Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Haziran 1, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 1, 2015 Ford, sınıfında en iyi yakıt tüketimini sunuyor ve sınıfında ilk kez sunulan teknolojileri tanıtıyor. Teknik DetaylarDonanım ve FiyatYakıt Ekonomisi Yeni 1.5 tdci dizel 4.3 lt/100 km (EcoNetic) ile sınıfının lideri konumunda -1.6 tdci'a göre %7 daha verimli- ayrıca çift kavramalı PowerShift otomatik şanzıman seçeneği mevcut. Sınıfında ilk kez sunulacak olan tabela tanıma sistemi ve şerit takip sistemi ile birlikte sync 2 ve MyKey connect ile sunuluyor. 2015 yaz'ı itibarı ile sunulmaya başlayacak. Ford ayrıca Courier modelinde de güncelleme yaptı; 1.0 Ecoboost motor 5.1 lt/100 km yakıt tüketimi vaad ediyor. Değerler Tourneo verilerine aittir, Transit değil. Dokunmatik ekran ise 6'' boyutunda olacak özellikleri ise diğer sync 2'ler ile aynı. Dizel otomatik versiyonu -1.5 tdci- 120 ps güç ve 300 Nm tork üretecek. Focus ile aynı anlayacağınız.1.5 dizel bir de econetic (6 ileri manuel) modellerinde kullanılacak o da 95 ps 230 Nm'den 100 ps 250 Nm'ye çıkmış. (Bize gelmiyor)Diğer manuel versiyonlar 1.6 dizel olacak ta ki EU VI geçişlerine kadar yani 2016 baharı. Ayrıca bu araç ile;Kör nokta uyarı sistemiOtomatik uzun far sistemi de sunuluyor. Yakıt Tüketim Değerleri: 1.5 Tdci 75 ps 220 Nm 5 ileri manuel0-100: 17.8 sn5.2 - 4.3 - 4.6 ss'siz4.5 - 4.1 - 4.3 ss'li 1.5 Tdci 100 ps 250 Nm 5 ileri manuel0-100: 13.3 sn5.2 - 4.3 - 4.6 ss'siz4.5 - 4.1 - 4.3 ss'li 1.5 Tdci 120 ps 270 Nm 6 ileri manuel0-100: 12.6 sn4.6 - 4.3 - 4.4 ss'li 1.5 Tdci 120 ps 300 Nm 6 ileri PowerShift Otomatik0-100: 12.9 sn5.4 - 4.7 - 5.0 ss'li 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Can Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2015 Bu kasayı çok bekledim bir önceki kasa connectim varken. önceki kasanın yakıtı yüksekti bunlarda baya düşeceğini duymuştum. öyle de olmuş zaten ama focus varken bunlar çok beğensemde düşünmem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2015 Ford durdu durdu... 1.5 TDCi & Powershift kombinasyonu ile birden coştu ve kabuğunu kırdı hadi bakalım... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2015 ...geçenlerde Michigan'dan bir abi ile konuşuyoruz. Ona laf arasında "neden bizim kullandığımız ufak dizellere yönelmiyorsunuz?" dedim. - Amerikan Tüketicisini ufak motorun verimli olduğuna inandıramıyoruz, bu denli az hacimli bir güç ünitesinin bu kadar verimli ve uzun ömürlü olacağını kabul edemiyorlar, üstelik enerji dağıtım kanalları da 50ppm'lik dizel yakıt'ı temin ve dağıtım konusunda isteksiz davranıyor. Mustang ile popüler kılmaya çalıştığımız ufak motorları Fusion'a da taşıdık, ancak piyasanın istediğimiz türden tepki vermesi için çok para ve zaman harcamamız gerektiği ortada... ...koca pick-up araçlarda bile benzinli 5,0lt+ motor kullanan tüketiciyi ikna etmek gerçekten zor iş tabi ... resmen üzüldüm adamların haline ... şaka be şaka!! Ne üzülücem ... yatırım yapma, teknolojiyi takip etme ondan sonra da otur ağla. Çok da umrumdaydı ... (bkn.sürünün,bunlar daha iyi günleriniz) Not: Elemanın -Ufak- derken kastetttiği 2,0 ve 2,3EB motorlar. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 1, 2015 kornete (jandarma ağzı, devriye arabamızdı) sağlam dokunmuş otosan... helal Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2015 Gider alınır bu fiyata, şahane Not: 1.5 tdci satışı başladı, darısı bize... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2015 bi 100 tane ayırsınlar bana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2015 Hakkaten, fiyatlar böyle olsa, Çin metrosu kullanan insanlar gibi trafiğimiz olur..peee:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2015 Hem binek, hem de 1000 lira. Üretim İspanyaya kayınca, otosan pek de bu aracı satma niyetinde değil galiba. 1 yılı geçti sanırım satışlar başlayalı, ben sokakta connect göremiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2015 Hatuna alım çizilirse yenisini alırım. Oğluma da alsam mı ilerde biner 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2015 7 bin lira otomatik ve motor farkı ile satışa başladı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 12, 2015 Fiyatını göremedim ama 6" sync 2, connect'in donanım listesine girmiş.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2015 Fiyatı ise 5.985 TL (X paket) İçinde navigasyon, 17'' jant, kör nokta olunca fiyat anormal gelmedi bana. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 2, 2016 Bir dokunuş da Polonya'dan geldi! http://anasayfa.focusclubtr.com/carlex-design-gozunde-ford-transit-connect/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2017 Avrupa için; 1.5 Tdci 100 ps PowerShift seçeneği geldi. 1.5 tdci 100 ps 5 ileri Manuel 250 Nm tork ile geliyor. 1.5 tdci 100 ps 6 ileri PowerShift 270 Nm tork ile geliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap