Volkan Bilezikçi Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2011 Arkadaşlar, google'da kol dayama araması yaptığımda birkaç sonuç çıktı. http://www.hepsibura...36504#Gorseller Bu linke bakar mısınız? Bu kolçaklar FOCUS 3'e uygun mudur sizce? Kolçak bulabilirsek orta konsolu komple değiştirmekten iyidir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 önder Başböyük Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2013 57 bin liraya araba sat bir kol dayama koyma. Bir araba zevkimiz vardi onunda icine tukurduler. Kim ne derse desin ne varsa eskilerde var. 88 taunus umda bile vardi ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2013 57 bin liraya araba sat bir kol dayama koyma. Bir araba zevkimiz vardi onunda icine tukurduler. Kim ne derse desin ne varsa eskilerde var. 88 taunus umda bile vardi ya 3 daha vereydin ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Volkan Kaya Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2013 ben otomatik parktan vazgeçip; 1- çabuk kirlenmesi muhtemel açık renk döşeme olması, 2- Manuel vites acemisi olduğumdan yokuş bolca kullandığım için hill holder olduğundan, 3- USB ve aux girişi içinde kol dayaması olduğundan, 3.000 TL ilave koyarak düz titanium almıştım. Azcık daha koyup (2000 cik) sonyli park paket alınabilirdi ama "haline göre hasan ağa" işte. Fordun lüküs sınıf anlayışı bi başka geçenlerde farketmiştik makyaj aynalarında ışık ancak titaniumda uygun görülmüş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Tansel Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2013 57 bin liraya araba sat bir kol dayama koyma. Bir araba zevkimiz vardi onunda icine tukurduler. Kim ne derse desin ne varsa eskilerde var. 88 taunus umda bile vardi ya 57 binlik arabada kol dayama var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2013 Gittigidiyor da 60 liraya kol dayama var onu aldıracaksınız bana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Tansel Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2013 Gittigidiyor da 60 liraya kol dayama var onu aldıracaksınız bana döşemeniz delinecek göze alabılıyorsanz alın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2013 döşemeniz delinecek göze alabılıyorsanz alın Yok abi döşeme falan delinmeden takılıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Tansel Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2013 Yok abi döşeme falan delinmeden takılıyor. demek teknoloji o kadar ilerledi ben orta konsolu veya koltukları delip yapıldıgını biliyordum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 önder Başböyük Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2013 57 vermedim vermemde zaten de konu o degil. Bazi seylerin bir standarda binmesi lazim artik konu bu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2013 57 vermedim vermemde zaten de konu o degil. Bazi seylerin bir standarda binmesi lazim artik konu bu. ben bu mantığı anlamıyorum, adamlar öyle karar vermiş öyle satışa sunmuş onların tercihi. alıp almamakta bizim tercihimiz. kimse kimseye zorla birşey satmadıktan sonra, arabayı sattıktan sonra değişiklik yapmadıktan sonra gerisi boş laf bana göre. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tolga Kılınç Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2013 Bende F3 style var ve kol kolcağı arıyorum. internette bakıyorum da ortadaki boşluğa yerleşiyor. Yalnız burada usb girişi var ve kolçak takılırsa usb girişini kullanamayız. Bunu da düşünmek lazım. Ben aracımı otokoç'tan aldım. Pazarlık aşamasında kolçak talep ettim, onlarda hediye ettiler. Aracımı teslim aldığımda montaj yapılmıştı. Tabiki orta konsola 4 adet vida ile montaj yapılmış. Asıl konu aux fonksiyonunu kullanmak istediğimde, aux girişinin nerede olduğunu aramakla başladı. Satıcı, el kitabı, internet derken, malesef kolçağın altında kaldığını öğrendim. USB uzatma kablosu satın aldım ve istemeyerekte olsa kolçağın 2 bölümüne delik açarak, usb girişini kolçağın saklama bölümüne uzattım. Bir kaç cm'lik bölümde kablo görünüyor ama en azında USB'den müzik dinleyebiliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Onur Olca Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2013 Ben aracımı otokoç'tan aldım. Pazarlık aşamasında kolçak talep ettim, onlarda hediye ettiler. Aracımı teslim aldığımda montaj yapılmıştı. Tabiki orta konsola 4 adet vida ile montaj yapılmış. Asıl konu aux fonksiyonunu kullanmak istediğimde, aux girişinin nerede olduğunu aramakla başladı. Satıcı, el kitabı, internet derken, malesef kolçağın altında kaldığını öğrendim. USB uzatma kablosu satın aldım ve istemeyerekte olsa kolçağın 2 bölümüne delik açarak, usb girişini kolçağın saklama bölümüne uzattım. Bir kaç cm'lik bölümde kablo görünüyor ama en azında USB'den müzik dinleyebiliyorum. Bana da öyle söylediler, ama neden o kadar çok arabanın orijinal-ini bozayım ki...:/ Anlaşılan başka bir seçenek yok. Valla ford dan böyle bir saçmalık beklemezdim. uzun yıllar babamla beraber Tempra 1.6ie kullandık onda bile eski olmasına orijinal kolçağı vardı. Bu yüzden alışkanlık kolum hep kolçak arıyor :/ :Artık kolçaksız kullanmaya alışmaya gayret göstereceğiz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tolga Kılınç Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2013 Malesef bende de o kadar alışkanlık yapmış ki, nerdeyse ilk olarak, kolçak var mı diye soracaktım satıcıya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tahsin Altınata Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 2013 Bende alırken hediye istemiştim benimkinide konsola vidaladılar ama aracı kullanırken kolunuzu koyamıyorsunuz kolçak çok geride kalıyor kullanışsız birşey oluyor bikaç parça eşya için takılabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tolga Kılınç Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2013 Bende alırken hediye istemiştim benimkinide konsola vidaladılar ama aracı kullanırken kolunuzu koyamıyorsunuz kolçak çok geride kalıyor kullanışsız birşey oluyor bikaç parça eşya için takılabilir. Kolçaklar farklı olabilir, ben de öyle bir sıkıntı yok. İşlevini yerine getiremiyorsa bir kaç eşya koymak için konsola yazık olur. Eğer bana, hediye ederiz ama konsola vidalanıyor diye söyleselerdi, bir kez daha düşünürdüm herhalde... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Volkan Bilezikçi
Arkadaşlar, google'da kol dayama araması yaptığımda birkaç sonuç çıktı.
http://www.hepsibura...36504#Gorseller
Bu linke bakar mısınız? Bu kolçaklar FOCUS 3'e uygun mudur sizce? Kolçak bulabilirsek orta konsolu komple değiştirmekten iyidir.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
25
18
15
15
Popular Days
Mar 19
21
Mar 4
20
May 28
20
Ekm 4
14
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 25 posts
A.Coşar 18 posts
hüseyin ipek 15 posts
Mustafa Karaca 15 posts
Popular Days
Mar 19 2015
21 posts
Mar 4 2015
20 posts
May 28 2014
20 posts
Ekm 4 2013
14 posts
Popular Posts
Tahir Arıt
Buyrun resimler, aracın döşemesinin aynısı maliyet 100TL
oğuz mete
internette böyle bir resim gördüm tak çıkar tarzı hoşuma gitti.sipariş üzerine yaptırılabilir
Özer Öztürk
Yiğidi öldür yoğurdunu yeme... Aurisin tek iyi tarafı çok rahat koltukları ve kolçağıydı. O ne kolçaktı öyle... 8 kutu kola veya 4 küçük su+2 redbull alırdı. Üstelik kapağı da yumuşacıktı... Ası
Posted Images
Bu soruda 338 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap