Volkan Bilezikçi Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2011 Arkadaşlar, google'da kol dayama araması yaptığımda birkaç sonuç çıktı. http://www.hepsibura...36504#Gorseller Bu linke bakar mısınız? Bu kolçaklar FOCUS 3'e uygun mudur sizce? Kolçak bulabilirsek orta konsolu komple değiştirmekten iyidir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 Bana uygulanamıyor dendi...Sunulmuyorda olabilir..Bunun nedeni ne acaba? Halbuki saçma bişey...Sunulması lazım....Bu arada otomatik vitesin vites kolu bana çok kaba geldi... kullanan birisi olarak söylüyorum, bence hiç kaba değil.. kısa, kalın olması nedeniyle kaliteli ve tok bir his yaratıyor. renault ve opellerdeki gibi ince demir çubuğun üzerine oturtulmuş bir topuzdan ibaret olmaması şık gösteriyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 kullanan birisi olarak söylüyorum, bence hiç kaba değil.. kısa, kalın olması nedeniyle kaliteli ve tok bir his yaratıyor. renault ve opellerdeki gibi ince demir çubuğun üzerine oturtulmuş bir topuzdan ibaret olmaması şık gösteriyor. Vites üzerindeki + - tuşları klasik tiptrnonikten sonra değişik geldi bana. Sizce kullanışlı mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 (düzenlendi) çok sık kullanmadım ama yine de kullanımı kolay geldi bana.. açıkçası vitesi ileri ittirmekten geri çekmekten daha basit. elinizi vitesin üzerinde tutmanız yeterli.. Aralık 21, 2011 Alperen G. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 Ne olurdu F1 olsaydı. Makyaja saklıyorlar kesin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 hiç düşünmüyor da olabilirler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 oğuz mete Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 Dün servise gittim aracın birkaç şeyini göstermek için. Bu arada kolçak da taktırayım dedim. Ustabaşı dedi ki: "Abi Focus 3'ler için kolçak çıkmadı daha. Şu an satılan kolçaklar, montaj olarak uyuyor doğrudur, ama FOCUS 2 için yapılan yan sanayi kolçağın aynısı. Sadece alttaki aparatını değiştirdiler. Focus 3'lerde ön koltukların arasındaki boşluk, 2'dekine göre daha fazla. Bu kolçağı taktırırsan hoş durmayacak. Bence sabret, birkaç zaman içinde mutlaka Focus 3 için olanı çıkacaktır" Buradan kolçak taktıran arkadaşlara sesleniyorum, var mı bu işin aslı astarı? bende f3 için kolçak taktırmak istedim..ford servisinde ki usta aynı sözcükleri bana da söyledi..sabretmek gerek f3 kasa sı yeni olduğu için yedek parça sıkıntısı yaşanabiliyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2011 Ben pek beğenmedim o kolçakları canlı canlı gördüm takılmasını,koca koca vidaları arabanın konsolunu delerek sabitliyorlar kolçağı..Pek şık durmuyor,ayrıca sanki biraz abansan kırılacak gibi duruyor....Bide yüksek kalıyor,kolunuzu dayadığınızda kolunuz yukarda kalıyor...Ama bana yeter diyosanız bişi diyemem...Ben olsam orjinaline en yakın olanı taktırırdım,o da daha çıkmadı..Orjinali olsun derseniz sanırsam ortadaki konsolu komple değiştirmek lazım ki o da byağı bir paradır kanımca.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Büyüksu Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2012 Ford' un ABD sitesinde SE modelinde kol dayama var (SE iel bizdeki Style' lın orta konsolu aynı). Çokta güzel durmuş, acaba getirebilir miyiz. Bu konuda bilgisi olan var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2012 (düzenlendi) Forumda gördükten sonra aklım takıldı atladım otokoca gittim nasıl olur diye monte edilmeden yerleştirdim allta kalan bardak koyma bolgesini ve monte edilen yerdeki küçük cebi işlevsizleştiriyor vazgeçtim birde vidalama sıkıntısı olacak ilerde sıkılıp cıkarmaya kalkarsam ordaki delikler benim canımı sıkar buda fotoğrafı: Ocak 6, 2012 Aybars Altay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 2012 Forumda gördükten sonra aklım takıldı atladım otokoca gittim nasıl olur diye monte edilmeden yerleştirdim allta kalan bardak koyma bolgesini ve monte edilen yerdeki küçük cebi işlevsizleştiriyor vazgeçtim birde vidalama sıkıntısı olacak ilerde sıkılıp cıkarmaya kalkarsam ordaki delikler benim canımı sıkar buda fotoğrafı: Bence çok emanet duruyor,bizde bi tabir vardır cuk oturmuş diye,işte bu oturmamış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2012 Bence çok emanet duruyor,bizde bi tabir vardır cuk oturmuş diye,işte bu oturmamış Arabaya monte edilen yer plastik zaten onuda yazmayı unutmuşum kırılma olasılığı yüksek daha güzel daha işlevsel birşey çıkarsa piyasaya anca düşünürüm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2012 Yukardaki kolçağın bej rengi olanlarıda çıkmış sanırım. Style olanlar için; http://www.sanalpaza...cak__isp2067270 Birde böyle birşey gördüm sadece kol dayama gibi görünüyor. http://www.sahibinde...46498935/detay/ Bu ilanda yazdığına göre süngerden ölçüye göre kesip biçip üzerine deri yada kumaş kaplıyorlarmış. öyleyse çok para istiyorlar, o ebattaki süngerin maliyeti nedir ki.(Sünger ürettiğimiz için) Sadece kol dayama olarak kullanmak isteyen olursa bu süngerden yapılan şekilde, isteyen arkadaşlara süngerini temin edip gönderebilirim. kendinizde bir döşemeciye deri yada kumaş kaplatabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Yukardaki kolçağın bej rengi olanlarıda çıkmış sanırım. Style olanlar için; http://www.sanalpaza...cak__isp2067270 Birde böyle birşey gördüm sadece kol dayama gibi görünüyor. http://www.sahibinde...46498935/detay/ Bu ilanda yazdığına göre süngerden ölçüye göre kesip biçip üzerine deri yada kumaş kaplıyorlarmış. öyleyse çok para istiyorlar, o ebattaki süngerin maliyeti nedir ki.(Sünger ürettiğimiz için) Sadece kol dayama olarak kullanmak isteyen olursa bu süngerden yapılan şekilde, isteyen arkadaşlara süngerini temin edip gönderebilirim. kendinizde bir döşemeciye deri yada kumaş kaplatabilirsiniz. Yusuf hazır süngerden konu açılmışken araba yıkamada sünger kullanmak doğrumudur?Doğru ise nasıl sünger kullanalım ki arabamız çizilmesin diye sorayım sana.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Microfiber çıktı mertlik öldü, şöyle bir şey en ideali: http://www.meguiars.com.tr/product_info.php?3_20&products_id=80 Sünger için de doğal sünger olması iyi olurdu, ama onu da bulmak pek kolay değil, ayrıca ucuz da değil 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 oğuz mete Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 2012 ben bir ertexoto ile görüşün derim..adamlar isteğe göre orjinale çok yakın kendileri kolçak yapıyorlar... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Volkan Bilezikçi
Arkadaşlar, google'da kol dayama araması yaptığımda birkaç sonuç çıktı.
http://www.hepsibura...36504#Gorseller
Bu linke bakar mısınız? Bu kolçaklar FOCUS 3'e uygun mudur sizce? Kolçak bulabilirsek orta konsolu komple değiştirmekten iyidir.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
25
18
15
15
Popular Days
Mar 19
21
Mar 4
20
May 28
20
Ekm 4
14
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 25 posts
A.Coşar 18 posts
hüseyin ipek 15 posts
Mustafa Karaca 15 posts
Popular Days
Mar 19 2015
21 posts
Mar 4 2015
20 posts
May 28 2014
20 posts
Ekm 4 2013
14 posts
Popular Posts
Tahir Arıt
Buyrun resimler, aracın döşemesinin aynısı maliyet 100TL
oğuz mete
internette böyle bir resim gördüm tak çıkar tarzı hoşuma gitti.sipariş üzerine yaptırılabilir
Özer Öztürk
Yiğidi öldür yoğurdunu yeme... Aurisin tek iyi tarafı çok rahat koltukları ve kolçağıydı. O ne kolçaktı öyle... 8 kutu kola veya 4 küçük su+2 redbull alırdı. Üstelik kapağı da yumuşacıktı... Ası
Posted Images
Bu soruda 338 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap