Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2015 Gelecek nesiller size şimdiden "şükran" duygularını iletiyorlar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2015 Neden "DPF" belası idi ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2015 DPF tıkanınca bela oluyor, onu çıkarıp attın mı insanların ciğerleri tıkanıyor, ama işin bu kısmı elbette pek önemli değil. http://www.toraks.org.tr/halk/News.aspx?detail=2653 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Can Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2015 Tikanmasi an meselesiydi fazla yakit ve cekis dusuklugu etkileri. Bunlar olmasa bugune kadar kullandigim gibi devam ederdim. Doldugundaki maliyetine iptal + chip tuning ini yaptirdim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ercan Ç. Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2016 (düzenlendi) Maşallah çok güzel olmuş. Allah kazasız belasız tadını çıkarmak nasip etsin kardeşim. Bişey sormak istiyorum. Arka tampon eki içime sinmedi demişsiniz.Bende yaptırmayı düşünüyorum.Merak ediyorum neden sinmedi ve nerden bulabulabilirim ? Tsk Mayıs 17, 2016 Ercan Ç. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2016 ... zevk meselesi tabi ki. İyi günlerde kullanın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap