Volkan Bilezikçi Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2011 Arkadaşlar, google'da kol dayama araması yaptığımda birkaç sonuç çıktı. http://www.hepsibura...36504#Gorseller Bu linke bakar mısınız? Bu kolçaklar FOCUS 3'e uygun mudur sizce? Kolçak bulabilirsek orta konsolu komple değiştirmekten iyidir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Sarıçam Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2017 Hocam ampülün ömrünü kısaltıyo demişti birkaç usta, Araç çalışır durumdayken farı açmak iyidir [emoji4] kolçak ben kendi aracıma vidasız aldım siyah deri içi süvet gibi gayet memnunum istediğimde çıkartıyorumda [emoji4] Bende vidasız arıyorum. Link varmıdır acaba? Nerden aldın? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Esat A. Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2017 10 saat önce, Murat Sarıçam yazdı: Bende vidasız arıyorum. Link varmıdır acaba? Nerden aldın? Hocam gittigidiyor veya sahibindende aracın modelini yazın bulursunuz zaten, bitane buldum aracı bilmiyorum ama buna bir bakın derim http://m.n11.com/ford-focus-3-2015-ve-sonrasi-facelift-orjinal-kol-dayama-P128100253?cid=604001&gclid=CP2j_5CI2tECFYm4GwodHGoKEw&gclsrc=aw.ds Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ismail kerimoglu Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2018 Merhaba arakadaslar 2015 trend x yeni kasa aracima ön kol dayama takdirmak istiyorum önceden takdiran memnun olan sikintisiz kullanan varsa tavsiyede bulunabilir mi tesekkurler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 22, 2018 1 saat önce, Ismail kerimoglu yazdı: Merhaba arakadaslar 2015 trend x yeni kasa aracima ön kol dayama takdirmak istiyorum önceden takdiran memnun olan sikintisiz kullanan varsa tavsiyede bulunabilir mi tesekkurler. Merhaba, lütfen önce mevcut konuları kullanın Şu an için bu konuya mesajınızı aktardım fakat yukarda yer alan arama bölümü ile birçok konu ve yoruma ulaşabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ismail kerimoglu Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2018 11 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Merhaba, lütfen önce mevcut konuları kullanın Şu an için bu konuya mesajınızı aktardım fakat yukarda yer alan arama bölümü ile birçok konu ve yoruma ulaşabilirsiniz. Merhaba bu konu yanlis yere acildigi icin ben modifiye kismina yazmisdim sanirim konunun bu bolumle alakasi yanlis olmus modifiye kisminda olsa daha iyi olurmus.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Berat Öztürk Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2018 Ankara'da aes tuningde yapılan gibi bir kolçak yaptıran var mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Burak Çakır Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2019 Herkese merhabalar Ford Focus Mk3 Syle powershift şanzıman bi araç satın aldım bej rengi iç döşemeleri var ben orta konsoldan orjinal komple kol dayama taktırmak istiyorum ama şöyle bir sorun var titanium modellerde var sadece bu kol dayama ve ya bana denk gelmedi ya %99 türkiyede yok titanium bej döşeme yok. Doğal olarak bej rengi orjinal göğüs ve kol dayama yok bu konuda bana orjinal kol dayama taktırma konusunda fikri olan ya da yardımcı olabilecek kimse varmı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2019 1 saat önce, Burak Çakır yazdı: yardımcı Bej rengi kol dayama değil ama siyah olanından çıkmacılardan bulunabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Volkan Bilezikçi
Arkadaşlar, google'da kol dayama araması yaptığımda birkaç sonuç çıktı.
http://www.hepsibura...36504#Gorseller
Bu linke bakar mısınız? Bu kolçaklar FOCUS 3'e uygun mudur sizce? Kolçak bulabilirsek orta konsolu komple değiştirmekten iyidir.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
25
18
15
15
Popular Days
Mar 19
21
Mar 4
20
May 28
20
Ekm 4
14
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 25 posts
A.Coşar 18 posts
hüseyin ipek 15 posts
Mustafa Karaca 15 posts
Popular Days
Mar 19 2015
21 posts
Mar 4 2015
20 posts
May 28 2014
20 posts
Ekm 4 2013
14 posts
Popular Posts
Tahir Arıt
Buyrun resimler, aracın döşemesinin aynısı maliyet 100TL
oğuz mete
internette böyle bir resim gördüm tak çıkar tarzı hoşuma gitti.sipariş üzerine yaptırılabilir
Özer Öztürk
Yiğidi öldür yoğurdunu yeme... Aurisin tek iyi tarafı çok rahat koltukları ve kolçağıydı. O ne kolçaktı öyle... 8 kutu kola veya 4 küçük su+2 redbull alırdı. Üstelik kapağı da yumuşacıktı... Ası
Posted Images
Bu soruda 338 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap