Volkan Bilezikçi Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2011 Arkadaşlar, google'da kol dayama araması yaptığımda birkaç sonuç çıktı. http://www.hepsibura...36504#Gorseller Bu linke bakar mısınız? Bu kolçaklar FOCUS 3'e uygun mudur sizce? Kolçak bulabilirsek orta konsolu komple değiştirmekten iyidir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Büyüksu Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 http://autos.yahoo.com/ford/focus/2012/se/virtual-tour.html Yukarıdaki linkte bahsettiğim kol dayama var, orta konsolu ellemeden bağımsız bir şekilde takılabilir gibi gözüküyor. Sacede çakmak girişi bizde önde, ABD ' de arkada. (Daha rahat bardaklık kullanımı için sanıyorum) Bu ürüne ulaşabilirsen ABD 'den getirmeyi düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 2012 Yusuf hazır süngerden konu açılmışken araba yıkamada sünger kullanmak doğrumudur?Doğru ise nasıl sünger kullanalım ki arabamız çizilmesin diye sorayım sana.... Bizim ürettiğimiz süngerler poliüretan süngerler. O yüzden aracın yüzeyini çizme ihtimalleri yüksek. Cem bey doğru yöntemi belirtmiş. Geçenlerde bu işle uğraşan birisin bi mesajı ; yıkama problemine çözüm önerim şu: büyük marketlerin oto bölümlerinden temin edeceğiniz kaliteli oto şampuanı ve peluş yıkama eldiveni bulundurun bağajınızda . yıkama istasyonuna gittiğinizde bu şampuan ve eldiven ile yıkanmasını önce su tutlmasını isteyin(kibarca çoğu yerden kovulmayı da göze alarak). Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Büyüksu Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2012 Yukarıdaki kol dayamayı nasıl getirtebiliriz acaba, 2012 ABD modellerinde var. Orta konsoldan ayrı bir parça gibi de duruyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2012 Onlardaki orta konsolda farklı yanlız. Arka taraf daha geniş farkındaysanız. Birde bu amerikanyalılara bi haller olmuş. Fiyatlarda aşmışlar resmen. Halojen farın tanesine 279 USD falan diyorlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Büyüksu Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2012 Onlardaki orta konsolda farklı yanlız. Arka taraf daha geniş farkındaysanız. Birde bu amerikanyalılara bi haller olmuş. Fiyatlarda aşmışlar resmen. Halojen farın tanesine 279 USD falan diyorlar. Diğer resimlerini de inceledim bana aynı geldi, sadece çakmak ile bardaklıkları terse çevirmişler, arkadaki bardaklık kol dayama ile kullanılabilsin diye sanırım. Geniş olan yer kol dayamanın takıldığı yer mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2012 Dün hurdacıdan eski kasa c-max ghia nın orta konsolunu aldım. Onlardaki kol dayama sabit değil. 4 tane vida ile tutturulmuş. Bakalım yerinde güzel durursa onu takacağım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2012 Dün hurdacıdan eski kasa c-max ghia nın orta konsolunu aldım. Onlardaki kol dayama sabit değil. 4 tane vida ile tutturulmuş. Bakalım yerinde güzel durursa onu takacağım.. Yazık yaa,düşük donanımlı araba alıp ondan sonra hurdacıdan parçalarla arabasındaki eksiklikleri tamamlıyor insanlar.üzülüyorum..Ehehehhüüee...(Not:Bu satırları yazan ben en üst donanım Focus 3 alıp,göstergesini de hurdacudan alıp taktım,keh keh küh...)Şaka bir yana Mertolun bu donanım zenginleştirme başarısına hayranım ya.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Büyüksu Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2012 Bundan sonra araç alırken, baz donanım alıp, bir süre sonra üzerıne "MERTOL X" paketi ekletmek lazım En ucuzu olmasa bile en doğru donanımlısı olacağı kesin... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2012 Daha yaptığım birşey yok yahu.. Ama eylemlerim devam edecek. Dün temizlemek için epey uğraştım. Sabunlu sıcak suyla yıkayınca yeni gibi oldu şerefsiz. Aslında servo motor alıp el frenini elektrikliye çevirerek o konsolu komple takmak var ama ben çok tembelim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin U. Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 Sen onu da yaparsın Mertol abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2012 Mertol yakında Mondeo Görünümlü Focus 3 yapacak arabasını ondan korkuyorum,Hayır,yeni Mondeoyu da alıp onuda Audi A6 görünümlü yapmaya kalkarsa siz asıl o zaman görün şenliği...eheheheeeüüüeee..... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kenan Ak Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2012 http://www.aliexpress.com/product-fm/526768844-Ford-Focus-leather-car-armrest-box-console-box-arm-rest-box-storage-box-gray-black-beige-wholesalers.html böyle birşey var değerlendirmek isteyen arkadaşlara duyurulur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2012 http://www.aliexpres...holesalers.html böyle birşey var değerlendirmek isteyen arkadaşlara duyurulur. özellikle buna bayıldım: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2012 focus 2 için enim hurdacıda bir orta konsol var. Kol dayaması falanda var. Bugüne kadar gördüğüm en başarılı orta konsollardan birisi. Sıfır mal üstelik.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 oğuz mete Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2012 (düzenlendi) http://www.sahibinde...73722231/detay/ http://www.aliexpress.com/product-fm/526768844-Ford-Focus-leather-car-armrest-box-console-box-arm-rest-box-storage-box-gray-black-beige-wholesalers.html Şubat 22, 2012 oğuz mete tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Volkan Bilezikçi
Arkadaşlar, google'da kol dayama araması yaptığımda birkaç sonuç çıktı.
http://www.hepsibura...36504#Gorseller
Bu linke bakar mısınız? Bu kolçaklar FOCUS 3'e uygun mudur sizce? Kolçak bulabilirsek orta konsolu komple değiştirmekten iyidir.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
25
18
15
15
Popular Days
Mar 19
21
May 28
20
Mar 4
20
Ekm 4
14
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 25 posts
A.Coşar 18 posts
hüseyin ipek 15 posts
Mustafa Karaca 15 posts
Popular Days
Mar 19 2015
21 posts
May 28 2014
20 posts
Mar 4 2015
20 posts
Ekm 4 2013
14 posts
Popular Posts
Tahir Arıt
Buyrun resimler, aracın döşemesinin aynısı maliyet 100TL
oğuz mete
internette böyle bir resim gördüm tak çıkar tarzı hoşuma gitti.sipariş üzerine yaptırılabilir
Özer Öztürk
Yiğidi öldür yoğurdunu yeme... Aurisin tek iyi tarafı çok rahat koltukları ve kolçağıydı. O ne kolçaktı öyle... 8 kutu kola veya 4 küçük su+2 redbull alırdı. Üstelik kapağı da yumuşacıktı... Ası
Posted Images
Bu soruda 338 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap