Ercu Ment Oluşturma zamanı: Mayıs 30, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 30, 2015 Arkadaslar yeni 2010 focus trend aldim maalesef celik jant yok 15 kapak var cok kotu duruyor ucuza param suan yok 15 kapaga uyacak titanyum ve benzeri kapak var mi bijon 5 li mi linea larin kapak jantlari guzel duruyor focus kapaklari distan gecmeli bijonlu kapak alsam olur mu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2015 araç ne renk bilmiyorum ama ben bir ara saç jantlarımı söküp mat siyah'a boyamış ve üzerlerine parlak çelik bijon'lar takarak dolaşmıştım ... beyaz veya gümüş kısacası çok koyu olmayan gövde renk'i ile hoş bir kontarast olduğundan epey de hoşuma gitmişti. ...tabi -zevk- olayı fazlası ile kişisel, birisinin hoşuna giden bir başkası tarafınca beğenilmeyebilir ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2015 araç ne renk bilmiyorum ama ben bir ara saç jantlarımı söküp mat siyah'a boyamış ve üzerlerine parlak çelik bijon'lar takarak dolaşmıştım ... beyaz veya gümüş kısacası çok koyu olmayan gövde renk'i ile hoş bir kontarast olduğundan epey de hoşuma gitmişti. ...tabi -zevk- olayı fazlası ile kişisel, birisinin hoşuna giden bir başkası tarafınca beğenilmeyebilir ... [black.jpg Bende hatırlıyorum, o Yılları savaşma seviş 970 ler peee[emoji4][emoji4][emoji4] 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2015 Bende hatırlıyorum, o Yılları savaşma seviş 970 ler peee ezdin gene, ezdinnn mat siyah gövde boyası ve mat siyah jantların modası geçmez abijim. Onlar Muscle Car gibi her daim c00L'dur ... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2015 ezdin gene, ezdinnn mat siyah gövde boyası ve mat siyah jantların modası geçmez abijim. Onlar Muscle Car gibi her daim c00L'dur ... Haydaaa kamu oyuda sürekli muhalifim sanacak [emoji1][emoji4] Ayrıca, gerçekten aynı fikirdeyim bencede modası geçmez ve çok beğenirim.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şükrü Ersin Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2015 Kardeş aynı arabadan benimde vardı.Evet jant kapakları iğrenç bende GOLF ün jant kapaklarını taktım ortasınada fortun armasını yapıştırmıştım herkes çelik jant sanıyordu.sizede tavsiye ederim.30 tl ye almıştım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2015 Trend x lerin kapağa göre kesilmiş jantları fiyatına göre en şık ve orijinal çözüm olur bence çıkma olarak takımı 350 400 civarı bulunabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap