Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 allah razı olsun ama pek benlik değil bunlar. ben 17'yi aşmam sanırım... 18' olsa da senin fotoda gönderdiklerinden olur muhtemelen Senin kötü atmosferik 16 yı nasıl kaldırıyo zaten bende onu anlamıyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 Senin kötü atmosferik 16 yı nasıl kaldırıyo zaten bende onu anlamıyorum aslan gibi maşallah Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 aslan gibi maşallah Aslan görünümlü sarman 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 aslan gibi maşallah turbon foslayınca görecem ben sizi fındık kurtları 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 Sen al bi takim bmax e koy abi, zipzip gidersiniz benim hatunun BMax zaten 18"lik jant ile aynı boyda yahu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 benim hatunun BMax zaten 18"lik jant ile aynı boyda yahu ya sen bilmiyor musun ? B (amya) Max zaten alla alla, nasıl bilmezsin yahu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 (düzenlendi) B (amya) Max zaten alla alla, nasıl bilmezsin yahu ...aman, aman ... karım arabasından çok memnun, ayda bir yakıt alıp mutlu - mesut takılıyor, karıştırma kadıncağızın aklını ... beni durduk yerde masrafa sokma. 2016'da E.Sport gelen kadar rahatım ... o zaman B-Max'ı takasa verip alırım ona bir E.Sport ... en az üç yıl daha oHHHH. ...yanlız C-Max TDCI PS (düşük aksesuar seviyeli) çok kafama takılıyor. kuZu bir gelsin ... ona alıcı göz ile bi bakıcam. O ayrı tabi Haziran 2, 2015 Kaan Yagizer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 ...aman, aman ... karım arabasından çok memnun, ayda bir yakıt alıp mutlu - mesut takılıyor, karıştırma kadıncağızın aklını ... beni durduk yerde masrafa sokma. 2016'da E.Sport gelen kadar rahatım ... o zaman B-Max'ı takasa verip alırım ona bir E.Sport ... en az üç yıl daha oHHHH. ...yanlız C-Max TDCI PS (düşük aksesuar seviyeli) çok kafama takılıyor. kuZu bir gelsin ... ona alıcı göz ile bi bakıcam. O ayrı tabi sen cmax i kafanda çoktan almışsın abi, her lafının sonu yeni cmaxe çıkıyor allah için güzel araba ama... cam tavanlı alma ama sakın :):) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 .. cam tavanlı alma ama sakın :) :) niye ki? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 Amaan Mete baktın olmadı, Ank, geldiğinde , Hakan ile benim bildiğim beyaz bitane araç var kapıları değiştiririz. ...hadi geçmiş olsun:) :) ) Benimde kaputta çizik var abi, rica etsem rezerve edebilir miyiz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 niye ki? takılıyorum abi Kaan abi cam tavanlı aracın içi biraz ısınıyorya normale göre o işten pek hoşlanmıyor da Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 Benimde kaputta çizik var abi, rica etsem rezerve edebilir miyiz Lafımı olur Ahmetim ☺ne zaman istersen hem farda var ☺ 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 takılıyorum abi Kaan abi cam tavanlı aracın içi biraz ısınıyorya normale göre o işten pek hoşlanmıyor da Kaan abi o konuda haklı. Hani benim saçım var ama ben de hissediyorum Yazın ince bulutların arasında süzülen güneş gibi süzülüyor güneş ışığı. Bizim memlekette "alamuk" derler, uzun yaz yolculuklarda öyle bir hava yaratıyor içeride. Neyseki klima var.. Paketten bağımsız opsiyon olursa cam tavan almam ben de.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 Olur mu cam tavan keyif aslında.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 Hani benim saçım var ama ben de hissediyorum ..aha, olay gene benim kel kafama geldi dayandı. Ama gerçekten öyle, cam tavan saç tavandan daha dayanıksız değil (hatta kimi durumlarda daha bile sağlam) ama ısınıyor kör olasıca. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap