Volkan Bilezikçi Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2011 Arkadaşlar, google'da kol dayama araması yaptığımda birkaç sonuç çıktı. http://www.hepsibura...36504#Gorseller Bu linke bakar mısınız? Bu kolçaklar FOCUS 3'e uygun mudur sizce? Kolçak bulabilirsek orta konsolu komple değiştirmekten iyidir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2014 bana otomatik park asistanı vereceğine kol dayama ver FORD Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2014 bana otomatik park asistanı vereceğine kol dayama ver FORD Onun adı var zaten; titanium Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2014 Onun adı var zaten; titanium bir defa da bizden yana ol be bir defacık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 (düzenlendi) İnternette gezerken şöyle bir ürün buldum (hepsiburada.com sitesinde). Renk filan uyumlu gibi kullanan arkadaşlar var mı? Tavsiye eder misiniz? Temmuz 3, 2014 Süleyman Altın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 taner eviş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 İnternette gezerken şöyle bir ürün buldum (hepsiburada.com sitesinde). Renk filan uyumlu gibi kullanan arkadaşlar var mı? Tavsiye eder misiniz? abicim delinerek takılıyor şahsi fikrim deldirmemekten yana . Ben de taktirmaya niyetliyim amma servisten taktiracagim artık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 abicim delinerek takılıyor şahsi fikrim deldirmemekten yana . Ben de taktirmaya niyetliyim amma servisten taktiracagim artık Çok büyük delikler açılacağını sanmıyorum hadi delme işi tamam diyelim,daha önce forumda araştırdığımda kolçak çok yukarıda kalıyor yolcu koltuğu ile arada çok fazla boşluk kalıyor v.s gibi yorumlar vardı bu modelde de aynı sorunlar var mı acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 taner eviş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 Çok büyük delikler açılacağını sanmıyorum hadi delme işi tamam diyelim,daha önce forumda araştırdığımda kolçak çok yukarıda kalıyor yolcu koltuğu ile arada çok fazla boşluk kalıyor v.s gibi yorumlar vardı bu modelde de aynı sorunlar var mı acaba? 1 bana kalırsa deliğin büyüklüğü değil işlevi önemli şaka bir yana abim konsola zarar verecek ve de çok sağlam bir ürün olmadığıni düşünüyorum kırıldığı zaman delikler nereye gizlenecek 2 hemen hepsinde yükseklik ve geride kalma sorununun olacağını zannediyorum. 3 bunlar benim fikrim tabi siz nasıl uygun görürseniz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 Ben de taktirmaya niyetliyim amma servisten taktiracagim artık 1 bana kalırsa deliğin büyüklüğü değil işlevi önemli şaka bir yana abim konsola zarar verecek ve de çok sağlam bir ürün olmadığıni düşünüyorum kırıldığı zaman delikler nereye gizlenecek 2 hemen hepsinde yükseklik ve geride kalma sorununun olacağını zannediyorum. 3 bunlar benim fikrim tabi siz nasıl uygun görürseniz Haklısın taner bu yönünü düşünmedim peki serviste taktıracağım dediğin nasıl titaniumlar için olan mı? şu 1000 TL nin üzerinde fiyata mal olan mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 taner eviş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 Haklısın taner bu yönünü düşünmedim peki serviste taktıracağım dediğin nasıl titaniumlar için olan mı? şu 1000 TL nin üzerinde fiyata mal olan mı? yok abi forumda konusu mevcut güncel aksesuar listesinde olan kol dayama ford un kendi ürünü yanlış hatırlamıyorsam 275 + kdv olacaktı titaniumlar için olandan değil bizim araçlar için üretilmiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Misafir Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 yok abi forumda konusu mevcut güncel aksesuar listesinde olan kol dayama ford un kendi ürünü yanlış hatırlamıyorsam 275 + kdv olacaktı titaniumlar için olandan değil bizim araçlar için üretilmiş Aracıma ücretsiz takıtilar çok uyuruk ve basit duruyor orjinal yerini tutmuyor. Tavsiye etmem isteyen olursa resmini çekebilirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 taner eviş Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 Aracıma ücretsiz takıtilar çok uyuruk ve basit duruyor orjinal yerini tutmuyor. Tavsiye etmem isteyen olursa resmini çekebilirim Vidalama yapılmadan serviste önceden orjinal diye verilen dandik ötesi bir ürün vardı ondan bahsediyorsanız ben gördüm onu . Lakin Ford orjinal ürününden bahsediyorsanız onu bilemem ben daha göremedim açıkçası nasıl bişey olduğunu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 3, 2014 1)titanium araçlardaki kol dayama ölçülerini alıp işinin ehli bir mobilyacıya yaptırmak 2)satıp titanium almak harici uygulamalar yetersiz ya da masraflı gözüküyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Süleyman Altın Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2014 2)satıp titanium almak Bana göre bu daha mantıklı 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yücel Yaman Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2015 (düzenlendi) Aşağıda adreste belirttiğim ürünü almayı düşünüyorum. Görüşlerinize göre kararım şekilleneceği için yorumlarınızı bekliyorum. http://www.sanalpazar.com/Ford-Focus-3-Kol-Dayama-Kolcak-Orjinal-Vidasiz-2011-Siy__isp37651110 Mart 2, 2015 Yücel Yaman tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2015 Ah ah! Yücel Bey, titanium altı tüm donanımlarda, kolçak gönlümüzde ve forumda yaradır Konusu da var; kişisel fikrim, style donanım için, bej renk olmayanların hepsi kontrast bozukluğu; en iyisi yine armster (yenisi-eskisi) ama hem pahalı hem koyu renk. Bej kolçaklar da var ama kalite ve o arkaya bakan gözün iptali düşündürüyor; yani kozmatik ve estetik sıkıntı... İhtiyaç engellenemez düzeydeyse bu model de diğer tüm modeller gibi iş görür diyor; susup, uzaklara, orjinal kolçaklı bir titanium focus 4 hayallerine dalıyorum... ( Notumsu: Makyajlı titanium Focus 3.5 da çözüm tabi ama 3 senede bir araba değiştiremeyecek maddiyat utansın) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Volkan Bilezikçi
Arkadaşlar, google'da kol dayama araması yaptığımda birkaç sonuç çıktı.
http://www.hepsibura...36504#Gorseller
Bu linke bakar mısınız? Bu kolçaklar FOCUS 3'e uygun mudur sizce? Kolçak bulabilirsek orta konsolu komple değiştirmekten iyidir.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
25
18
15
15
Popular Days
Mar 19
21
Mar 4
20
May 28
20
Ekm 4
14
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 25 posts
A.Coşar 18 posts
hüseyin ipek 15 posts
Mustafa Karaca 15 posts
Popular Days
Mar 19 2015
21 posts
Mar 4 2015
20 posts
May 28 2014
20 posts
Ekm 4 2013
14 posts
Popular Posts
Tahir Arıt
Buyrun resimler, aracın döşemesinin aynısı maliyet 100TL
oğuz mete
internette böyle bir resim gördüm tak çıkar tarzı hoşuma gitti.sipariş üzerine yaptırılabilir
Özer Öztürk
Yiğidi öldür yoğurdunu yeme... Aurisin tek iyi tarafı çok rahat koltukları ve kolçağıydı. O ne kolçaktı öyle... 8 kutu kola veya 4 küçük su+2 redbull alırdı. Üstelik kapağı da yumuşacıktı... Ası
Posted Images
Bu soruda 338 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap