Volkan Bilezikçi Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2011 Arkadaşlar, google'da kol dayama araması yaptığımda birkaç sonuç çıktı. http://www.hepsibura...36504#Gorseller Bu linke bakar mısınız? Bu kolçaklar FOCUS 3'e uygun mudur sizce? Kolçak bulabilirsek orta konsolu komple değiştirmekten iyidir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Volkan Bilezikçi Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Resimler için teşekkür ederiz. Az çok anlaşılabiliyor ama Yakup'un dediği gibi, biraz daha uzaktan birkaç resim çekerseniz koltukların arasındaki boşluk daha iyi görülebilir. Bir tane arka koltukta oturarak uzaktan, bir tane de eğer olabiliyorsa ön camın dışından içeriye doğru çekebilir misiniz? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Siz söyleyince farkettim de gerçekten gidip dibinden çekmişim. Pek anlamıyorum malesef fotoğraf çekmekten. Bunlar yenileri daha uzaktan çekmeye çalıştım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Ön camın dışından içeriye doğru olanı sabah çekerim telefonla çektiğimden pek belirli olacağını zannetmiyorum malesef. (Bir de tekrar inmeye üşendim şimdi.) Bir de değişiklik yapayım yorumumda: Kolunu koyduğunuzda direksyonun alt sağ tarafına erişebiliyorsunuz uzun biriyseniz yani direksyona erişmekte sorun yaşamazsınız büyük ihtimalle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2011 Rengi hariç güzel olmuş. Boyamak lazım o aleti. Birde vida olayı kötü.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Samil Emre Besparmak Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2011 Arkadaşlar, google'da kol dayama araması yaptığımda birkaç sonuç çıktı. http://www.hepsibura...36504#Gorseller Bu linke bakar mısınız? Bu kolçaklar FOCUS 3'e uygun mudur sizce? Kolçak bulabilirsek orta konsolu komple değiştirmekten iyidir. 1. Si çok yukarıda ve geride kalıyor. 2. Si o kutu gıbı boş olanı tamamen kapatmıyor. focus 3 ıcın yenı cıkacak kol dayamaları bekliyorum. Bende taktıracagım . dedıgınız urunun yukarıdakı hataları veriyor. ve araç iç döşeme rengi ( benimki bej ) Bej ıse cok çirkin duruyor. Boş yere parçalatmayın arabayı bıraz beklersek yılbaşından sonra aksesuarlar cıkacagını zannedıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2011 Aslında fena durmamış ama siyah renk de olmamış..Birde Mertolunda dediği gibi o vidalar ne öyle?Pek güzel durmuyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2011 Konuyu biraz hortlatmış olucam da kol dayamanın bir miktar uzadığını keşfettim. Arkadaşım görünce cart diye çekti uzadı. Bir an dumur olduysamda iyi oldu farketmemiz. Passat'ınkiler de böyle uzuyormuş sanırsam. Artık biraz daha kullanışlı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2011 Aynısından benim F2 Trend dede var. Çok kullanışlı ve egonomik. F2 de daha orjinal duruyor tabi haliyle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre D. Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2011 Bendede dirseğim yetmiyor merak etme Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2011 Plasti dip denen nimeti keşfettim dünden beri inceliyorum. Düzgün, uyan bir rengi bulunursa uygulanabilir gibi. Bendede dirseğim yetmiyor merak etme Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 Bugün Otokoçta ilk kez comfort donanımlı bir araç gördüm,teslim ediyorlardı...Gece gri renginde...Temizken çok güzel bir renk..Ama kirlenince çok kötü yahu....Arabanın içinde donanım neredeyse yoktu,arka kapılar manuel falan,direksiyon simsiyah,kapı açma mandalları bile siyah plastik..Ama yine de gayet albenili ve hoştu..Dizelmiş ayrıca..Bagajda tam boy stepne vardı...Otokoç kol dayamayıda hediye etmiş,markası armster...çok zayıf duruyordu yalnız,her an çat diye kırılacak gibiydi,kol dayamanın içini açınca kenardaki plastikleri acayip inceydi ve çok yüksek kalıyordu,sürekli dirseğiniz yukarıda kalacak durumda pozisyonu....Yine de idare eder..Birde araç comfort donanımlı olduğundan içi siyahtı ve kol dayama o kadar sırıtmıyordu...Lastiklerdeki Jant kapaklarıda oldukça hoş dizayn edilmişti... Otokoçta bugün ilgin bişey daha gördüm..Beyaz comfort donanımlı bir f0cus 3 daha vardı..Yalnız arabanın üzeri benek benek küçücük kahverengi lekeydi...Eleman eline küçük bir alet almış ona tiner döke döke o yüzlerce parçayı temizlemeye çalışıyordu..Arabayı teslim alacak vatandaşın haberi yokmuş arabanın bu durumundan,düşünün artık,teslimden önce temizlemeye çalşıyorlardı o benekleri küçücük küçücük....Araba Gölcükte demir yolunun kenarında bir otoparktaymış,geçen trenlerin raylarından fırlayan pas parçaları olduğu gibi arabanın üzerine yapışmış.... Bir diğer Titanyum X sunrooflu Beyaz sedan f 3 daha gördüm...Otomatik vitesli benzinli..Yalnız park paketi yoktu,otomatik viteslere park paketi uygulanamıyormuş.... Showroomda ise Kum gri sedan Titanyun donanımlu ve sunrooflu sedan dizel bir araç sergiliyorlardı,fakat model yılı 2011 di... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 2011 Çok kaliteli değil orta kolÇak babam birkaÇ kez yüklendi kalkarken gelen seslerden tedirgin oldu kırdık mı diye de bir şey olmadı neyseki. Tiner değildir yav o, tiner boyayı mundar etmez mi? Otomatik viteslere park paketi uygulanamaması dünyanın en saÇma şeyi değil mi ilk tanıtım otomatik vitesle yapıldı diye hatırlıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 Uygulanamama yok ki ! Sunulmuyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 Bana uygulanamıyor dendi...Sunulmuyorda olabilir..Bunun nedeni ne acaba? Halbuki saçma bişey...Sunulması lazım....Bu arada otomatik vitesin vites kolu bana çok kaba geldi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 O görevliler ne demiyor... Sony araştırmak gibi bunların cevabı aslında Zevkkk Zevkkk Güzel bence..Şık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Volkan Bilezikçi
Arkadaşlar, google'da kol dayama araması yaptığımda birkaç sonuç çıktı.
http://www.hepsibura...36504#Gorseller
Bu linke bakar mısınız? Bu kolçaklar FOCUS 3'e uygun mudur sizce? Kolçak bulabilirsek orta konsolu komple değiştirmekten iyidir.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
25
18
15
15
Popular Days
Mar 19
21
Mar 4
20
May 28
20
Ekm 4
14
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 25 posts
A.Coşar 18 posts
hüseyin ipek 15 posts
Mustafa Karaca 15 posts
Popular Days
Mar 19 2015
21 posts
Mar 4 2015
20 posts
May 28 2014
20 posts
Ekm 4 2013
14 posts
Popular Posts
Tahir Arıt
Buyrun resimler, aracın döşemesinin aynısı maliyet 100TL
oğuz mete
internette böyle bir resim gördüm tak çıkar tarzı hoşuma gitti.sipariş üzerine yaptırılabilir
Özer Öztürk
Yiğidi öldür yoğurdunu yeme... Aurisin tek iyi tarafı çok rahat koltukları ve kolçağıydı. O ne kolçaktı öyle... 8 kutu kola veya 4 küçük su+2 redbull alırdı. Üstelik kapağı da yumuşacıktı... Ası
Posted Images
Bu soruda 338 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap