Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×

Semih O.

Yönetim
  • Toplam İleti

    3.339
  • Katılım

  • Son ziyaret

  • Kazandığı Gün

    30

Semih O. tarafından yazılan her şey

  1. Daha önce de yazılmış zaten. Cihazın orijinal multimedya sistemine üçüncü parti ilave bir aparat takılmış. Bu aparatı sökerseniz normale döner. Bunun için multimedya ekranını, tuşları vs. sökerek bağlantıları orijinal haline getirmeniz gerek.
  2. Bir web sayfasında bulunan kılavuz görsellerini PDF olarak derledim. İşinizi görür umarım. Focus Mk2 - 2006.pdf
  3. Şimdi sizin halihazırda ChatGPT'ye sormuş olduğunuz sorunun yazışmasını okuyup sizin sorununuza dair falcılık mı yapacağız ben anlamadım.
  4. Aliexpress'te vardı ancak yurtdışı kargo durumları malum. Parça kodunun ilk iki bölümüyle internette aratın. Sarı sitede de vardır muhtemelen.
  5. Araç 2016 modelse, Mk3 konularına bakacaksınız.
  6. PDM, DDM'de bir aksiyon yok mu? Ben çok hakim değilim konuya ama orada bir eksik olabilir mi? @Murat Kav.
  7. Çok bir şey yazmıyor be Ozan 🙂. Özetle manuelde boşa alın çekin, otomatikte takviye yapın el frenini indirin demiş.
  8. Onu da geçtim 10L yağ koymuşlar? Zaten dry fill 11L diye biliyorum. Olabilir mi böyle bir şey?
  9. İstanbul'a yolunuz düşerse Kartal Oto Sanayi'nde Mekanik Ford var. Savaş Usta yardımcı olacaktır.
  10. Yağış haricinde ve çoluk çocuk olmadığı her koşulda kullanıyorum diyebilirim, çok nadiren üşüyorum, fena değil yani ekipmanlar. 🙂
  11. 2011 model araç ile sizin araçta aynı işi yapan farklı modüller var. Ancak büyük ihtimalle sorunun kaynağı her iki durumda da modül arızası.
  12. Videodan bir şey göremedim ama rahatsız edici seviyede bir şey varsa götürün servise gösterin. Garantisi yok mu bu aracın?
  13. Yardım olsun diye yapıyorsanız, yapılacak işlemi buraya yazın bari başkaları da faydalanır.
  14. Tesisatta bir karmaşa olduğu belli, ancak anlattığınız kadarıyla uzaktan çözüm üretmek için müneccim olmak lazım.
  15. Yedek parça için Oto Ercan ve Tek Ford var ikisi de küçük sanayide. Ben bunların arasında Oto Ercan'ı tercih ederim. Zaten birbirlerine yakınlar. Usta için bir öneride bulunmayı tercih etmem. Sadece standart bakım yaptıracaksanız çok bir şey fark etmez zaten.
  16. Semih O.

    Alternatif Akım'ın Sportif Yüzü

    Nice mutlu yaşlara Eren, doğum günün kutlu olsun 😊 Araç yarışlarının da güncel duruma uygun olarak evrim geçirmesi kaçınılmaz gözüküyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.