Onur Solmaz Oluşturma zamanı: Ağustos 13, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ağustos 13, 2011 Gece sadece focus yazısı görünmektedir ışık sızması yoktur makinenin dandikliğidir Yorumlarınız benim için önemlidir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 cok güzel olumş eski sitede vardı böle bişi...eline saglık tarz yapmısın.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 bende yaptım ışık sızması az da olsa oldu bende nasıl yaptın az bilgi versene ne kagıdının üstüne yazdın yazıyı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 (düzenlendi) Laser yazıcıdan çıkmış bir kağıt gibi güzel bir ışık kesici olamaz Ağustos 13, 2011 onurhanburak tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 bende yaptım ışık sızması az da olsa oldu bende nasıl yaptın az bilgi versene ne kagıdının üstüne yazdın yazıyı Senin konuyuda okudum sen ne ile yapmıştın? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 Senin konuyuda okudum sen ne ile yapmıştın? tam hatırlamıyorum karton gibi bişeyle yapmıştım ama çok özenmedim 10 dk da yaptım öyle taktım. olmassa bidaha yaparım seninki güzel olmuş kesiminide güzel yapmışsın eline sağlık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 onur ben sana benimkinin boyutlarını versem bu yazı şeklinin aynısından bana yazıp yollayabilirmisin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 Ölçüleri yolla istersen basıp posta ile gönderiyim istersen basıma hazır word belgesi halinde gönderiyim unutma sadece içindeki duyu ölç Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 Ne yalan soyluyim aynısı ben rica edecektim Çok guzel olmus Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 yok adaş sağol sen bana world belgesi halinde gönder uğraşma ben burda çıkarttırırım. yarın pm atarım sana. teşekkür ettim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 Adminim, madmax abi ve onur yorumlar için teşekkürler Bu arada boyutları yazın yarına basıma hazır word şeklinde upload edeyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 tamam onur yarın ben boyutlarını ölçer sana pm den ulasırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 Onur sizin araç sedan dimi. Hb ile aynimidir ölçü ??? Bence aynıdır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 bede onu düşünüyordum abi. bilmiyorum ki aynı olabilir eğer aynıysa senin uğraşmana gerek yok. geri vitesde ses yapıyor orası bi çözüm düşünüyodum yarın bant yapıştırırken ölçerim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 13, 2011 Maşallah çok güzel olmuş.... Sana hatırlatmak lazım ama yoksa unutup gidiyorsun... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap