Volkan Bilezikçi Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2011 Arkadaşlar, google'da kol dayama araması yaptığımda birkaç sonuç çıktı. http://www.hepsibura...36504#Gorseller Bu linke bakar mısınız? Bu kolçaklar FOCUS 3'e uygun mudur sizce? Kolçak bulabilirsek orta konsolu komple değiştirmekten iyidir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2011 Bu tür alışveriş sitelerinden değil de görerek almayı tercih ederdim bu tür şeyler, Ama geri göndermeyi göze alabilirim olmazsa problem olmaz derseniz siz bilirsiniz. Bir de fiyatı baya tuzlu gibi, isterseniz biraz bekleyin derim, uygun fiyatlı ürünler bulunabilir ilerde. Malum kazalı Focus 3 ler parçalandıklarında o kol dayamalarından da uydurulabilir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2011 Armster adının da çağrıştırdığı üzere kolçak konusunda uzmanlaşmış bir İngiliz şirketi, ürün gamına 09756 kod ile Focus MK3 '2011 uyumlu modeli de eklemiş durumdalar. Yabancı forumlarda kolay takıldığını ve kaliteli olduğunu okuduğumu hatırlıyorum. Burada da aynı ürünün Almanya'da satışı var: http://www.ws-autoteile.com/Zubehoer/Mittelarmlehnen/Ford/Armlehne-Mittelarmlehne-Ford-FOCUS-III-ab-2011::295718.html?XTCsid=c318f1a3458050178305ee35cfb2d928 Pakete geldiğinde bakın, model ismi ve kodu tutuyorsa sorun yok, değilse açmadan iade edersiniz. Fiyat makul görünüyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2011 Eğer F3 için diyorsa olabilir,fiyatta makul..Yalnız bu kolçağı ehliyetli kişilere monte ettirin çünkü yanlış montaj sonrası kırılıyor veya ses yapacak şekilde oynuyorlar... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Volkan Bilezikçi Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2011 Şimdiye kadar F3 alıp da kolçak taktıran oldu mu acaba forumdan? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2011 (düzenlendi) Benzer konuda şurada..Bir oraya bakın isterseniz... Focus 3 için kol dayama orjinal olursa bayaa bir abartılı fiyata mal olur..Bu sizinkisi gibi ise daha makul olur ama bu seferde iyi ve kaliteli montaj gerekiyor... Kasım 10, 2011 Bora A. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2011 (düzenlendi) Biraz geç oldu ancak servis arabamızı alırken bize bunun ya aynısını ya tıpkısının aynısı 200 tl'ye taktı. Biraz geride kalması dışında memnunum ben ki olmasam da onun için tüm orta konsol değiştirmeye değeceğini sanmıyorum. Kasım 21, 2011 Mertcan Çelik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bahri Güngör Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2011 Biraz geÇ oldu ancak servis arabamızı alırken bize bunun ya aynısını ya tıpkısının aynısı 200 tl'ye taktı. Biraz geride kalması dışında memnunum ben ki olmasam da onun iÇin tüm orta konsol değiştirmeye değiceğini sanmıyorum. Arkadaşım hangi serviste taktırdın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2011 Adapazarında Ford Akgün Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 Ben F2 de kullanıyorum Kayseri'deki Ford servisinde 150 liraya taktırmıştım armster marka. İçi biraz ufak gibi duruyor ama iş görüyor. Görünümü ve genişliği orjinali gibi olmasada gayet ergonomik. Orjinalindeki gibi komple konsola monte olmadığından, inerken kol dayamaya dayanarak inenler olunca bazan kırılacakmış sanıyorum hatta bikeresinde çıkan sese gitti kolçak dedim ama sapasağlam duruyordu F3 e uygunsa, güzelde montaj edilirse sıkıntı yaşamadan rahatça alıp kullanabilirsiniz. Serviste bulup taktırırsanız daha isabet olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Volkan Bilezikçi Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2011 Dün servise gittim aracın birkaç şeyini göstermek için. Bu arada kolçak da taktırayım dedim. Ustabaşı dedi ki: "Abi Focus 3'ler için kolçak çıkmadı daha. Şu an satılan kolçaklar, montaj olarak uyuyor doğrudur, ama FOCUS 2 için yapılan yan sanayi kolçağın aynısı. Sadece alttaki aparatını değiştirdiler. Focus 3'lerde ön koltukların arasındaki boşluk, 2'dekine göre daha fazla. Bu kolçağı taktırırsan hoş durmayacak. Bence sabret, birkaç zaman içinde mutlaka Focus 3 için olanı çıkacaktır" Buradan kolçak taktıran arkadaşlara sesleniyorum, var mı bu işin aslı astarı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Volkan Bilezikçi Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2011 Arkadaşlar, Focus 3'e sonradan kolçak taktıran biri resim çekip koyabilir mi mümkünse? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2011 Dün servise gittim aracın birkaç şeyini göstermek için. Bu arada kolçak da taktırayım dedim. Ustabaşı dedi ki: "Abi Focus 3'ler için kolçak çıkmadı daha. Şu an satılan kolçaklar, montaj olarak uyuyor doğrudur, ama FOCUS 2 için yapılan yan sanayi kolçağın aynısı. Sadece alttaki aparatını değiştirdiler. Focus 3'lerde ön koltukların arasındaki boşluk, 2'dekine göre daha fazla. Bu kolçağı taktırırsan hoş durmayacak. Bence sabret, birkaç zaman içinde mutlaka Focus 3 için olanı çıkacaktır" Buradan kolçak taktıran arkadaşlara sesleniyorum, var mı bu işin aslı astarı? Armster zaten farklı farklı kolçak üretmiyorki. Alt bağlantı ekipmanını değiştiriyor sadece. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Volkan Bilezikçi Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2011 Hmm, o zaman dedikleri doğru. O kolçak focus 3 için küçük kalabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 (düzenlendi) Bu resimleri 1-2 gün önce çekmiştim de telefondan bilgisayara atamaıdm telefon internete bağlanmada sorun yaşadığı için. Farklı açılardan çekmemi isterseniz tekrar fotoğraf çekebilirim. Benim elim direksyondayken dirseğim kolçağa değmiyor. Vites değiştirirken kolum sürekli kolçak üstünde duruyor genelde. Rahatlığı konusunda fazla bir yorum yapamıyorum uzun süredir otomatik kullandığımdan henüz alışma aşamasında net bir karar veremedim. Titanium'u da bir ara gidip inceleyince bir kaşılaştırma yapmaya çalışırım. Bu kadar geç yüklediğim için resimleri kusura bakmayın. Aralık 2, 2011 Mertcan Çelik tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Teşekkürler iyi oldu resimler Daha uzaktan çekerseniz birde daha güzel anlaşılabilir ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Volkan Bilezikçi
Arkadaşlar, google'da kol dayama araması yaptığımda birkaç sonuç çıktı.
http://www.hepsibura...36504#Gorseller
Bu linke bakar mısınız? Bu kolçaklar FOCUS 3'e uygun mudur sizce? Kolçak bulabilirsek orta konsolu komple değiştirmekten iyidir.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
25
18
15
15
Popular Days
Mar 19
21
Mar 4
20
May 28
20
Ekm 4
14
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 25 posts
A.Coşar 18 posts
hüseyin ipek 15 posts
Mustafa Karaca 15 posts
Popular Days
Mar 19 2015
21 posts
Mar 4 2015
20 posts
May 28 2014
20 posts
Ekm 4 2013
14 posts
Popular Posts
Tahir Arıt
Buyrun resimler, aracın döşemesinin aynısı maliyet 100TL
oğuz mete
internette böyle bir resim gördüm tak çıkar tarzı hoşuma gitti.sipariş üzerine yaptırılabilir
Özer Öztürk
Yiğidi öldür yoğurdunu yeme... Aurisin tek iyi tarafı çok rahat koltukları ve kolçağıydı. O ne kolçaktı öyle... 8 kutu kola veya 4 küçük su+2 redbull alırdı. Üstelik kapağı da yumuşacıktı... Ası
Posted Images
Bu soruda 338 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap