Hakan Saraylı Oluşturma zamanı: Mayıs 31, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Mayıs 31, 2015 Yeni Mondeo için multimedya, aracınız tesla gibi kocaman ekranlı olsun http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-ford-mondeo-2015-14.2-inc-multimedia-ve-navigasyon-turkiyede-ilk-211668012/detay Fiyatı çok cazip geldi hakikatten güzel alınır yani. (arka kamera dahil) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2015 Mondeo'da olmaz o iş, zaten dokunmatik ekran standart 90 bin tl para vermiş Mondeo almış birinin bunlara bulaşmasını görmek istemem şahsen 2.el'cileri bilmem. Ayrıca ekran sadece 65.7 PPI, yüksek çözünürlüğe yeni tanım gelmiş ilk çıkan iphone 163 PPI, iphone4 326 ppi. Siz kıyaslayın işte Edit: OEM ekran 110-120 ppi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2015 Mondeo'da olmaz o iş, zaten dokunmatik ekran standart 90 bin tl para vermiş Mondeo almış birinin bunlara bulaşmasını görmek istemem şahsen 2.el'cileri bilmem. Ayrıca ekran sadece 65.7 PPI, yüksek çözünürlüğe yeni tanım gelmiş ilk çıkan iphone 163 PPI, iphone4 326 ppi. Siz kıyaslayın işte iphonea baktığın mesafe buna baktığın mesafe aynı değil kıyaslamak anlamlı değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 31, 2015 iphonea baktığın mesafe buna baktığın mesafe aynı değil kıyaslamak anlamlı değil. Ben 320 ppi istiyorum demedim zaten, lakin bu tür ekrana hiç de uzak kalmayacaksın hadi kaldın diyelim en azından söktüğün o ekrandan kötü olduğu ortada. Ford'un verdiği mal 110-120 ppi civarında. Bana göre mantıklı güzelim sana saygı duyuyorum Sen tak kullan Bence arabada en az 130 ppi olmalı. Ek: Mercedes a serisindeki ekran gibi bildiğin çok kötü. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Nural Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 14, 2016 2016 Mondeo eğlence menüsünde müzik dışında video izleme imkanı var mıdır? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap