürüz. Kor turuncu veremeden gitti ya ona üzülüyorum. 5.0 Kor Turuncu Custom Pack ama jantları siyaha boyucaz. ekmek banardım.. Tek turuncu Ankara'dan. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Yerebakan Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2016 18 saat önce, Kaan Yagizer said: ... Deep Blue'yi seviyordum. Stoğa Guard Green sipariş etmiştik, o yüzden içim rahat ... bilmeden son dakika golü atmışız. Temmuz üretim siparişlerini geçtik ... Magnet X 2 - Spor - Siyah - Beyaz - Quantum yazdık ... artık bu kuZular ile Eylül'de görüşürüz. Abi size 6 adet mi atanmış? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2016 1 dakika önce, Kemal Yerebakan said: Abi size 6 adet mi atanmış? @Kaan Yagizer abiye çalışan ayrı bir hat varmış fabrikada 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2016 5 dakika önce, Kemal Yerebakan said: Abi size 6 adet mi atanmış? 1 ay önce 8-10 adet falan veriyorlardır sipariş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2016 Zengin, fakir, zugurt, cene, yorulmak. Baska yorumum yoktur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2016 9 dakika önce, Servet Özkan said: Zengin, fakir, zugurt, cene, yorulmak. Baska yorumum yoktur bu kadar gerçekçi olma master, çok sıkıcı oluyorsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2016 2 dakika önce, Mert Yürüyen said: bu kadar gerçekçi olma master, çok sıkıcı oluyorsun Bak ben sana sizde boyle cok komik oluyorsunuz diyor muyum hic? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2016 Şimdi, Servet Özkan said: Bak ben sana sizde boyle cok komik oluyorsunuz diyor muyum hic? haha, deme deme öyle deme 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2016 2 saat önce, Kemal Yerebakan said: Abi size 6 adet mi atanmış? Aynen (Temmuz üretim) 6 adet. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kemal Yerebakan Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2016 10 saat önce, Kaan Yagizer said: Aynen (Temmuz üretim) 6 adet. bize haziran 5 adet geldi. 1- Manyetik Gri + Bordo 2.3L EB FASTBACK 2- Yakut Kırmızı + Beyaz 2.3L EB FASTBACK 3- İnci Siyah + Beyaz 2.3L EB FASTBACK 4- Platin Gri + Siyah + Custom Pack 2.3L EB FASTBACK 5- Platin Gri + Bordo 5.0L V8 FASTBACK Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2016 @Kemal Yerebakan bu yazıyı hangi programdan kopyaladınız acaba? Çünkü sitede bir hata var onu çözmek adına soruyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap