Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Tabiii olsa hemen avlayacaksın [emoji4][emoji4]. Kaçarmı heç? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Taner Ayık Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Ben bu konuya yazmasam olur mu? Çok sürer hepsini yazması da ondan. Bekir abi hiç yazmasın.Zaten hiç kadar onun aksesuarları Dogan seni duyanda hergun arabana bi aksesuar aldigini dusunue be yaw. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Öyle ama gerçek, Taner..[emoji4] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Taner Ayık Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 ewt bende 2 adet bulunduruyorum sürekli , benım 3 kere hayatımı kurtardı resmen,yani yolda kalmak bi yana cok acıl gitmenız gereken bı yer var takım elbıseyı gıymıssınız arabanın yanına ınıyosun lastık janta ınmıs ıste bu gıbı durumlarda mukemmel oluyor tavsiye ederım bende. Anil bahsettiğiniz sey gercekten faydali.fakat lastik janta inince bes para etmio.cunku tupu icindeki basinc.o lastigi sisrmeye yetmiyor.ama normal patlamalarda yani lastik janta.inmeden farkina varirsaniz gercekten ise yariyor. Aslında var, bagajda minik bir soğutucu içinde su, soğuk çay, Ağrı kesici, malum migrenle beraber yaşamak zorunda olduğun için su şart... Soda yokmu bekir abi buz falan 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Dogan seni duyanda hergun arabana bi aksesuar aldigini dusunue be yaw. Ha ha dorgu diyisen ağam. Artık hep orj şeyleri takmaya çalışıyorum abi. Neyse bir ara elini öptürmeye getirimde benim fındığı incelersin Ya Bekir abi arabamın adı fındık kaldı haaa 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Taner Ayık Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Ha ha dorgu diyisen ağam. Artık hep orj şeyleri takmaya çalışıyorum abi. Neyse bir ara elini öptürmeye getirimde benim fındığı incelersin Ya Bekir abi arabamın adı fındık kaldı haaa Hani bi gorsek yorum yapcezzz.bu arada bekir abiye saygilar efenim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Hani bi gorsek yorum yapcezzz.bu arada bekir abiye saygilar efenim. Bu arada forumun yaş ortalaması yükseliyor haa gençler acil destek lasım. İhtiyar heyeti toplanmadan okuldan mahalleden halısaha takımından gençleri toplayın çıbık. Ha ha gene ihtiyarlara laf çarptım birazdan bombalamaya başlarlar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Taner Ayık Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Bu laf banamiydi bekir abiyemi anlayamadim ben. Buyuk.ihtimal bekor abiyedir.ben.o kadar ihtiyar degilim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Hani bi gorsek yorum yapcezzz.bu arada bekir abiye saygilar efenim. Bilmukabele Taner, 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Bu laf banamiydi bekir abiyemi anlayamadim ben. Buyuk.ihtimal bekor abiyedir.ben.o kadar ihtiyar degilim. Ha hah benden büyük herkes ihtiyardır benim için.Allaaaah fena bombalarlar brazdan beni.Az sonra gelirler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Bu laf banamiydi bekir abiyemi anlayamadim ben. Buyuk.ihtimal bekor abiyedir.ben.o kadar ihtiyar degilim. Ben alıştım, dediğin gibi adres benim muhtemelen:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Taner Ayık Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Kasindin ama.gardini al.dua et bekir abi okimasin. Sbi ozur dilerim ben degilim.diyen hep dogan.gördüğünü bilem farketmemistim bn 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Kasindin ama.gardini al.dua et bekir abi okimasin. Ha ha Bekir Abi denmi korkacam.Yarın tava ciğer ısmarlarım barışırız onla abi sen sıkma canını.Ya da ciğer yetmezse şantaj yeter ha ha. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2015 (düzenlendi) Navigasyon Nazarlık Mp3 usb Levye Levye ne ya şaka levye yok. Nazarlığı aksesuar saymayalım; validenin aldığı nazarlıklı tespih var bende de, vites üstünde durur, sayılmaz o; kem gözlere savunma o Haziran 5, 2015 Ahmet Dursun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2015 Usb sarz kablosu ıslak mendil sıvı sabun temizlik için ivir zivir Ayrıca o ilk mesajdaki tlf tutacağı tehlikeli gardaş aman diyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap