Volkan Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 Mert'in doğum günü hediyesi jant olsun. Kulaktan kulağa yengeye ulaştıralım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 Jant mı ne jantı abi. Mert in jantı felan yok nerden çıkardın ki? ... Met nereden çıktı abicim? Ben @Mert Yürüyen, 'i ve bamyalarını kastetmedim ki, başka birisi aklıma gelmişti ... siz tanımazsınız felan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 ... Met nereden çıktı abicim? Ben @Mert Yürüyen, 'i ve bamyalarını kastetmedim ki, başka birisi aklıma gelmişti ... siz tanımazsınız felan Heee jant diyince aklıma Mert geldi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 Jant diil ... Bamya 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 (düzenlendi) Esnekliğini kaybetmiş, kurumuş, sertleşmiş, bırak zamanla kalanda dökülsün. Sıcak uygulama orantısız olursa boya mahvolur Mayıs 29, 2015 Mehmet Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 Jant diil ... Bamya Heee jant diyince aklıma Mert geldi. gelmiycem bu oyunlara gelmiyciiim kendimi tutuciiiiim tutmasam mı yoksa... amerikanyadan akrabalar gelicek, her birinin valizine birer tane gunmetal st jant koysak nolur ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 (düzenlendi) yok ya ... jant budur (bence) 18" veya 19" ... ağlıyor resmen beeee ... orjinali acaip pahalı ama replikalar makul .. 1,250TL diyorlar (takımına) ... orjinalinin tanesi bu rakamdan fazladır tabi ama karizması yeter... 1,250Jant, 1,250-1,400'de lastik desen ... 2,6k - 2,7k gibi biter bu hesap. ...az da değilmiş be ... pIII ... ahanda replika -> http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-ford-focus-rs-18inc-replika-jant-154503987/detay Mayıs 29, 2015 Kaan Yagizer tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 29, 2015 O iş tamam biraz sıcak oldu ama saç kurutma makinası ile ısıtma yaparak söktüm yardımlarınız için teşekkür ederim. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan G. Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 yok ya ... jant budur (bence) 18" veya 19" ... ağlıyor resmen beeee ... orjinali acaip pahalı ama replikalar makul .. 1,250TL diyorlar (takımına) ... orjinalinin tanesi bu rakamdan fazladır tabi ama karizması yeter... 1,250Jant, 1,250-1,400'de lastik desen ... 2,6k - 2,7k gibi biter bu hesap. ...az da değilmiş be ... pIII ... ahanda replika -> http://www.sahibinde...54503987/detay Aynısı bende var 18''.isteyen varsa 16 veya 17 takas yapalım.bizim yollara gelmiyo pek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 yok ya ... jant budur (bence) 18" veya 19" ... ağlıyor resmen beeee ... orjinali acaip pahalı ama replikalar makul .. 1,250TL diyorlar (takımına) ... orjinalinin tanesi bu rakamdan fazladır tabi ama karizması yeter... 1,250Jant, 1,250-1,400'de lastik desen ... 2,6k - 2,7k gibi biter bu hesap. ...az da değilmiş be ... pIII ... ahanda replika -> http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-ford-focus-rs-18inc-replika-jant-154503987/detay Kaan abiye bak sen ya... 15-16 inc candir diyen adam bir anda cozuttu 18-19 fotolari paylasiyor Sen al bi takim bmax e koy abi, zipzip gidersiniz Bunun lacivert (opak) bir f3 hb de gunmetal olanini gordum. 225-45-17 lik. Bir 18-19 deil ama gorsel-konfor sinirinda iyi bir tercih olmustu. Aynısı bende var 18''.isteyen varsa 16 veya 17 takas yapalım.bizim yollara gelmiyo pek hocam bi foto paylassana ya, merak ettim cok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan G. Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 Buyurun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 Buyurun güle güle kullanın... bu renk arabayada ne taksan güzel oluyor. bakımı zor, ama görüntü kıyak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan G. Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 Teşekkür ederim. Evet yıkama zamanı geldi. Hep hanımın işi bunlar. Ama bu yaz jantları değiştirmeyi düşünüyorum bakalım. Zorunlu hizmet bölgesinde görev yapıyorum. Malum buralarda yollar da zorunlu hizmete uygun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 Aynısı bende var 18''.isteyen varsa 16 veya 17 takas yapalım.bizim yollara gelmiyo pek @Mert Yürüyen, bak ne diyor Hakan üstat ... kurtarayım Mert'i o bamya!lardan diyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 @Mert Yürüyen, bak ne diyor Hakan üstat ... kurtarayım Mert'i o bamya!lardan diyor allah razı olsun ama pek benlik değil bunlar. ben 17'yi aşmam sanırım... 18' olsa da senin fotoda gönderdiklerinden olur muhtemelen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap