Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Bağış ortası DV veya DS olacak büyük ihtimal ama dedim bari sonu rahat okunabilen uyumlu bişey olsun ona bile bağış istiyorlarmış. ve galiba SBR içinde o plakanın bulunduğu ilçeye ikametkahını taşıman gerekiyormuş falan filan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 , galiba SBR içinde o plakanın bulunduğu ilçeye ikametkahını taşıman gerekiyormuş falan filan Aynen aynen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Aynen aynen şimdi bayiyi aradım plaka için söledim 3434 veya doğum tarihim olsun diye bağış isterler ama denicez dediler şimdide gidicem 200-300 lira isterlerse bağış vericem valla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Hadi Hayırlısı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 bence araba olsunda plaka ne olursa olsun... :kıhkıh: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 plakam belli oldu o kadar konuştuk ettik bi gittim plakan hazır dediler 34 DJ 7356 en azından DV değil 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Hadi hayirli olsun Çıkarsın artık yollara Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Bu haftaici teslim alicam umarim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2012 DJ MC SABRİ HAMMER..... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Mert Kılıç Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 2013 plakam belli oldu o kadar konuştuk ettik bi gittim plakan hazır dediler 34 DJ 7356 en azından DV değil benimki DV geldi ama sayısı güzel 9889 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap