Erol Süzer Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2016 26.11.2016 - 11:37 tarihinde, Serkan Karakoca yazdı: @Murat Kavuk dün @Semih O. ile dersimize çalıştık yol aldık sanki biraz bir deneme yapıp en kısa zamanda sonuca ulaşıcağız inşallah bu arada bende zaten sync 2 varmış 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 (düzenlendi) O iş tamam mca naviyi 8 " sync 2 de çalıştırdık sd navi kartımızı aldık uğraştık biraz ama ellerine sağlık Tan oto Akın Aktaş'la beraber ücreti mukabilinde çözdük bu işide emeği geçen @Semih O.kardeşime sd kartı almamızda yardım sağlayan @Tc Doğan kurban abime Sd kartı bizi kırmayıp satan @Aşkın K. arkadaşımıza çok teşekkürler ... Sırada oem Geri görüş kamerası projemiz mevcut Aralık 12, 2016 Serkan Karakoca tarafından düzenlendi 9 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Hayırlı olsun. Ne yapıldı yani ücret mukabilinde ? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Şimdi, Serkan Karakoca yazdı: Geri görüş kamerası projemiz mevcut Hayırlı olsun Serkan ? Güle güle kullan... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 (düzenlendi) Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Hayırlı olsun. Ne yapıldı yani ücret mukabilinde ? Yakup teşekkürler Öncelikle sistemden lisanslı yazılıma ulaştı Akın usta ondan sonra halledebildik ancak Ücret SD navigasyon kartı hariç 1000+ kdv hemen kolay yüklenmiyor program ayrıca 2 gün uğraştık yazılımın yüklenmesi yaklaşık 6 saat sürdü ... otomatik park gitti vs bir sürü aksilik çıktı Allah'a şükür Akın'la bildiğin bilmece çözdük. Şu an 2 gündür her şey aktif şekilde sorunsuz kullanıyorum. --1 dakika sonra eklendi-- Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Hayırlı olsun Serkan ? Güle güle kullan... Teşekkürler abi hürmetler Aralık 12, 2016 Serkan Karakoca tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erol Süzer Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Hayırlı olsun güle güle kullanın. Darısı başımıza inşallah. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Caner AYDIN Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2016 Biraz kafam karıştı navigasyon paketi olmayan mk3 8" de orjinal ekranı değiştirmeden navigasyonu aktif edebiliyor muyuz? açıkçası ben parasında değilim, siparişi verirken navigasyonlu paket olmadiği için navigasyonsuz aldım şimdi piyasadaki farklı bir navi takıpta orjinalini bozmak istemiyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 6 saat önce, Caner AYDIN yazdı: Biraz kafam karıştı navigasyon paketi olmayan mk3 8" de orjinal ekranı değiştirmeden navigasyonu aktif edebiliyor muyuz? açıkçası ben parasında değilim, siparişi verirken navigasyonlu paket olmadiği için navigasyonsuz aldım şimdi piyasadaki farklı bir navi takıpta orjinalini bozmak istemiyorum... Donanımsal olarak fark yok araçlar arasında. Ford bu konuda destek vermiyor yalnız. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 8 saat önce, Erol Süzer yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın. Darısı başımıza inşallah. inşallah sancılı bir süreç işi çözene kadar çözüldükten sonra daha basit dikkatli yapıldıktan sonra akın usta 3-4 günde 5 tane daha yapmış --1 dakika sonra eklendi-- 7 saat önce, Caner AYDIN yazdı: Biraz kafam karıştı navigasyon paketi olmayan mk3 8" de orjinal ekranı değiştirmeden navigasyonu aktif edebiliyor muyuz? açıkçası ben parasında değilim, siparişi verirken navigasyonlu paket olmadiği için navigasyonsuz aldım şimdi piyasadaki farklı bir navi takıpta orjinalini bozmak istemiyorum... 8'' sync mca ekranında navigasyon yoktu çalıştırdık hiç bir modül vs ...eklenti yapmadan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aşkın K. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 @Serkan Karakoca hayırlı olsun güle güle kullan, ne zaman yolun bu taraftan geçerse de mutlaka gel bir çayımızı kahvemizi iç. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 4 saat önce, Aşkın K. yazdı: @Serkan Karakoca hayırlı olsun güle güle kullan, ne zaman yolun bu taraftan geçerse de mutlaka gel bir çayımızı kahvemizi iç. memnuniyetle seve seve keyifli sohbet ve yardımlarınız için tekrar teşekkürler. Zamanınız olursa bende beklerim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 @Serkan Karakoca hayırlı olsun abi güzel günlerde kullan. Valla lafı bile olmaz ama ben yardım edesiye kadar sen bütün işleri yapmıştın zaten Şimdi otomatik park da olması gerektiği gibi çalışıyor di mi? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Şimdi, Semih O. yazdı: @Serkan Karakoca hayırlı olsun abi güzel günlerde kullan. Valla lafı bile olmaz ama ben yardım edesiye kadar sen bütün işleri yapmıştın zaten Şimdi otomatik park da olması gerektiği gibi çalışıyor di mi? teşekkürler kardeşim no problem herşey aktif şu an sıkıntı yok 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Şimdi, Serkan Karakoca yazdı: teşekkürler kardeşim no problem herşey aktif şu an sıkıntı yok Süper çok sevindim. Yaza belki ben de dönerim o tarafa, doyamıyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erhan GÜLER Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2016 Serkan bey biz de faydalanalım istiyoruz bu navigasyon işinden. Neler yapmamız gerekli biraz detaylı bilgi verseniz. Sd kartı nereden kaç paraya aldınız sürümü nedir? Daha sonra bu yükleme işini yetkili mi özel mi serviste yaptırdınız? Ücreti bir şekilde ayarlarız ama yapılan işlemler neler oldu? İlla Ankara'ya mı gelmemiz lazım bu işler için? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Yazar: Yakup Ç. A.,
2 etkileşim
Bu iletiye git
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap