Volkan Bilezikçi Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2011 Arkadaşlar, google'da kol dayama araması yaptığımda birkaç sonuç çıktı. http://www.hepsibura...36504#Gorseller Bu linke bakar mısınız? Bu kolçaklar FOCUS 3'e uygun mudur sizce? Kolçak bulabilirsek orta konsolu komple değiştirmekten iyidir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2013 Abd araçları ile direkt ilişkilendirmeyin bizim araçları diyordum hep canlı canlı yaşanmış oldu neyseki geri ödeme kısmen yapılmış . Servet abi düzenletip kullanman dileğiyle Benim iPhone ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi Yakup keşke Amerika-Avrupa-Türkiye farkı olsa, adama baya bir carladım arkadaş focus 3 için yazmışınız ama olmuyor diye. Geri dönüş olarak ha o focus 3 için olan değil gibisine bir cevap döndü. İlan başlığı da focus 3 için kolçak tarzı bişeydi. Sopalık eleman. Neyse yaptırırım bir ara yapabilecek birilerini. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğacan Keser Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 http://imageshack.us/photo/photo/713/20130430190944.jpg/ http://img33.imageshack.us/img33/2073/20130430190930.jpg http://img6.imageshack.us/img6/6541/20130430190912.jpg http://img593.imageshack.us/img593/4268/20130430190855.jpg bence idare edr delmeden en ideali bu begenecekmisiniz bakalim bu kullandığınız kolçak ile arka kısımdaki usb girişi iptal olmuyor mu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 bu kullandığınız kolçak ile arka kısımdaki usb girişi iptal olmuyor mu ? ilk seri style'larda usb girişi torpido'da yer alıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğacan Keser Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 2013 ilk seri style'larda usb girişi torpido'da yer alıyor. Bu benim için kötü oldu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hakan H. Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 2013 bu kullandığınız kolçak ile arka kısımdaki usb girişi iptal olmuyor mu ? Aynen yakup arkadasiminda dedigi gibi benim aracta torpidoda sonraki style lerde arka cebe koymuslar o yuzfen bende sikinti yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Guest Rıdvan Korucu Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Yakup keşke Amerika-Avrupa-Türkiye farkı olsa, adama baya bir carladım arkadaş focus 3 için yazmışınız ama olmuyor diye. Geri dönüş olarak ha o focus 3 için olan değil gibisine bir cevap döndü. İlan başlığı da focus 3 için kolçak tarzı bişeydi. Sopalık eleman. Neyse yaptırırım bir ara yapabilecek birilerini. hmm anladım arkadasım iyiki bu sipariş vermemişim kenan beyin ilan numarasını verdiği ürünü aldım 130804021998 amerikadaki akrabamın adresine ürün ulaştı.onlarda ordaki postaneden buraya ürünü gönderecekler.ürünün fiyatını sorarlarsa 100 doların altına olduğunu sölemelerini istedim.diyelimki ürün gümrükte takıldı.bununla ilgili bizi arıyorlarmı ve hangi gümrüğe gidip almamız gerekiyor bilgilendirirseniz sevinirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 2013 hmm anladım arkadasım iyiki bu sipariş vermemişim kenan beyin ilan numarasını verdiği ürünü aldım 130804021998 amerikadaki akrabamın adresine ürün ulaştı.onlarda ordaki postaneden buraya ürünü gönderecekler.ürünün fiyatını sorarlarsa 100 doların altına olduğunu sölemelerini istedim.diyelimki ürün gümrükte takıldı.bununla ilgili bizi arıyorlarmı ve hangi gümrüğe gidip almamız gerekiyor bilgilendirirseniz sevinirim Kargo numarasına göre takip ederseniz zaten detaylarda yazacak zaten. Gümrüğe takılırsa ürünün ilanının çıktısını ödeme dekontunu ve arabanın ruhsatını isteyecekler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Guest Rıdvan Korucu Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2013 arkadaşım nereye yaptırdınsa aynısından bizede yaptır adapazarında montajını yaptırırız olmaz mı. güzel olmuş hayırlı olsun kenan bey merhaba sizin aldığınız kol dayama ünitesinin aynısını bende yurtdışından aldım ürün 15 icinde elime ulaşacak bu arada servise kol dayama ünitesini nekadara taktırdınız size maliyeti ne oldu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Rıdvan Kargın Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 18, 2013 arkadasar focus 3 için kol dayama alıp memnun olan war mı_? araçla en uyumu kol dayama hangisi_? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 19, 2013 arkadasar focus 3 için kol dayama alıp memnun olan war mı_? araçla en uyumu kol dayama hangisi_? 14 sayfa konuşulduktan sonra hala bu soru geliyorsa amacına ulaşmış kimse yok demektir. Ben aldım ve memnunum, Titanium paketle almak zorunda kaldım tek kusuru o oldu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Guest Rıdvan Korucu Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2013 arkadasar focus 3 için kol dayama alıp memnun olan war mı_? araçla en uyumu kol dayama hangisi_? en uyumlusu kendi orjinali bende 2011 model yeni kasa focus style modeli var.gecenlerde amerikadan çıkma kol dayama ünitesi buldum.onu getittirdim ve taktım.orjinali gibisi yok kesinlikle tavsiye ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2013 arkadasar focus 3 için kol dayama alıp memnun olan war mı_? araçla en uyumu kol dayama hangisi_? Cem Hocama katılmamak elde değil... Eğer süzülmüş bir cevap istiyorsanız; çıkma ve ya sıfır, orijinal taktırmadığınız sürece hiçbirinden memnun kalmanız mümkün değil. Orjinal için de o kol dayamanın olduğu orta bölüm değişecek.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Onur Olca Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2013 Bende F3 style var ve kol kolcağı arıyorum. internette bakıyorum da ortadaki boşluğa yerleşiyor. Yalnız burada usb girişi var ve kolçak takılırsa usb girişini kullanamayız. Bunu da düşünmek lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2013 bu işin çözümü işinin ehli bir suntacıda bence..Götürceksin adam akıllı ölçüsünü alacak üzerine de güzel bir deri kaplama olay biter ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Tansel Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 3, 2013 f3 ün baz donanımı bile olsa ben kol dayama koymasını isterdim style da bile yok biraz saçma geliyor bana style donanım arabası olan burda kolçak konusunda yardım talep ediyor orj. olmayan basit kolçaklardan temin edilmeye calısılıyor ben üzüldüm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Volkan Bilezikçi
Arkadaşlar, google'da kol dayama araması yaptığımda birkaç sonuç çıktı.
http://www.hepsibura...36504#Gorseller
Bu linke bakar mısınız? Bu kolçaklar FOCUS 3'e uygun mudur sizce? Kolçak bulabilirsek orta konsolu komple değiştirmekten iyidir.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
25
18
15
15
Popular Days
Mar 19
21
Mar 4
20
May 28
20
Ekm 4
14
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 25 posts
A.Coşar 18 posts
hüseyin ipek 15 posts
Mustafa Karaca 15 posts
Popular Days
Mar 19 2015
21 posts
Mar 4 2015
20 posts
May 28 2014
20 posts
Ekm 4 2013
14 posts
Popular Posts
Tahir Arıt
Buyrun resimler, aracın döşemesinin aynısı maliyet 100TL
oğuz mete
internette böyle bir resim gördüm tak çıkar tarzı hoşuma gitti.sipariş üzerine yaptırılabilir
Özer Öztürk
Yiğidi öldür yoğurdunu yeme... Aurisin tek iyi tarafı çok rahat koltukları ve kolçağıydı. O ne kolçaktı öyle... 8 kutu kola veya 4 küçük su+2 redbull alırdı. Üstelik kapağı da yumuşacıktı... Ası
Posted Images
Bu soruda 338 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap