2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız
- 0
Aracımın Sol Tarafını Kaybettim!
-
Benzer İçerikler
-
- 1 cevap
- 1.595 görüntüleme
-
- 6 yanıt
- 6.748 görüntüleme
-
Focus 2 Elm ile Gizli özellikler Nasıl Açılıyor Bilgisi Olan Varmı ?
Yazan: Koray Eraslan,
- mk2
- focus 2011
- (ve 3 tane daha)
- 8 cevap
- 3.226 görüntüleme
-
- 1 cevap
- 1.012 görüntüleme
-
- 11 yanıt
- 6.822 görüntüleme
-
Soru
Erdal Çobanoğlu
Bugün doğum günüm ve sabah saatlerinde arabamın yanına gittim ve açmaya çalıştığımda sol taraftaki kapılar açılmadı.(İçeri girdiğimde cam otomatikleri,sol ayna sinyaliinde çalışmadığını gördüm)Kısaca arabam ilk süprizi yaptı bana Sürekli gittiğim Elektrik ustasına götürdüm.İlk önce gelen kablolarda iletişimsizlik var mı diye baktık her şey normaldi.Hata kodu çıkar mı diye alet bağladık hiçbir hata bulunamadı.En son olarak sol kapının içindeki motorun falan olduğu yerde cam modülü gibi bir şey var.Ondandır diye sadece tahmin edebildik.Servis i aradım bir fiyat verdiler parça hakkında çıkma kapı alsam yarı yarıya ucuza gelir Çıkmacılara telefon açtım 150-250 arası uygun bir fiyat verdiler.Tabi öyle bir çıkmacı lazım ki o parçayı geri alabilsin yani güvenilir olsun..(Sorun kesin olarak o parçadan kaynaklı diyemiyoruz çünkü).Arabanın başka hiçbir yerinde sorun yok.Moralim sabahtan beri bu yüzden çok bozuk...Parçanın resmini aşağı kısıma koyuyorum.Umarım yardımcı olabilecek bir arkadaş çıkar.Önceden başına bu olay gelmiş kişilerinde yardımına hayır demem.Şimdiden teşekkürler...(Araba Focus 2 makyajlı kasa 2009 model Trend )
http://i.hizliresim.com/XvPbno.gif
resim çok büyük geldi o yüzden link olarak ekledim.Numaram 05547088131...
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 14 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap