Volkan Bilezikçi Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2011 Arkadaşlar, google'da kol dayama araması yaptığımda birkaç sonuç çıktı. http://www.hepsibura...36504#Gorseller Bu linke bakar mısınız? Bu kolçaklar FOCUS 3'e uygun mudur sizce? Kolçak bulabilirsek orta konsolu komple değiştirmekten iyidir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Antalya otokoçu aradım şimdi armster marka kol dayama gelmiş 160tl dediler.Ama sadece siyah renk varmış O kolçaklar el freninin arkasındaki küçük cebi kapatarak monte ediliyor sağlam değil birde bardak koyma yerlerini kullanamiyorsunuz bende gittim baktım antalya otokoça sonradan vazgectim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Şemsi B. Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 O kolçaklar el freninin arkasındaki küçük cebi kapatarak monte ediliyor sağlam değil birde bardak koyma yerlerini kullanamiyorsunuz bende gittim baktım antalya otokoça sonradan vazgectim Aybars antalyada düzgün bir kol dayama bulursan banada haber verirmisin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2012 Aybars antalyada düzgün bir kol dayama bulursan banada haber verirmisin Tabiki saniyeden araştırcam birkaç bişiy bu ay içinde işe yarar bişiler yakalarsam beraberde yaptırılabilir daha da ucuza gelmiş olur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Şemsi B. Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2012 Tabiki saniyeden araştırcam birkaç bişiy bu ay içinde işe yarar bişiler yakalarsam beraberde yaptırılabilir daha da ucuza gelmiş olur Tamam haber bekliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Abdullahcan Mara Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 biz taktık gayet şık durdu style model araca Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Şemsi B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 18, 2012 abdullahcan bey resimleri yükleyebilirmisiniz birde nerde kaça taktırdınız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Eray Çelebi Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2012 Armster markayı bu sabah gittim taktırdım, gayet tok duran bir kolçak fakat altındaki parça plastik olduğu için ben kolumu koyunca kolçak aşağı doğru eğiliyor, arasına parça sıkıştırınca bir sıkıntı yok, başka kolçaklarıda inceledim diğerleri bana sağlam diilmiş gibi geldi birçoğunun ufak tefek oynayan yerleri vardı, bu kolçağın kalitesi düzgün gibi gözüküyor fakat hafif esneme kafamı bozdu birazcık altına parça koyunca düzelince o kadar gözüme batmadı, eğerki hiç oynamasın parçada koymam derseniz tavsiye etmem kolçağı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2012 Servislere orjinal kol dayama gelecekti, bir ara öyle bir söylenti vardı.. ne oldu o iş? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2012 Servislere orjinal kol dayama gelecekti, bir ara öyle bir söylenti vardı.. ne oldu o iş? Abi, orijinal derken? Orta Konsol değişmeli ? Çok para tutuyor değmez diye düşünüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2012 Abi, orijinal derken? Orta Konsol değişmeli ? Çok para tutuyor değmez diye düşünüyorum yok o manada değil.. yine ford'un ürettiği filan deniliyordu.. ben mi yanlış hatırlıyorum? neyse yanlış hatırlıyor olabilirim.. şu koltuğa monte edilen güzelmiş ama koltuk döşemesine zarar gelirse üzülürüm.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Şemsi B. Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2012 Az önce antalya otokoça gittim.Halen armster satıyorlar.Yine taktırmadan geri geldim çünkü çok çirkin ve küçük duruyor.Şu kol dayama işine kafayı taktım ama Antalyada bir türlü bulamıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 tolga K. Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Selam beyler.yeni kayıt oldum siteye bu konuyu takip ettim de bir şey sormak istiyorum.bende de style paket var.aracıma kolçak taktırmak istemiyorum ve burda yazmıs bazı arkadaslar on konsolun değişebileceğini bu değişim yapıldığında titanyum paketteki gibi mi olacak konsol? bir de bu işin maliyetini bilen varmı acaba? tesekkur ederim şimdiden. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Selam beyler.yeni kayıt oldum siteye bu konuyu takip ettim de bir şey sormak istiyorum.bende de style paket var.aracıma kolçak taktırmak istemiyorum ve burda yazmıs bazı arkadaslar on konsolun değişebileceğini bu değişim yapıldığında titanyum paketteki gibi mi olacak konsol? bir de bu işin maliyetini bilen varmı acaba? tesekkur ederim şimdiden. evet o zaman titanium'daki gibi olacak orta konsol.. fiyatını bilmiyorum ama oldukça tuzlu olacağını tahmin ediyorum.. fiyat bilen var mı millet? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Min 1000 tl f2.5 da bile böyleydi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Şemsi B. Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2012 Malesef fiyat bilmiyorum ama bende daha bulamadım güzel bişey artık umudumda kalmadı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Volkan Bilezikçi
Arkadaşlar, google'da kol dayama araması yaptığımda birkaç sonuç çıktı.
http://www.hepsibura...36504#Gorseller
Bu linke bakar mısınız? Bu kolçaklar FOCUS 3'e uygun mudur sizce? Kolçak bulabilirsek orta konsolu komple değiştirmekten iyidir.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
25
18
15
15
Popular Days
Mar 19
21
Mar 4
20
May 28
20
Ekm 4
14
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 25 posts
A.Coşar 18 posts
hüseyin ipek 15 posts
Mustafa Karaca 15 posts
Popular Days
Mar 19 2015
21 posts
Mar 4 2015
20 posts
May 28 2014
20 posts
Ekm 4 2013
14 posts
Popular Posts
Tahir Arıt
Buyrun resimler, aracın döşemesinin aynısı maliyet 100TL
oğuz mete
internette böyle bir resim gördüm tak çıkar tarzı hoşuma gitti.sipariş üzerine yaptırılabilir
Özer Öztürk
Yiğidi öldür yoğurdunu yeme... Aurisin tek iyi tarafı çok rahat koltukları ve kolçağıydı. O ne kolçaktı öyle... 8 kutu kola veya 4 küçük su+2 redbull alırdı. Üstelik kapağı da yumuşacıktı... Ası
Posted Images
Bu soruda 338 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap