Osman Türkol Oluşturma zamanı: Mayıs 27, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 27, 2015 Arkadaşlar işte F3 için kolçak tabanı araç fotolarını yarın ekleyeceğim 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Erik Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2015 Hocam eline sağlık. Alt kısmı ahşap mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2015 Hocam eline sağlık. Alt kısmı ahşap mı? Evet ahşap oradaki boşluğa en yakın ölçüler %98 e kadar tam gelmektedir.tamamen el yapımıdır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Erik Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2015 Torna ile yapmadın yani... Gerçek bir el emeği. Bende kalıp yapılması gerektiğini düşünüyordum. Babası marangoz biri olarak ahşap hiç aklıma gelmedi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 27, 2015 Torna ile olmaz olursa cnc freze ile olur fakat Ölçüyü çıkarmak önemli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 Kolçak aparatının araç içinde ki durumu 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih Yaşar Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Bu tip vidasız kolçaklar, geçtiği yerde sağlam olarak duruyor mu, yoksa zamanla gevşeme sorunu olabiliyor mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 (düzenlendi) 5 dakika önce, Semih Yaşar said: Bu tip vidasız kolçaklar, geçtiği yerde sağlam olarak duruyor mu, yoksa zamanla gevşeme sorunu olabiliyor mu? Vidasız, plastik, yuvaya oturmalı olanı kullanıyorum 5-6 aydır; esneme, gevşeme yapmadı; sabit duruyor. Oldukça kalitesiz aslında ama iyi iş görüyor... İki kişi dirsek dayayıp gidiyoruz, rahatsız etmeyecek kadar rahat. Aralık 17, 2015 Ahmet Dursun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet oktay Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Arkadaşlar bu kolçaklar çok geride değil mi. Ben hem dirsek koyup hem direksiyonun ucundan tutmak istiyorum ama şekilden şekile giriyorum. Koltuğu çok geriye koysam direksiyona tam hakim olamıyorum. Sol tarafta cam kenarına koyayım diyorum yine direksiyon uzak kalıyor zar zor tutuyorum. Türkiye ortalamasında bir boyum var. 1.70 ( tabi ortalama doğruysa ) Kolçak biraz ileriye gitmez mi? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 16 dakika önce, Mehmet oktay said: Arkadaşlar bu kolçaklar çok geride değil mi. Ben hem dirsek koyup hem direksiyonun ucundan tutmak istiyorum ama şekilden şekile giriyorum. Koltuğu çok geriye koysam direksiyona tam hakim olamıyorum. Sol tarafta cam kenarına koyayım diyorum yine direksiyon uzak kalıyor zar zor tutuyorum. Türkiye ortalamasında bir boyum var. 1.70 ( tabi ortalama doğruysa ) Kolçak biraz ileriye gitmez mi? benim yaptığım aparatta kolçak kısmını ayrıyeten alıyorsunuz ve ağaç aparata isteğiniz yerden vidalama yapıyorsunuz.Fakat internetten alınan omsa line marka ve diğerlerinde yerine nasıl takıyorsanız o şekil kalıyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2015 Arkadaşlar bu kolçaklar çok geride değil mi. Ben hem dirsek koyup hem direksiyonun ucundan tutmak istiyorum ama şekilden şekile giriyorum. Koltuğu çok geriye koysam direksiyona tam hakim olamıyorum. Sol tarafta cam kenarına koyayım diyorum yine direksiyon uzak kalıyor zar zor tutuyorum. Türkiye ortalamasında bir boyum var. 1.70 ( tabi ortalama doğruysa [emoji4] ) Kolçak biraz ileriye gitmez mi? Mehmet, bir kaç çeşit (marka) var, evet bazıları yüksek ve geride kalıyor mutlaka deneyip almak gerekiyor, ben ilk aldığımı bir saat içinde daha rahat kullanıma izin verenle değiştirdim, bir yıla yakındır orj gibi rahat kullanıyorum. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Deniz Akıllı Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2016 Kolçak ölçüsünü nasıl aldınız hocam ben de sizin ki gibi düşünüyorum yardımcı olsanız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2016 12 saat önce, Deniz Akıllı said: Kolçak ölçüsünü nasıl aldınız hocam ben de sizin ki gibi düşünüyorum yardımcı olsanız Makina modelcisine giderseniz o size aynını yapabilir diye düşünüyorum.Yada omsa line dan sipariş verin gelsin oda olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burhan Martin Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2016 Krem rengi koltuklara siyahmı krem mi gder diye düşünürken bu fotolar bana ışık oldu siyahta güzel duruyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap