Mete Turfan Oluşturma zamanı: Mayıs 28, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 28, 2015 Arkadaşlar arabamı 0 aldığındam aşırı koruma güdüsü ile kapı kolu içlerine çizilmeyi önleyici film yapıştırdım. Fakat aradan geçen bir yılda film karardı ve kötü bir görüntü meydana geldi. Şu an sökmek istediğim fakat olmuyor. İnce ve parcalaniyor. Sizce nasıl yapabilirim deneyimi ve bilgisi olan arkadaşlar dan yardım bekliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 (düzenlendi) Mete, ben de ön kaputa yaptırmıştım.Yaptırdığım yer iki sene sonra istersem kendilerinin sökeceğini söyledi. Tekniğini öğrettiler. "Yapamazsan gel,biz yapalım." dediler.Sökme mantığı yapıştırma mantığı ile aynı çalışıyormuş. Yani filmi ısıtarak,yavaş yavaş sökeceksin.(Bana öğretilen yöntem bu.) Yine de denemeyeceğim.Taktırdığım yere söktürmeyi planlıyorum bu yaz sonu. Ama yine de bence bu işi yapan aksesuarcılardan birine gitsen sanırım yardımcı olurlar. Mayıs 28, 2015 A.Coşar tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 Bu tür çakmaklar ile canı bile alınır ama araca zarar verir mi bilemedim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 Bu tür çakmaklarYok Yakup,çakmakla olmaz;saç kurutma makinesi ile yapabileceğimi söylemişlerdi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 canı bile alınır boyanın demi? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 2015 boyanın demi? Kökten çözüm [emoji1] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 Valla bi saç kurutma makinesi ile deneyeceğim olmazsa aksesuar işi yapan film takan bi dükkana baş vurayim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 Mete geçmiş olsun, umarım çözüm bulunur... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 saç kurutma makinası mı? ... belki işe yarar, emin değilim ama ... biz mini onarım, plastik aksam bükme / sökme / takma vs. işinde sanayi tipi sıcak hava tabancası kullanıyoruz , şöyle bir şey yani ( https://www.grossdepot.com/steinel-hg-2310-lcd-kfz-profesyonel-sicak-hava-tabancasi-oto-tamir-kaynak-seti ) bizim serviste Bosch olanları var ama onun da tonla alternatifi bulunuyor. Anlayacağınız bu alet -anında görüntü- verme kapasitesine sahip, bas tetiğe, işini gör ... alltaki saç ve boyanın ısınıp zarar görmesine neden olmadan sonuç al olayı... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan H. Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 Tek çözüm zımpara Zımpara candır... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 (düzenlendi) Amaan Mete baktın olmadı, Ank, geldiğinde , Hakan ile benim bildiğim beyaz bitane araç var kapıları değiştiririz. ...hadi geçmiş olsun:):)) Mayıs 29, 2015 Bekir B. tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 Amaan Mete baktın olmadı, Ank, geldiğinde , Hakan ile benim bildiğim beyaz bitane araç var kapıları değiştiririz. ...hadi geçmiş olsun:):)) Bekir abiiiiiii [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3][emoji3] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 Amaan Mete baktın olmadı, Ank, geldiğinde , Hakan ile benim bildiğim beyaz bitane araç var kapıları değiştiririz. ...hadi geçmiş olsun:) :) ) Hatta jantlarıyla farlarınıda değiştirin tam olsun. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 jantlarıyla ...bak jant dedin, aklıma neler - neler geldi ama malum kişinin! morali bozulmasın diye ağzımı açmıyorum 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 ...bak jant dedin, aklıma neler - neler geldi ama malum kişinin! morali bozulmasın diye ağzımı açmıyorum Jant mı ne jantı abi. Mert in jantı felan yok nerden çıkardın ki? Yoksa jant mı almış.Sanmam hatundan tırsıyo alamaz abi o jant jelan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap