Volkan Bilezikçi Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2011 Arkadaşlar, google'da kol dayama araması yaptığımda birkaç sonuç çıktı. http://www.hepsibura...36504#Gorseller Bu linke bakar mısınız? Bu kolçaklar FOCUS 3'e uygun mudur sizce? Kolçak bulabilirsek orta konsolu komple değiştirmekten iyidir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 S.Velid Demir Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 Kendim az önce öylesine çizdim. Birkaç düzenleme ile sanırım tamamlayabilirm. Eğer boş vaktim olursa hazırlık maketini de yaparım. Ve ya ERTEX oto ya gidip derdimi anlatabilirsem sanırım buna yakın bişiler oluşturabilirm. En çok da "multimedia kontrol tuşlarını oluşturmak istiyorum. Hani şu BMW deki gibi. Hade hayırlısı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 S.Velid Demir Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 BMW Multimedya kontrol tuşlarından kastım şuydu bu arada. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tahir Arıt Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2012 Serviste bizlere sundukları kolçak çok ama çok ametör, basit ve bir o kadar kullanışsız. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kenan Ak Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 bu biraz daha iyi sanki istanbul bostancıda yakın olupta bakan birini bulabilirsek en azından bir fikir sahibi oluruz. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-ford-focus-2012-kol-dayama-araca-ozel-kolcak-orjinal-grt-aes-73722231/detay/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 oğuz mete Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 bu biraz daha iyi sanki istanbul bostancıda yakın olupta bakan birini bulabilirsek en azından bir fikir sahibi oluruz. http://www.sahibinde...73722231/detay/ yukarıda 22 şubatta bu linki bende paylaşmıştım .işlerim nedeniyle geçenlerde ist idim:buraya gittim ve taktıkları kolçağı monte edilmiş şekilde gördüm.bence ford connect lere takılan kolçakların aynısı, sürücü koltuğunun yan döşemesini yırtarak koltuğun içindeki çelik iskelete monte ediliyor.çok ta hoş durmuyor ,ticari araç yada 6+1 araç tarzı araç kullanıyormuşsun hissi veriyor.bence biraz daha beklemeli serviste biraz da tuzlu da olsa orjinalini taktırmalı ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kenan Ak Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2012 teşekkürler arkadaşım yukarıda 22 şubatta bu linki bende paylaşmıştım .işlerim nedeniyle geçenlerde ist idim:buraya gittim ve taktıkları kolçağı monte edilmiş şekilde gördüm.bence ford connect lere takılan kolçakların aynısı, sürücü koltuğunun yan döşemesini yırtarak koltuğun içindeki çelik iskelete monte ediliyor.çok ta hoş durmuyor ,ticari araç yada 6+1 araç tarzı araç kullanıyormuşsun hissi veriyor.bence biraz daha beklemeli serviste biraz da tuzlu da olsa orjinalini taktırmalı ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tahir Arıt Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Bu gösterdiğiniz ilandaki kolçağı her döşemeci yapıyor. Ben yaptırdım mesela, koltukta zaten kuvası var sadece sırtlığın kılıfını kenardan sıyırıyor ve civata ile monte ediyor, 20 dk 'da yapılıyor. Ben koltukların kumaşının aynısını buldum ve yaptırdım, orjinal gibi oldu Kimse anlayamıyor sonradan yapıldığını, servis bile Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Bu gösterdiğiniz ilandaki kolçağı her döşemeci yapıyor. Ben yaptırdım mesela, koltukta zaten kuvası var sadece sırtlığın kılıfını kenardan sıyırıyor ve civata ile monte ediyor, 20 dk 'da yapılıyor. Ben koltukların kumaşının aynısını buldum ve yaptırdım, orjinal gibi oldu Kimse anlayamıyor sonradan yapıldığını, servis bile Resimlerseniz eğer bir fikir oluşturabilir arkadaşlarımıza Hoşgeldiniz aramıza Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tahir Arıt Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2012 En kısa zamanda... Hoşbulduk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tahir Arıt Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 25, 2012 Resimlerseniz eğer bir fikir oluşturabilir arkadaşlarımıza Hoşgeldiniz aramıza Buyrun resimler, aracın döşemesinin aynısı maliyet 100TL 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Bahçeci Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2012 Güzel olmuş Tahir bey Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kenan Ak Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 9, 2012 Buyrun resimler, aracın döşemesinin aynısı maliyet 100TL arkadaşım nereye yaptırdınsa aynısından bizede yaptır adapazarında montajını yaptırırız olmaz mı. güzel olmuş hayırlı olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Şemsi B. Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Antalyadada kol dayama yaptırabileceğim biyer bulabilsem süper olacak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre D. Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2012 Çok güzel montj renk uyumu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Şemsi B. Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2012 Antalya otokoçu aradım şimdi armster marka kol dayama gelmiş 160tl dediler.Ama sadece siyah renk varmış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Volkan Bilezikçi
Arkadaşlar, google'da kol dayama araması yaptığımda birkaç sonuç çıktı.
http://www.hepsibura...36504#Gorseller
Bu linke bakar mısınız? Bu kolçaklar FOCUS 3'e uygun mudur sizce? Kolçak bulabilirsek orta konsolu komple değiştirmekten iyidir.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
25
18
15
15
Popular Days
Mar 19
21
Mar 4
20
May 28
20
Ekm 4
14
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 25 posts
A.Coşar 18 posts
hüseyin ipek 15 posts
Mustafa Karaca 15 posts
Popular Days
Mar 19 2015
21 posts
Mar 4 2015
20 posts
May 28 2014
20 posts
Ekm 4 2013
14 posts
Popular Posts
Tahir Arıt
Buyrun resimler, aracın döşemesinin aynısı maliyet 100TL
oğuz mete
internette böyle bir resim gördüm tak çıkar tarzı hoşuma gitti.sipariş üzerine yaptırılabilir
Özer Öztürk
Yiğidi öldür yoğurdunu yeme... Aurisin tek iyi tarafı çok rahat koltukları ve kolçağıydı. O ne kolçaktı öyle... 8 kutu kola veya 4 küçük su+2 redbull alırdı. Üstelik kapağı da yumuşacıktı... Ası
Posted Images
Bu soruda 338 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap