Volkan Bilezikçi Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2011 Arkadaşlar, google'da kol dayama araması yaptığımda birkaç sonuç çıktı. http://www.hepsibura...36504#Gorseller Bu linke bakar mısınız? Bu kolçaklar FOCUS 3'e uygun mudur sizce? Kolçak bulabilirsek orta konsolu komple değiştirmekten iyidir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Memnun musunuz peki üründen? Okurken gözden kaçırmış olabilirim belki, kaç tl ve nereden aldınız? Mustafa, evet memnunum şu ana kadar bir sıkıntı yaratmadı,ben bir tanıdık Vasıtası ile indirimli aldım, satış fiyatı yanılmıyorsam 140-150₺ gibiydi..Şaşmazda , cancan otodan aldım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Anladım Bekir hocam, hangi marka, internetten bakmışmıydınız hiç? Mustafa, evet memnunum şu ana kadar bir sıkıntı yaratmadı,ben bir tanıdık Vasıtası ile indirimli aldım, satış fiyatı yanılmıyorsam 140-150₺ gibiydi..Şaşmazda , cancan otodan aldım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Anladım Bekir hocam, hangi marka, internetten bakmışmıydınız hiç? Renk, duruş ve kullanım ( yüksekliği,vites değiştirken bir sıkıntı olup olmadığını, yuvaya tam oturup oturmadığını) bizzat görmek test etmek istediğimden hiç internetten de araştırma yapma gereği görmedim.. Marka olarak yanıltıcı olabilirim ziraa orda bir çok marka ve model arasından seçim yaptım, kutu ambalaj hepsi orda kaldı, denediklerim içinde tamam bu olsun dediğim için..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Evet bu konuda haklısınız, bu tarz şeyleri deneyip test edip almak daha mantıklı.Teşekkür ederim cevaplarınız için. Renk, duruş ve kullanım ( yüksekliği,vites değiştirken bir sıkıntı olup olmadığını, yuvaya tam oturup oturmadığını) bizzat görmek test etmek istediğimden hiç internetten de araştırma yapma gereği görmedim.. Marka olarak yanıltıcı olabilirim ziraa orda bir çok marka ve model arasından seçim yaptım, kutu ambalaj hepsi orda kaldı, denediklerim içinde tamam bu olsun dediğim için..... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Evet bu konuda haklısınız, bu tarz şeyleri deneyip test edip almak daha mantıklı.Teşekkür ederim cevaplarınız için. Rica ederim, forum bunun için var, bilgi ve deneyimlerimizi paylaşmak, Umarım faydası olmuştur... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Faydası oldu, umarım bunları okuyanlara da olacaktır. Aynen, hiçbir çıkar olmadan deneyimlerden faydalanmak adına güzel bir şey. Rica ederim, forum bunun için var, bilgi ve deneyimlerimizi paylaşmak, Umarım faydası olmuştur... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre Kaçan Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 19, 2015 Bizim araçta usb, kolçak konulacak yerde . Bir sıkıntı olur mu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2015 Bizim araçta usb, kolçak konulacak yerde . Bir sıkıntı olur mu ? Emre, evet Kolçağın yuvası farklı olacağı için alacağın da da USB e uyumlusu gerek, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre Kaçan Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 20, 2015 Emre, evet Kolçağın yuvası farklı olacağı için alacağın da da USB e uyumlusu gerek, Sanırım A.coşar abinin de usb , kolçağın orada . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bayram Saraç Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2015 Bu ürün delmeden takılanlardanmı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2015 Evet Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yunus Çayır Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2015 (düzenlendi) Yücel Bey, sanalpazar.com sitesinde izlediğiniz kol dayamayı bizzat denedim; F3 için uyumlu hatta tabiri caizse "Cuk oturuyor !" diyebiliriz. Ancak Omsa olmasına özellikle dikkat edin diğerlerinde sıkıntı çıkıyor. Ancak şehir içi trafikte vites kullanımında zorluklar yaratıyor ve kol dayamayı yukarı kaldırmak gerekiyor. Şehirler arası yolculuklarda ise tam bir konfor sağlıyor. Abi peki bu ileri geri sürgüsü varmı. Nisan 12, 2015 Yunus Çayır tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 A.Coşar Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 2015 Abi peki bu ileri geri sürgüsü varmı. Sürgülü değil,Yunus. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Erhan Tosun Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2015 Arkadaşlar bu ürün nasıl Türkiyeye sevkiyat var mı bilmiyorum ama. http://www.ebay.com/itm/2012-2014-Ford-Focus-Center-Console-Assembly-OEM-Ford-CV6Z-58045A36-JB-/311148047299?hash=item4871de6bc3&vxp=mtr Buda benim aldigim kolcak. Delmesiz. Otoparkta cektigim icin karanlik (ama kolcak parlamis)cikmis olabilir. teoman kardeş o kokuyu kaldır bence. yıkamacı kokuyu ters takması yuzunden su an cok ugrasıyorum. ızgaranın uzerındekı gri panel ve alttakı klıma paneli deforme oldu 280 tl servıste. baska yerde de yok. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Teoman S. Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2015 Tşk bende kaldirdim sizinkine benzer olmasada benimde basima bi olay geldi. Bi ara kokuyu cikarip kultablasi olan yere koymuştum bir baktim ki oraya akmis. Artik koku birakmiyorum zaten sigarayida biraktim cok gerekirse en eski koku kolonya sıkıyorum okadar ? :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Volkan Bilezikçi
Arkadaşlar, google'da kol dayama araması yaptığımda birkaç sonuç çıktı.
http://www.hepsibura...36504#Gorseller
Bu linke bakar mısınız? Bu kolçaklar FOCUS 3'e uygun mudur sizce? Kolçak bulabilirsek orta konsolu komple değiştirmekten iyidir.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
25
18
15
15
Popular Days
Mar 19
21
Mar 4
20
May 28
20
Ekm 4
14
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 25 posts
A.Coşar 18 posts
hüseyin ipek 15 posts
Mustafa Karaca 15 posts
Popular Days
Mar 19 2015
21 posts
Mar 4 2015
20 posts
May 28 2014
20 posts
Ekm 4 2013
14 posts
Popular Posts
Tahir Arıt
Buyrun resimler, aracın döşemesinin aynısı maliyet 100TL
oğuz mete
internette böyle bir resim gördüm tak çıkar tarzı hoşuma gitti.sipariş üzerine yaptırılabilir
Özer Öztürk
Yiğidi öldür yoğurdunu yeme... Aurisin tek iyi tarafı çok rahat koltukları ve kolçağıydı. O ne kolçaktı öyle... 8 kutu kola veya 4 küçük su+2 redbull alırdı. Üstelik kapağı da yumuşacıktı... Ası
Posted Images
Bu soruda 338 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap