İlker Ka. Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2015 Cenmax.tan haber geldi. Ürün gelmiş ve testleri yapılmış. ( Ford Seamless Integration http://www.sielectronic.com/index.php?m=Products&a=show&id=6 ) Ürünü kendileri yetkili servislerinde şimdilik İstanbul'da montajını yapıyorlarmış. Sync ile sorun çıkar mı çıkmaz mı diye test ediliyormuş. Şimdi Ford ile satış için görüşülüyormuş. Yakında netleşecekmiş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aşkın K. Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2015 Arkadaşlar, yeni araba aldım (15 Focus 1.5 Tdci PS Tit). İlave olarak navigasyon paketi seçtim, ancak sonradan yazılım ve lisans için kartı ücretli almam gerektiğini söylediler. Normalde 500TL olan bu kartı bana personel indirimi ile 300-400 arası bir rakama verebileceklerini söylediler. bugün yarın arayıp kararımı bildirmem gerekli çünkü aracı haftaya teslim edecekler. Sizlere sorum bunu dışarıdan almış olsam kaça alabilirim ve farklı versiyonlardan bahsetmişsiniz hangisini seçmem gerekli? Sanırım istediğimiz yazılımı seçemiyoruz başarsoft, navitech vb. doğrumu? satış elemanı çok bilgisiz sorularıma cevap veremiyor. Not: konuyla alakalı değil ama +2 yıl ile garantiyi 5 yıla uzatmak için 690 TL fark istediler sizce de bu rakam uygunsa uzatmayıda seçmeyi düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2015 Hocam hiç biri bu konu ile alakalı değil zaten Alın navigasyonu sonradan uğraşmaya değmez. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aşkın K. Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2015 navigasyon başlığı olduğu için doğru yer diye düşünmüştüm ama. 2 gündür gereksiz konu yazmayım diye sayfaları okumaya çalıştım aradağım cevabı bir türlü bulamadım. Yakup Bey bir çok sayfada aktif olarak yazılarınızı gördüm. ebaydan yada farklı sitelerden temin gibi olaylardan bahsedilmiş, sizin tavsiyenin bayiden almam doğrultusunda mı? dediğim gibi satış elamanı çok saçmalıyor hangi yazılım var soruma bile gizli diyerek cevap veren birisi. daha önceki yıllarda harici navigasyon kullanıyordum navitech den memnun kalmadım o yüzden formatlayıp crackli başarsoft igo kurmuştum. buna benzer seçenekler olabiliyor mu acaba? bir de her yıl ücretsiz harita güncellemesi var mı yoksa her seferinde ücrete mi tabi? aslında artık telden online navigasyon kullanıyoruz ama madem alacağız mantıklı olanı seçmeye çalışayım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2015 Şahsen bu yazılıma para vermezdim ama o ekranda harita görmek güzel ve kamera geliyor diye almak isteyene dur demem. Haritaları sizin yenilemeniz gerekiyor. İçine farklı yazılım normal şartlarda atamazsınız. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2015 On 17.08.2015 at 11:58, Emre Çil said: Ayarların hepsine baktım yazılımsal hata olabilir diye düşünüyorum. Dısp tuşu ekranı karartmaya yarıyor yani yolda akşamları gözünüzü almasın ekran diye bastığınızda kararması lazım. On 30.07.2015 at 11:42, Emre Çil said: Yok mu bu konu ile düşüncesi bilgisi olan? Forum içerisinde yazınızı cevaplamak için bayağı bir arama yaptım Temmuz'da yazmıştınız, umarım sorun çözülmüştür, Üstteki gibi ekranda tarih ve saat çıkmaması durumunu bende yaşadım, farklı bir wallpaper kullandığınızda resimdeki gibi tarih ve saat çıkmıyor, duvar kağıdını varsayılan yaparsanız problem çözülüyor, bilgilerinize Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Uyanık Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2016 Konuyu hortlatiyim dedim Ben bu ekrani hic görmedim Duvar kagidi varsayilanda hic bir ayar yok bununla ilgili bayagi kurcaladim Bende navigasyon yok ondan olabilirmi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Ekiz Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2016 Arkadaşlar, Bugün Tan Oto ile görüştüğümde 2015 Focus Titanyum aracımın ekran değişmeden ekranın arka kısmına Navitech modül ekleyerek navigasyonu çalıştırabileceklerini söylediler. Konu ile ilgili göüşlerinizi almak istiyorum. Sağlıklı olur mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2016 3 dakika önce, Mustafa Ekiz yazdı: Arkadaşlar, Bugün Tan Oto ile görüştüğümde 2015 Focus Titanyum aracımın ekran değişmeden ekranın arka kısmına Navitech modül ekleyerek navigasyonu çalıştırabileceklerini söylediler. Konu ile ilgili göüşlerinizi almak istiyorum. Sağlıklı olur mu? Böyle bir sistem var doğrudur. Sitede paylaşmıştık ama navitech yapmış mıydı bilmiyorum. Sağlıklı olur mu? Kullanan kişiye sormak lazım ve kimse bende bu var demedi şimdiye kadar SYNC 2'nin sağ üst kısmına tıkladığınızda navitech kısmına geçecek öyle oluyordu benim dediğim parça ile. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Ekiz Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2016 38 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Böyle bir sistem var doğrudur. Sitede paylaşmıştık ama navitech yapmış mıydı bilmiyorum. Sağlıklı olur mu? Kullanan kişiye sormak lazım ve kimse bende bu var demedi şimdiye kadar SYNC 2'nin sağ üst kısmına tıkladığınızda navitech kısmına geçecek öyle oluyordu benim dediğim parça ile. Bu şekilde çalışacaksa çok iyi olur. Sync ile senkron çalışması önemli. Navigasyon için Sync'in özelliklerini kaybetmek istemem açıkçası. Ya da dokunmatik ekranı daha kalitesiz bir cihaz istemem. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 5, 2016 19 dakika önce, Mustafa Ekiz yazdı: Bu şekilde çalışacaksa çok iyi olur. Sync ile senkron çalışması önemli. Navigasyon için Sync'in özelliklerini kaybetmek istemem açıkçası. Ya da dokunmatik ekranı daha kalitesiz bir cihaz istemem. Dokunmatik ekranı muhtemelen mevcuttan iyi olur ama diğerleri ne kadar işlevsel olsada ben de beğenmiyorum. Ama dediğim gibi bir şey ise ekran vs değişmiyor. (Pek sanmıyorum ama) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Duran Aşcı Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2016 Benim aracımda SYNC 2 var. Eskişehir Otokoç'ta Cyclone markanın navigasyon modülü ve geri görüş kamerasını takdırdım. Ancak; Navigasyon SYNC ten bağımsız bir sistem olarak çalışıyor. Örneğin; Otomatik park tuşuna bastığınızda navigasyon açık ise ekranda park komutları görünmüyor. SYNC sesli komutların ekran görüntülerinin hiç birini ekranda göremiyorsunuz kısacası. Navigasyonu kapatmanız gerekiyor. Sonuç olarak; 2 gün deneyip kullandıktan sonra geri iade ettim.(100-TL sök-tak bizden gitti). Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2016 Şimdi, Duran Aşcı yazdı: Benim aracımda SYNC 2 var. Eskişehir Otokoç'ta Cyclone markanın navigasyon modülü ve geri görüş kamerasını takdırdım. Ancak; Navigasyon SYNC ten bağımsız bir sistem olarak çalışıyor. Örneğin; Otomatik park tuşuna bastığınızda navigasyon açık ise ekranda park komutları görünmüyor. SYNC sesli komutların ekran görüntülerinin hiç birini ekranda göremiyorsunuz kısacası. Navigasyonu kapatmanız gerekiyor. Sonuç olarak; 2 gün deneyip kullandıktan sonra geri iade ettim.(100-TL sök-tak bizden gitti). Siz ne kadar ısrar ederseniz edin, yetkili kişinin sizi durdurması lazım gelirdi. Geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Duran Aşcı Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2016 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Siz ne kadar ısrar ederseniz edin, yetkili kişinin sizi durdurması lazım gelirdi. Geçmiş olsun. Haklısınız. Ancak yetkili servislerdeki elektrik bölüm elemanları maalesef bilgisayar tabanlı navigasyon gibi işlemlerde yeterli bilgi ve eğitime sahip değiller. Benim aracıma modülü takarken deneme yanılma yöntemiyle yaptılar desem abartmamış olurum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2016 Şimdi, Duran Aşcı yazdı: Haklısınız. Ancak yetkili servislerdeki elektrik bölüm elemanları maalesef bilgisayar tabanlı navigasyon gibi işlemlerde yeterli bilgi ve eğitime sahip değiller. Benim aracıma modülü takarken deneme yanılma yöntemiyle yaptılar desem abartmamış olurum Peki ne kadar fiyat verdiler modül için, yazılımı neydi hatırlıyor musunuz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Yazar: Yakup Ç. A.,
2 etkileşim
Bu iletiye git
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap