Volkan Bilezikçi Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2011 Arkadaşlar, google'da kol dayama araması yaptığımda birkaç sonuç çıktı. http://www.hepsibura...36504#Gorseller Bu linke bakar mısınız? Bu kolçaklar FOCUS 3'e uygun mudur sizce? Kolçak bulabilirsek orta konsolu komple değiştirmekten iyidir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre Kaçan Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Emre, tercihini parçaları hareketli olandan yana kullanmak sanki daha riskli ( Kırılma, yerine tam oturmama v,b,) gibi.... parçaları hareketli derken tam olarak neyi kastettin abi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 parçaları hareketli derken tam olarak neyi kastettin abi ? Emre paylaştığın linkteki Kolçağın üst kısmı sağ sol hareketi ve arka kısımdaki Küllük gibi gördüğüm Kısım hareketten kasıt, bunlar çok çabuk deforme olur ve malum kullanım gereği destek alınacağı için kırılabilir, arka kısımda iniş biniş, oturan kişinin açıp kapatırken biraz sert davranması yine zarar verebilir ve görüntü ve işlev bozulabilir...bu gerekçeyle sonradan takılacağından ihtiyacı karşılayan basit kullanışlı tercih edilmeli kanısındayım... Kılasik içinde bir saklama haznesi olan gibi.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre Kaçan Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Emre paylaştığın linkteki Kolçağın üst kısmı sağ sol hareketi ve arka kısımdaki Küllük gibi gördüğüm Kısım hareketten kasıt, bunlar çok çabuk deforme olur ve malum kullanım gereği destek alınacağı için kırılabilir, arka kısımda iniş biniş, oturan kişinin açıp kapatırken biraz sert davranması yine zarar verebilir ve görüntü ve işlev bozulabilir...bu gerekçeyle sonradan takılacağından ihtiyacı karşılayan basit kullanışlı tercih edilmeli kanısındayım... Kılasik içinde bir saklama haznesi olan gibi.. Anladım abi teşekkür ederim . Omsa'daki ürün en ideali o zaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Anladım abi teşekkür ederim . Omsa'daki ürün en ideali o zaman Emre, birde sipariş vermeden önce oto sanayii ve servislere göz atsan, hem deneme şansın olur hemde fikir sahibi olursun...ben öyle yaptım önce açıkrenk aldım sonra siyahla değiştirdim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 (düzenlendi) Emre, birde sipariş vermeden önce oto sanayii ve servislere göz atsan, hem deneme şansın olur hemde fikir sahibi olursun...ben öyle yaptım önce açıkrenk aldım sonra siyahla değiştirdim... Krem daha iyiymiş yav. Mart 19, 2015 Doğan Kurban tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Cıkss, Kullanım ve Rahatlık siyah.... Yaw birde zevk işi hani kim neyi daha çok beğeniyorsa bence en iyisi o.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre Kaçan Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Emre, birde sipariş vermeden önce oto sanayii ve servislere göz atsan, hem deneme şansın olur hemde fikir sahibi olursun...ben öyle yaptım önce açıkrenk aldım sonra siyahla değiştirdim... Haklısın abi belki daha uygun fiyata bulabilirim Krem renk olan çok açık gibi. Siyah ideal . Ama yinede dediğin gibi görerek almak lazım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 (düzenlendi) Buda benim aldigim kolcak. Delmesiz. Otoparkta cektigim icin karanlik (ama kolcak parlamis)cikmis olabilir. Mart 19, 2015 Teoman Saraç tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre Kaçan Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Buda benim aldigim kolcak. Delmesiz. Otoparkta cektigim icin karanlik (ama kolcak parlamis)cikmis olabilir. Nereden ve kaç liraya aldınız acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Buda benim aldigim kolcak. Delmesiz. Otoparkta cektigim icin karanlik (ama kolcak parlamis)cikmis olabilir. Galiba aynı ürün 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Buyuk olasilikla aynı urun. Istanbul Aksaraydan aldim 150 tl. Sanirim internette olanlarda bundan. Omsan diye biryer var tunningcilerin birligi gibi bisi. Eger kartini bulursam veririm sahibinden de satıyorlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Hocam sizdeki USB girişi nerede? Torpido içerisinde olanlar da kolçağı oturttuğunuz kısım farklı sanırım. O yüzden soruyorum. Emre, birde sipariş vermeden önce oto sanayii ve servislere göz atsan, hem deneme şansın olur hemde fikir sahibi olursun...ben öyle yaptım önce açıkrenk aldım sonra siyahla değiştirdim... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Hocam sizdeki USB girişi nerede? Torpido içerisinde olanlar da kolçağı oturttuğunuz kısım farklı sanırım. O yüzden soruyorum. Torpido da USB.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 A.Coşar Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 (düzenlendi) http://otoaksesuar.com/ Bu firma Omsa Line ürünlerinin internet üzerinden satışını gerçekleştiriyor. Krom aksesuar vb. hemen hemen tüm Ford ürünlerini bulabiliyorsunuz. Yalnız alerjisi olanlar sonra benden bilmesinler;duyduğuma göre Omsa Lİne ürünleri İsrail malı imiş! Mart 19, 2015 A.Coşar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Memnun musunuz peki üründen? Okurken gözden kaçırmış olabilirim belki, kaç tl ve nereden aldınız? Torpido da USB.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Volkan Bilezikçi
Arkadaşlar, google'da kol dayama araması yaptığımda birkaç sonuç çıktı.
http://www.hepsibura...36504#Gorseller
Bu linke bakar mısınız? Bu kolçaklar FOCUS 3'e uygun mudur sizce? Kolçak bulabilirsek orta konsolu komple değiştirmekten iyidir.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
25
18
15
15
Popular Days
Mar 19
21
Mar 4
20
May 28
20
Ekm 4
14
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 25 posts
A.Coşar 18 posts
hüseyin ipek 15 posts
Mustafa Karaca 15 posts
Popular Days
Mar 19 2015
21 posts
Mar 4 2015
20 posts
May 28 2014
20 posts
Ekm 4 2013
14 posts
Popular Posts
Tahir Arıt
Buyrun resimler, aracın döşemesinin aynısı maliyet 100TL
oğuz mete
internette böyle bir resim gördüm tak çıkar tarzı hoşuma gitti.sipariş üzerine yaptırılabilir
Özer Öztürk
Yiğidi öldür yoğurdunu yeme... Aurisin tek iyi tarafı çok rahat koltukları ve kolçağıydı. O ne kolçaktı öyle... 8 kutu kola veya 4 küçük su+2 redbull alırdı. Üstelik kapağı da yumuşacıktı... Ası
Posted Images
Bu soruda 338 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap