Volkan Bilezikçi Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2011 Arkadaşlar, google'da kol dayama araması yaptığımda birkaç sonuç çıktı. http://www.hepsibura...36504#Gorseller Bu linke bakar mısınız? Bu kolçaklar FOCUS 3'e uygun mudur sizce? Kolçak bulabilirsek orta konsolu komple değiştirmekten iyidir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tahsin Altınata Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2013 Bende öyle olduğunu bilseydim taktırmazdım zaten arabayı almadan önce formu iyice hatmetmek lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2013 vidalamadan el freninin arkasındaki boşluğa girecek şekilde takılanlar var onlar daha mantıklı. ama yeni stylelerde o boşluğa usb koymuşlar sanırım. o zaman da o sıkıntı oluyor. eski stylelerde usb torpidoda olunca sıkıntı olmuyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2013 uyduruk bir plastik yaw delinse ne olacak delinmese ne olacak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 6, 2013 uyduruk bir plastik yaw delinse ne olacak delinmese ne olacak. Wuuuuuuu ...:))::):): 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tolga Kılınç Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2013 uyduruk bir plastik yaw delinse ne olacak delinmese ne olacak. uyduruk bir plastik kısmına bir şey diyemem ama delinse ne olacak kısmı, kişiye göre rahatsızlık verebilir. Yarın öbürgün kolçağı sökmen gerektiğinde, 2013 model arabada 4 tane vida deliğini görmek, şahsen beni rahatsız eder. Hemde fazlasıyla... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Metehan Uyanık Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 (düzenlendi) koldayamamı yukleye bıldım sonunda.. Aralık 13, 2013 Metehan Uyanık tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ercüment Balcı Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 Selam, usb sorununu nasıl çözdünüz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Metehan Uyanık Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 A.s Konsola oturtulan on kismini biraz kestim ice dogru uzatma kablosuyla disa cikardim usb nin sadece basi acikta kablo fazlaligi icerde biraktim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ercüment Balcı Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 Araç içinde zaten siyah yerler fazlasıyla var. Sırıtmamış, güzel durmuş bence. Güle güle kullanın. Ben de benzerinin geçmelisini bulmuştum, vidalama yoktu. Yerine tam olarak oturuyordu, istendiğinde elle kolay bir şekilde çıkarılabiliyordu. Usb sorunu ve parlak siyah olmasından dolayı almadım, mat siyah uygun olur ama... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Metehan Uyanık Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 Cerceve rengi uyumlu bence parlak bej rengi gibi bej dosemeye ve vites cercevelerine parlak siyahtan daha uyumlu.Bu yukarida kaliyor daha yukari kaldirilabiliyor alcak yapsalarmis iyi olurdu ama oturtmalisi ve surucu koltuguna daha yakin olani olsa super olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 M. Öztürk Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 Ben de bu üründen sipariş vermeyi düşünüyorum ama kararsızım. Senin bu taktığın ilk seri armster mı yoksa yeni armster (armster2) mi? Pozisyonu nasıl, kaliteli mi aslında kısaca memnun musun tavsiye eder misin bu ürünü? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Metehan Uyanık Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2013 Daha yeni taktim ama 2yil garantisi var armaster 2 diger lerine baktim cok dandik malzemeleri var tek sikintisi surucu koltugu ile arasi acik boyu yuksek ileri geri yukari ayarlana biliyor vites degistirirken biraz elin yukarda kaliyor hic yoktan iyi acikcasi tam olarak uzun bi yol yapmadim .ice gecen tipler var onlarada bakmanizi tavsiye ederim onlarin boyu kisa olursa takildiginda onlardan takmani tavsiye ederim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 taner eviş Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 eveet bugün servisten gidip sordum adamların haberi yok kolçaktan. Yakup admin-kardeş-moderatör-sporcu-yönetici kardeşimin yayınlardığı güncel aksesuar ve donanım listesini bizim forumumuz aracılığı ile açıp gösterdim haaaaaa oldular. ve 325 tl fiyat verdiler.vidalamasız. ama parça kodunu istedim vermediler Yakup kardşeim bu tüm kolçaklar ile ilgili konulara yapıştırırıyorum burada kolçak için baya konu var da arkadaşlar görmeyebilir. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gökhan Demir Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2013 su ise bi kesin çözüm bulsakta style aracımıza bi kolcak taktırsak uygun bi model olsa affetmiycem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 25, 2013 su ise bi kesin çözüm bulsakta style aracımıza bi kolcak taktırsak uygun bi model olsa affetmiycem Forumu düzenli takip edenler çözüm bulabiliyor.Buyrun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Volkan Bilezikçi
Arkadaşlar, google'da kol dayama araması yaptığımda birkaç sonuç çıktı.
http://www.hepsibura...36504#Gorseller
Bu linke bakar mısınız? Bu kolçaklar FOCUS 3'e uygun mudur sizce? Kolçak bulabilirsek orta konsolu komple değiştirmekten iyidir.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
25
18
15
15
Popular Days
Mar 19
21
Mar 4
20
May 28
20
Ekm 4
14
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 25 posts
A.Coşar 18 posts
hüseyin ipek 15 posts
Mustafa Karaca 15 posts
Popular Days
Mar 19 2015
21 posts
Mar 4 2015
20 posts
May 28 2014
20 posts
Ekm 4 2013
14 posts
Popular Posts
Tahir Arıt
Buyrun resimler, aracın döşemesinin aynısı maliyet 100TL
oğuz mete
internette böyle bir resim gördüm tak çıkar tarzı hoşuma gitti.sipariş üzerine yaptırılabilir
Özer Öztürk
Yiğidi öldür yoğurdunu yeme... Aurisin tek iyi tarafı çok rahat koltukları ve kolçağıydı. O ne kolçaktı öyle... 8 kutu kola veya 4 küçük su+2 redbull alırdı. Üstelik kapağı da yumuşacıktı... Ası
Posted Images
Bu soruda 338 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap