ALPER Oluşturma zamanı: Nisan 6, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 6, 2011 Fencolic ; 3.stopta FOCUS yazısı aklımda vardı, bir tatil günü uğraştım, fena olmadı aslında ama geliştirilebilir. Fotoğraflar herşeyi özetliyor ama yapmak isteyenlere daha detaylı yardımcı olabilirim. 1. Stop lambasını alyen ile söküyoruz, içindeki sert parlak kısmı dikkatlice tırnaklarını sıkarak çıkarıyoruz. Burası oldukça zor, tırnaklar kolay kırılabilecek tarzda. 2. Önü kırmızı, arkası siyah olacak şekilde iki kartonu yapıştırıp yazıyı kesiyoruz. Yazının ölçüleri mevcut, isteyene pm atarım. 3. Parlak kısmı yerine geri takıp kapatıyoruz. Yazı şablonunun kaymaması için bantla takviye yaptım kenarlardan. 4. Stop yerine takılır. Sonuç bu. Gece daha güzel görünüyor tabi. Kötü yanı ışıklarda nasıl yaptın diye görüşmek isteenler çok oluyor 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ALPER Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2011 Çok hoş elinize sağlık.. Stoplardaki ampuller 3 chipli superflux ledlerle değiştirilirse çok daha belirgin ve can yakıcı olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ALPER Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2011 uA_Y_C_A ; Çok güzel bende mi yapsam Ayrıca Avrupa da yapanlar vardı herkes nasıl yaptı diyordu mantık belli tabi ama Görmemiz çok iyi oldu. Elinize sağlık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 Bende yaptım aynısını sizden görmüştüm ama 10 dk da yapabildim ancak olmadı bu kadar. Uygun bir zaman oturup yapmaya calısıcam . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 24, 2011 Bende yaptım aynısını sizden görmüştüm ama 10 dk da yapabildim ancak olmadı bu kadar. Uygun bir zaman oturup yapmaya calısıcam . Yapınca fotosunuda bekleriz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur Çin Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 hocam müthiş olmuş şimdi gidip sökesim var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 hocam müthiş olmuş şimdi gidip sökesim var Wuhuuuu, 2 yillik konu hortlamis Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 iyi olmuş hortlaması ben yeni gördüm 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 Ben F3 stopunu nasıl açarım çözemedim. Yapışık gibi geldi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 yanlız frene basınca fren lambasında focus yazmasıda bir ayrı manidar olmuş frene basınca focus (odaklan) yanıyor hipnotize eder gibi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullahcan Mara Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2013 gerçekten çok hoş olmuş elinize sağlık uğraş gerektiren bir iş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Ş. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2014 (düzenlendi) merhaba arkadaşlar, bir kaç ay önce forumdan görüp yapmıştım, resimleri ancak ekleyebildim :) photoshop psd dosyasını isteyen olursa gönderebilirim. Şablon Aralık 11, 2014 Mehmet Ş. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap