Mustafa Emin Oluşturma zamanı: Mayıs 30, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 30, 2015 Arkadaşlar aranıza yeni katıldım anlayacağınız çiçeği burnunda bir focusçuyum sorum şu (iletiye fotosunu eklemeye çalıştım ama) yeni aldığım focusumda 195 65 15 ebatlarında 4 adet aynı marka lastik var. hem kaliteli değil hem dişleri iyi değil. Evde de önceki aracımdan kalan 2012 tarihli henüz 10 bin km yapmadığım Continental marka lastiklerim var ama ebatları 195 60 15. aracıma bunları taksam nasıl olur? yaz tatilinde yaklaşık 4-5 bin km yol yapacağım bir zararı olur mu? lastikçiler araç biraz alçalır, onun dışında hiçbir zararı olmaz, hatta yolu daha iyi tutar dedi. sizce bu değişimi yapmalı mıyım, yaptığımda araçta neler değişir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2015 Öncelikle hayırlı olsun ve tavsiyem 16'' janttır. Sorunuza dönemlim; değişim %3 olur. Yükseklik azalır, konfor azalır, yol tutuş artar ve bunlar minimal değişiklikler olur. Ayrıca kadran hatası da artar örneğin 100 ile gidiyorsanız kadran bunu 103 gösterir. Sonuç: Değişmenizde hiç bir sorun yok daha iyi lastik ise derhal değişmenizde fayda var güvenliğiniz için Keyifli sürüşler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsmail dağlı Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2015 Öncelikle hoş geldiniz. Hiç bir problem yaşayacağınızı zannetmiyorum. Jant ebatların da değişiklik olmayacağı için motor verimi açısından da bir şey kaybetmiş olmazsınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Emin Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2015 Teşekkür ederim, hoş bulduk. Şu anda maalesef jantı değiştirecek imkanım yok. Elimde de bahsettiğim lastikler var, ya yeni lastik alacağım ya da var olanları kullanacağım. Lastiklerim iyi durumda, üzerindekiler içeri çok ses veriyor biraz da ondan değişmek istiyorum. Yükseklikteki fark konforu neden azaltır ve neden kadranı yanıltır acaba ya da başka zararı olur mu, mesela yakıtı etkiler mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2015 Bunlar çok minik farklar, siz psikolojik etkileneceksiniz. Ayrıca yakıt tüketimi yol bilgisayarında değişebilir çünkü hesaplama sanaldır ve siz yine lastiğe kalibre ettirmeyeceksiniz sanıyorum. Tüketim değişmez diyelim, takmayın bunları kafanıza. 18-19 inç alırsınız konuşuruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Emin Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2015 Eyvallah Yakup bey. Önerileriniz için teşekkür ederim. E artık ben lastikçiye gideyim o zaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap