Volkan Bilezikçi Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2011 Arkadaşlar, google'da kol dayama araması yaptığımda birkaç sonuç çıktı. http://www.hepsibura...36504#Gorseller Bu linke bakar mısınız? Bu kolçaklar FOCUS 3'e uygun mudur sizce? Kolçak bulabilirsek orta konsolu komple değiştirmekten iyidir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 A.Coşar Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2015 Yücel Bey, sanalpazar.com sitesinde izlediğiniz kol dayamayı bizzat denedim; F3 için uyumlu hatta tabiri caizse "Cuk oturuyor !" diyebiliriz. Ancak Omsa olmasına özellikle dikkat edin diğerlerinde sıkıntı çıkıyor. Ancak şehir içi trafikte vites kullanımında zorluklar yaratıyor ve kol dayamayı yukarı kaldırmak gerekiyor. Şehirler arası yolculuklarda ise tam bir konfor sağlıyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hakan H. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2015 Aşağıda adreste belirttiğim ürünü almayı düşünüyorum. Görüşlerinize göre kararım şekilleneceği için yorumlarınızı bekliyorum. http://www.sanalpazar.com/Ford-Focus-3-Kol-Dayama-Kolcak-Orjinal-Vidasiz-2011-Siy__isp37651110 Aynı üründen kullaniyorum delme vidalama yok ondan bunu tercih ettim bide renge takmazsaniz siyah bence on numara tek sıkıntı olurmu bilemem ben rahatim @@@A. COŞAR beyinde ifade ettigi gibi şehir içinde vites değistirme kolçagin yuksekliginden dolayi rahatsiz edebilir ilk basta alısınca oda sorun olmuyo...Yücel abi bu arada ben şaşmazdan cancan otodan aldim omsa sanalpazardan daha uygun ankaraya gelebilirsen tabi... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yücel Yaman Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2015 Yücel Bey, sanalpazar.com sitesinde izlediğiniz kol dayamayı bizzat denedim; F3 için uyumlu hatta tabiri caizse "Cuk oturuyor !" diyebiliriz. Ancak Omsa olmasına özellikle dikkat edin diğerlerinde sıkıntı çıkıyor. Ancak şehir içi trafikte vites kullanımında zorluklar yaratıyor ve kol dayamayı yukarı kaldırmak gerekiyor. Şehirler arası yolculuklarda ise tam bir konfor sağlıyor. Eyvallah, teşekkür ederim. Aynı üründen kullaniyorum delme vidalama yok ondan bunu tercih ettim bide renge takmazsaniz siyah bence on numara tek sıkıntı olurmu bilemem ben rahatim @@@A. COŞAR beyinde ifade ettigi gibi şehir içinde vites değistirme kolçagin yuksekliginden dolayi rahatsiz edebilir ilk basta alısınca oda sorun olmuyo... Yücel abi bu arada ben şaşmazdan cancan otodan aldim omsa sanalpazardan daha uygun ankaraya gelebilirsen tabi... Şuan için Ankara'ya gelmek zor gözüküyor görüşleriniz için teşekkürler ediyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 A.Coşar Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2015 şaşmazdan cancan otodan aldim omsa Hakan, kaç liraya aldın acaba? 134-144 aralığında web satış fiyatları . Değer mi oraya sipariş versek? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2015 ben biraz açılmak istedim ve bu kolçağı sipariş verdim.Hemde taaa Çin'den.Bakalım nasıl olacak. http://tr.aliexpress.com/item/2015-Upgrade-Car-armrest-box-central-Store-content-box-products-Armrest-Storage-Center-Console-accessories-For/32288588080.html Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2015 ben biraz açılmak istedim ve bu kolçağı sipariş verdim.Hemde taaa Çin'den.Bakalım nasıl olacak. http://tr.aliexpress.com/item/2015-Upgrade-Car-armrest-box-central-Store-content-box-products-Armrest-Storage-Center-Console-accessories-For/32288588080.html Ürün harika gerçekten fotoğraflara bakınca Forumda yeniyim, bununla birlikte size bir kaç soru sorayım müsadenizle 1)Bu site güvenilir mi? 2)Diyelim ki alışveriş yapmak istedik, Türkiye de ki sitelerden aldığımız gibi mi alıyoruz, çünkü ürünün satışı dolar üzerinden? 3)Türkiye ye girişi sırasında gümrük ücreti verilir mi ve kaç günde gelir ortalama olarak? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2015 Ürün harika gerçekten fotoğraflara bakınca Forumda yeniyim, bununla birlikte size bir kaç soru sorayım müsadenizle 1)Bu site güvenilir mi? 2)Diyelim ki alışveriş yapmak istedik, Türkiye de ki sitelerden aldığımız gibi mi alıyoruz, çünkü ürünün satışı dolar üzerinden? 3)Türkiye ye girişi sırasında gümrük ücreti verilir mi ve kaç günde gelir ortalama olarak? Benim kolcak mevzusu hep kafamdaydı. Sürekli arastırdım piyasadaki ürünlere içim ısınmadı hiç.Bu kolçağı gördüm.Gercekten hoşuma ggitti.Sarısından sipariş verdim.Siteden daha önce alışveriş yaptım. Güvenilir bir sitedir ama satıcının puanı önemli.Gümrük konusu şu an için benim de kafamı kurcalıyor.Umarım bir sorun çıkmaz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2015 Aynen kolçak ben de istiyorum, piyasadaki kolçakların hepsine baktım ama bunun gibisini görmemiştim Kredi kartına nasıl yansıyacak peki sizin bu alışveriş tutarı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2015 Aynen kolçak ben de istiyorum, piyasadaki kolçakların hepsine baktım ama bunun gibisini görmemiştim Kredi kartına nasıl yansıyacak peki sizin bu alışveriş tutarı? 9 dolar satıcının anlaşmalı gönderi ücreti toplamda 51 dolara maal oldu.Nette arastırdım 70 dolar altı gümrüğe takılmıyormuş.Umarım öyledir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hakan H. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2015 Hakan, kaç liraya aldın acaba? 134-144 aralığında web satış fiyatları . Değer mi oraya sipariş versek? 80 liraya aldim ben 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2015 42 dolardan sorun olmaz en kötü arabanız ile PTT ye gidip bakın buna aldım satmıyorum dersiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2015 42 dolardan sorun olmaz en kötü arabanız ile PTT ye gidip bakın buna aldım satmıyorum dersiniz. İnşllh sıkıntı çıkarmazlar.Renk çok göze batmazsa eğer ürünü beğendim ben. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2015 İnşllh sıkıntı çıkarmazlar.Renk çok göze batmazsa eğer ürünü beğendim ben. Görünüş itibariyle harika gerçekten, gözüm kaldı benim İnşallah sorun çıkmaz da güzel günler de kullanırsınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2015 Şu son kolçak benim hoşuma gitti ya gece gece kanıma girdiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Şükrü Ersin Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 4, 2015 Gerçektende ürün güzele benziyor .Bende devamlı araştırma yapıyorum.Sizin aldığınız kolçak dışarıdan vida ile monteli ben vidalama olayına biraz karşıyım ileride sallantı yapar.vidalarken yanlarını çift taraflı bantla doldurursanız seste yapmaz büyük ihtimal.Ben diğer arkadaşların taktıkları içine geçirmeli 140 tl lik siyah kolçağı gördüm.fena sayılmaz arabaya alınıp deldirmeden takılabilecek bir ürün.Yalnız benim mca ya uymadı oturtma yeri küçük geldi.mca lara uyumlu değil .artık bunlara göre olanlarının çıkmasını bekleyeceğiz.Ayriıyetten bu yeni makyajlı yocus 3 lerde kol dayama yerinin alt tarafında karşılıklı iki tane büyük somunlu civata takmışlar bunlar konsolu sabitlemek için yapılmış.buralara kol dayamanın en azından altta kalan iki tane vida deliği talkıla bilir . tabiki buranın içerisi demir oluklara geçmelidir epey sağlam olacağını tahmin ediyorum.En kısa zamanda kolçak görüntülerinizi görmek üzere. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Volkan Bilezikçi
Arkadaşlar, google'da kol dayama araması yaptığımda birkaç sonuç çıktı.
http://www.hepsibura...36504#Gorseller
Bu linke bakar mısınız? Bu kolçaklar FOCUS 3'e uygun mudur sizce? Kolçak bulabilirsek orta konsolu komple değiştirmekten iyidir.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
25
18
15
15
Popular Days
Mar 19
21
Mar 4
20
May 28
20
Ekm 4
14
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 25 posts
A.Coşar 18 posts
hüseyin ipek 15 posts
Mustafa Karaca 15 posts
Popular Days
Mar 19 2015
21 posts
Mar 4 2015
20 posts
May 28 2014
20 posts
Ekm 4 2013
14 posts
Popular Posts
Tahir Arıt
Buyrun resimler, aracın döşemesinin aynısı maliyet 100TL
oğuz mete
internette böyle bir resim gördüm tak çıkar tarzı hoşuma gitti.sipariş üzerine yaptırılabilir
Özer Öztürk
Yiğidi öldür yoğurdunu yeme... Aurisin tek iyi tarafı çok rahat koltukları ve kolçağıydı. O ne kolçaktı öyle... 8 kutu kola veya 4 küçük su+2 redbull alırdı. Üstelik kapağı da yumuşacıktı... Ası
Posted Images
Bu soruda 338 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap