Anıl Polat Oluşturma zamanı: Mayıs 24, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 24, 2015 e tebrikleri bir borç biliriz ) şampiyon galatasaray!!!! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2015 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin Aygün Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2015 Başarılarınızın Devamını Dilerim. Saygılarımla. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2015 Herkes rütbesini bilecek... Lidere selam dur Şampiyonluk yolunda son 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2015 Arkadaşlar insanları kıracak cümle ve ithamlar olursa konu başlığı silinir bilginiz olsun bundan önce böyle oldu sonra da öyle olacak. Oyuncuları tebrik ederim. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2015 (düzenlendi) Tebrik ederiz Galatasaray'ımızı ama sadece galibiyet için. Erken konuşmamak gerek. Bu ülkede son maçta kaybedilmiş çok şampiyonluk var. Mayıs 24, 2015 Kutluhan A. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ismail orçan Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2015 Focusla ilk şampiyonluk turuna cikdim bugün, sonyli focusumla konvoya liderli ettim mayıslar bizimdir. ★★★★ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2015 Galatasarayı gönülden kutlarım galibiyeti için... Durun yahu daha şampiyon olmadınız, son hafta kazaya uğramayın sonra. (Bir FB'li) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2015 Mayıs lar bizimdir az kaldı 4 yıldıza Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2015 son maç kimle? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2015 son maç kimle? Rize ama bugün fenerin maçı daha önemli 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Erik Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2015 Galatasaray'ın şampiyonluğu hayırlı olsun. Şampiyonlar Ligine yakışan bir takım. Bir fenerli olarak GS nin bu yarışta verdiği mücadele hakkıdır. Tebrikler Galatasaray. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2015 Bir galatasaraylı olarak tebrik edilecek bir başarı (futbol adına) var mı bilmiyorum açıkcası. Gemisini yürüten kaptan mantığıyla onanan bir lig haline dönüştü sanki. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2015 İki ezeli rakibinin taraftarlarına aynı maç içinbirlikte dualar ettiren takıma Galatasaray denir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2015 Bir galatasaraylı olarak tebrik edilecek bir başarı (futbol adına) var mı bilmiyorum açıkcası. Gemisini yürüten kaptan mantığıyla onanan bir lig haline dönüştü sanki. Ben gram zevk almadim bu sene ligden. Birde iki takimin 4. yıldız mücadelesi olacak. Fenerbahçe den hiç memnun değilim. Zaten şampiyonluk yarışında lig sonuncusuyla kendi sahanda 1-1 berabere kalıncada hiç üzülmedim iyi de oldu akılları başlarına gelir toparlanirlar seneye diye. O beraberlik olmasa bir şekilde şampiyon olsa fener bu kadro ve kafayla 2016 sezonunuda geçirmeye çalışacaktı taraftar iyice soğuyacaktı. Galatasayarida tebrik etmek lazim tabi 3den sonra 4. yıldızı da ilk onlar taktı( diyemiyorum daha rize maçı var top yuvarlak herşey olabilir ) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap