Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×

Onur Şengül

Üye
  • Toplam İleti

    13
  • Katılım

  • Son ziyaret

Onur Şengül tarafından yazılan her şey

  1. bende 2012 benzinli trend c-max var. yakıt durumu ortalama 7.4-7.8 arası değişiyor normal kullanımda. tavsiye ederim gayet memnunum. @Gürkan Çakıroğlu tavsiyesiyle @Sarp D. Uygur abim ile yokuş kalkış ve lastik basınç sensörünü aktif hale getirdik. gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. tavsiye ederim --1 dakika sonra eklendi--
  2. Bu akşam @Sarp D. Uygur abim ile birlikte trend c-max aracımda yokuş kalkış desteğini ve lastik basınç sensörünü aktif hale getirdik.Kendisinin ilgisinden dolayı teşekkür ederim test ettik ve sorunsuz çalışıyor.
  3. O zaman sizden geldiğiniz zaman haber bekliyorum.gün içerisinde çalıştığım için zor olur ancak mesai bitimi uygun olursanız eğer görüşebiliriz:)
  4. @Gürkan Çakıroğlu abimin desteği ile @Sarp D. Uygur ve @Muzaffer ASLA abilerimin yardımlarını rica ediyorum
  5. Forumda yeniyim.Dikkatli olurum.Bilgi için teşekkür ederim. İzmirde lastik basınç sensörü ve yokuş kalkış desteğini aktif hale getirmek için yardımcı olabilcek var mıdır?
  6. Herkese merhaba 2012 c-max trend aracıma Gürkan hocamın tavsiyesi üzerine yokuş kalkış ve lastik basınç sensörlerini aktif hale getirmek istiyorum. İzmirde bu konuda yardımcı olabilecek kimse var mıdır? Nasıl yapabiliriz?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.