Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2015 Görünüşe takılmayın sürüşüne bakın... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2015 Şöyle bi şey var aracınız normal binek araç olduğu için dedikleri gibi geçrekten araca saplanmış gibi duruyor. Ralli araçlarını görmüşsünüzdür veya arazi araçlarını tekerlerin üzerinde dodik vardır veya tamponun kendisi o şekildedir. ki o araçlar bile o kadar basık değil. Sportif araçlar olmasına rağmen. (bazı zamanlar daha yüksek bile kullandıkları oluyor. Google da low pimp car diye bir aratın (sözüm meclisten dışarı tabi sizle alakası yok bu arabanın lakabı) Genelde siyahi arkadaşlar tarafından tercih edildiği söylenmekte. Sana naçizane tavsiyem arabayı o kadar alçaltma. Bak bizim Sabrinin arabası var focus ona 3,5 yay taktırmıştı. Hatta benim arabayla yan yana koyup fotoğrafını çekmiştik. bulamadım buluşma konularının bi tanesindeydi. gayet hoş duruyodu kendisi de memnundu. Bence yaptırma bu paraya daha mantıklı ve hoş değişiklikler yapabilirsin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 3, 2015 Şöyle bi şey var aracınız normal binek araç olduğu için dedikleri gibi geçrekten araca saplanmış gibi duruyor. Ralli araçlarını görmüşsünüzdür veya arazi araçlarını tekerlerin üzerinde dodik vardır veya tamponun kendisi o şekildedir. ki o araçlar bile o kadar basık değil. Sportif araçlar olmasına rağmen. (bazı zamanlar daha yüksek bile kullandıkları oluyor. Google da low pimp car diye bir aratın (sözüm meclisten dışarı tabi sizle alakası yok bu arabanın lakabı) Genelde siyahi arkadaşlar tarafından tercih edildiği söylenmekte. Sana naçizane tavsiyem arabayı o kadar alçaltma. Bak bizim Sabrinin arabası var focus ona 3,5 yay taktırmıştı. Hatta benim arabayla yan yana koyup fotoğrafını çekmiştik. bulamadım buluşma konularının bi tanesindeydi. gayet hoş duruyodu kendisi de memnundu. Bence yaptırma bu paraya daha mantıklı ve hoş değişiklikler yapabilirsin Yok aslında ben yaptırmak için bu konuyu açmadım merakım olduğu için sizler ne düşünüyorsunuz onu öğrenmek istiyorum [emoji4] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap