Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2016 Ford un navi sd kartı alsak navigasyon çalışırmı.? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Duran Aşcı Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2016 (düzenlendi) Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Peki ne kadar fiyat verdiler modül için, yazılımı neydi hatırlıyor musunuz? Bu işlemi ağustos ayında yaptırmıştım. Fiyat ;1750-Tl anlaşmıştım. Yazılımı hakkında hiçbir bilgim yok maalesef. Konu ile alakalımı bilmiyorum ama modülle birlikte taktıkları HDMI kablosu üzerinden telefonun ekranındaki görüntü aracın ekranına aktarılıyordu. HDMI kablosu bu modüllemi çalışıyor, modül olmadan HDMI kablosu taktırılabiliyormu.? Kasım 13, 2016 Duran Aşcı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2016 Şimdi, Zafer Yusoğlu yazdı: Ford un navi sd kartı alsak navigasyon çalışırmı.? Çalışmaz. Sync modülünüzün yazılımı navigasyona açık olmalı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Duran Aşcı Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2016 Şimdi, Semih O. yazdı: Çalışmaz. Sync modülünüzün yazılımı navigasyona açık olmalı. HDMI kablosunun navigasyon yazılımıylamı ilgisi var, yoksa fiziki donanımlamı.? Yani ekran arkasında HDMI kablosunu takacak giriş mevcutmu.? Ben sadece Tlf ekranını arac ekranına aktarmak amaçlı düşünmüştüm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2016 Şimdi, Duran Aşcı yazdı: Konu ile alakalımı bilmiyorum ama modülle birlikte taktıkları HDMI kablosu üzerinden telefonun ekranındaki görüntü aracın ekranına aktarılıyordu. HDMI kablosu bu modüllemi çalışıyor, modül olmadan HDMI kablosu taktırılabiliyormu.? Normalde böyle bir özellik yok. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2016 10 saat önce, Duran Aşcı yazdı: HDMI kablosunun navigasyon yazılımıylamı ilgisi var, yoksa fiziki donanımlamı.? Yani ekran arkasında HDMI kablosunu takacak giriş mevcutmu.? Ben sadece Tlf ekranını arac ekranına aktarmak amaçlı düşünmüştüm. SYNC modülünü kastediyorsanız böyle bir giriş yok arkasında. Benim anlamadığım, sizin bahsettiğiniz olay aracın orijinalinde üzerinde olan sistemle mi, yoksa Cyclone ile mi ilgili? Eskişehir Otokoç'un orijinal sisteme böyle bir müdahalede bulanacağını hiç sanmıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2016 Bu konuya da yazmış olabilirim sadece nav için modül var sync 2'ye bağlıyorsun menü aynı nav'a basınca ona geçiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2016 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Bu konuya da yazmış olabilirim sadece nav için modül var sync 2 e bağlıyorsun menü aynı nav a basınca ona geçiyor Hatırlıyorum öyle bişeyler ama... Kablo da bu modüle bağlanıyordur o zaman. Kablonun HDMI olması da bi garip ya neyse... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2016 Şimdi, Semih O. yazdı: Hatırlıyorum öyle bişeyler ama... Kablo da bu modüle bağlanıyordur o zaman. Kablonun HDMI olması da bi garip ya neyse... Bakınız, birinci sayfada, ikinci mesajımda verdiğim link Cep teleofonu ile hdmi kablo ile bağlanıyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2016 Şimdi, Murat Kavuk yazdı: Bakınız, birinci sayfada, ikinci mesajımda verdiğim link Cep teleofonu ile hdmi kablo ile bağlanıyor. Teşekkürler Superman! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Dikmen Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2016 MCA 8" sync2 ekran üzerine ekleme yaparak, bilgi menüsü yerine navigasyon tuşu eklenerek; yani bu 5 sayfadan anladığım kadarıyla cenmaxta olan gibi bir modül ekletip navi+kamera yapan/yaptıran oldu mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2016 @Murat Kavuk dün @Semih O. ile dersimize çalıştık yol aldık sanki biraz bir deneme yapıp en kısa zamanda sonuca ulaşıcağız inşallah bu arada bende zaten sync 2 varmış 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2016 Serkan umarım mca da navigasyonu çalıştırabilirsin. Bu işi yapan bir Muzaffer Uslu vardı. Oda forumdan çıktı. Oda bildiklerini yani yaptıklarını paylaşmadı. Umarım sen yaparsın da bizimle paylaşırsın. Rus sitelerinde var çalıştırma yöntemi ama ingilizce ve Rusça anlamadığımdan birşey yapamadım. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2016 2 saat önce, Zafer Yusoğlu yazdı: Serkan umarım mca da navigasyonu çalıştırabilirsin. Bu işi yapan bir Muzaffer Uslu vardı. Oda forumdan çıktı. Oda bildiklerini yani yaptıklarını paylaşmadı. Umarım sen yaparsın da bizimle paylaşırsın. Rus sitelerinde var çalıştırma yöntemi ama ingilizce ve Rusça anlamadığımdan birşey yapamadım. Önümüzdeki haftalarda deneme yapıcaz inşallah çalışır emeklerimiz boşa gitmez vakit olursa dahada erken denemeye çalışacağım fakat bu aralar çok yoğun ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2016 Merakla bekliyorum. İnşallah yapabilirsiniz de bizde faydalanabiliriz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Yazar: Yakup Ç. A.,
2 etkileşim
Bu iletiye git
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap