Ercan Çetiner Oluşturma zamanı: Mayıs 24, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 24, 2015 focus 3 manuelde en iyi şekilde hızlanmak için hangi devirde vites değiştirilmelidir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2015 O reno lar kaç kg, birde onu düşünün. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2015 kolayı var ... atacaksın NoX'u bagaja ... olcek, biticek 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2015 atmosferik motor çağ dışı kaldı artık ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Bayrak Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 Kullanılan aracı iyi bilmek lazım, vites geçişlerini, limitlerini, ara hızlanmalarını iyi ezber etmek lazım. O noktadan sonra bayır aşağı, yukarı, dere tepe dümdüz fark etmiyor. Şahsen ben PS'te bile, hangi devirde, hangi hızda vites küçültüp büyütebileceğimi ezberlemiş durumdayım. Malum 4k devir altında vites küçültmüyor lanet Ki şu dizel fluence'ler ve bir önceki kasa dizel sedan corolla'lar beni de çok zorluyor. Ama sonuç hep hüsran. Üzülüyorum onlara.. Katılıyorum benzindeki tat hiçbirinde yok yokuşta düzde heryerde gidiyo mevzu şöförde bitiyo çok giderli bi araç yeterki korkma yokuşta 5 bin 6 bin devir ver gazı benzinli bu sıkıntı yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ercüment Balcı Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 Rampada 90-100 giderken arkanıza yapışan bir dizeli ekarte etmek için 3 e atıp gazı kökleyin. Ben bunu ilk olarak arkadan hışımla gelen bir skoda süper b üzerinde denedim, sonuç mükemmel. En az 80-100m fark attım. Rampa bitince sağa çektim, geçti bakarak... Hız düşükse aynı şey 2. viteste de yapılabilir. Uyarı: Gözünüze kestirdiğiniz araçlar üzerinde deneyin, sonuç hüsran olmasın. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 atmosferik motor çağ dışı kaldı artık ... Yapma... Deme öyle... Şöyle güçlü bir atmosferik aracımız olsa vursak kırbacı, ararmıyız hiç turboyu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Yapma... Deme öyle... Şöyle güçlü bir atmosferik aracımız olsa vursak kırbacı, ararmıyız hiç turboyu. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Ercan Çetiner
focus 3 manuelde en iyi şekilde hızlanmak için hangi devirde vites değiştirilmelidir?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 22 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap