Alper Sert Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 Evet ama bu araç ABD spec, Avrupa değil. Özetle MCA versiyonda Sony ünite bitti. (Sadece böyle amerikadan alırsanız olur onlarda sıkıntı ben olsam hiç uğraşmam) Avrupada sunulan versiyonu alın. Dokunmatik ekran için Sony yazısını almanız gerekmiyor. Hımm...Fakat avrupa versiyonda da geri görüş ve navigasyon yok ve sanırım bu konuda bunun araştırması oluyor.Doğru mu anladım? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2015 Hımm...Fakat avrupa versiyonda da geri görüş ve navigasyon yok ve sanırım bu konuda bunun araştırması oluyor.Doğru mu anladım? Nasıl yok ? Dışardan sonradan müdehale için diyorsanız kamera ve ekran ayarlanır. Navigasyon için beklemek şart. Bunları söylemiştik diye hatırlıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2015 Hımm...Fakat avrupa versiyonda da geri görüş ve navigasyon yok ve sanırım bu konuda bunun araştırması oluyor.Doğru mu anladım? Yakup'un dediği gibi kameranın bu konu ile alakası yok. Araçta MFT var ise uyumlu modül + kamera + tesisat almanız gerekiyor. Türkiye paketinde navi + kamera birlikte geliyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Sert Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2015 Yakup'un dediği gibi kameranın bu konu ile alakası yok. Araçta MFT var ise uyumlu modül + kamera + tesisat almanız gerekiyor. Türkiye paketinde navi + kamera birlikte geliyor. Her ikinize de teşekkür ederim.Fazla soru sormamın nedeni; teknik konuları anlamıyor olmam, mazur görün. Mca style pakette bildiğiniz gibi dokunmatik ekran yok.Bir şekilde alınabilinirse titanium donanımında olan 8 inc i mi tavsiye edersiniz yoksa makyajlı kasaya uygun üretilecek olan( navitech, cyclone) markaları mı?(geri görüş ve dokunmatık ekran olsun yeter, şuan için navigasyon önemli değil) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Her ikinize de teşekkür ederim.Fazla soru sormamın nedeni; teknik konuları anlamıyor olmam, mazur görün. Mca style pakette bildiğiniz gibi dokunmatik ekran yok.Bir şekilde alınabilinirse titanium donanımında olan 8 inc i mi tavsiye edersiniz yoksa makyajlı kasaya uygun üretilecek olan( navitech, cyclone) markaları mı?(geri görüş ve dokunmatık ekran olsun yeter, şuan için navigasyon önemli değil) Burada da konuşuldu biraz: Orjinal her zaman iyidir. 3 kuruş fazla verip orjinal almanızı tavsiye ederim. Ama fark 5 kuruş olursa düşünmek lazım. Cyclone teybi de gayet şık duruyor. Navigasyonsuz ve kamera olmadan 8" ekranın pek bir esprisi yok yalnız. 4.2" renkli ekran da yeter. Hatta makyajsız da 4.2 renkli ekrana da kamera takılıyordu, mca'da nasıl bilmiyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 4, 2015 Bir şirket bize ulaşmış, detaylarını alacağım eğer bizim için (ülke) uygun olursa yeni başlık açacağım. Her şey çalışıyor demiş usa için sağ yukardaki bilgi bölümü navi oluyor ona tıklayınca benzer tema ile farklı yazılımı açıyor Haliyle orjinalinden bile daha verimli kullanmak mümkün duruyor. Detay almaya çalışacağım. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2015 Bir şirket bize ulaşmış, detaylarını alacağım eğer bizim için (ülke) uygun olursa yeni başlık açacağım. Her şey çalışıyor demiş usa için sağ yukardaki bilgi bölümü navi oluyor ona tıklayınca benzer tema ile farklı yazılımı açıyor Haliyle orjinalinden bile daha verimli kullanmak mümkün duruyor. Detay almaya çalışacağım. Yakup, yukarıda linkini verdiğim sistemin aynısı bu (hatta birebir aynısı çünkü resimler onu gösteriyor). Ekran ile sync modülünü ayırıp, araya ek bir modül daha koyuyorlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2015 Muhtemelen öyle. Fiyat ve detay alalım belki ucuzlu olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Çil Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2015 Arkadaşlar Sonuç Olarak Nasıl Ekletecez Bu Cihazlara Navi ve Kamerayı?? Bir Sorum Daha Olacak Benim 8'' Ekranda Normal Bekleme Modunda Saat ve Tarih Çıkmıyor. Ama Ben Bunu Diğer Emsallerde Görmüştüm. Cihaz Bozukmu Acaba?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2015 Biraz sabırlı olup siteyi takip ederek 10 kere sorunca biz ekstra bilgiye sahip olmuyoruz. Her kelime başını büyük harf kullanmayınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Cenk Demirel Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 2015 Yaklaşık 1,5 ay önce titanium donanımlısını aldım. Eski aracıma navigasyon ve geri görüş taktırmıştım bunda da olsun istedim. Opsiyon dahilinde yalnız 2000 lira gibi bir rakama biz burada takabiliriz dediler. Satış temsilcisi daha önce bir başka müşterinin aracına takmış ve bana resimlerini gösterdi. Şİmdi öncelikle dikkat edilmesi gereken husus şu; eğer 8'lik dokunmatik ekran yoksa aracınızda evet bu ürün sonradan taktırılabilir çünkü zaten araçta herhangi bir dokunmatik ekran yok. Ama fabrika çıkışlı dokunmatik ekranınız varsa bunu değiştirip başka ekran takılmasını tavsiye etmiyorum taktıranlar da etmiyor. Çünkü fabrika çıkışlı dokunmatik ekran sorunsuzluğunda ve orjinalliğinde ne kadar çalışılsa da olmuyor. Ve zamanla kasma donma algılamama gibi sorunlar çıkıyor. Kimse sağlam dokunmatik ekranını değiştirince yerine taktığında böyle şeyler olsun istemez. Bunu düşünerek işlem yapmanızı tavsiye ederim. Başka marka eski aracımda da servisinde taktırmıştım orjinaldi ama ne kadar servis uygulamalı ve garantili olsa da ürün asla fabrika çıkışlı kadar sağlam ve sorunsuz olmuyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Sandıkcı Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2015 2015 1.5 dizel otomatik titanium model yeni kasa makyajlı focusta bulunan 8 inç multimedia sisteme orjinali bozmadan navigasyon nasıl yüklenir ebay deki sd kartların bu sistemde çalışması mümkünmü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 2015 Çalışmaz, bu siteyi takip edin eğer gelişme olursa biz yazarız zaten. Okuduğunuz üzere (tahminim) çözümü şuan yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Sandıkcı Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 2015 bu navigasyon konusunda gelişme varmı acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bilal Şentürk Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2015 2 gün önce cenmax aradım ürün hala ülkemize gelmemiş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Yazar: Yakup Ç. A.,
2 etkileşim
Bu iletiye git
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap