Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
aracı ilk aldığım zaman kasislerden geçerken arada ön taraftan "cırt" sesi geliyordu pek önemsememiştim. ancak şimdi kasislerden geçerken bu cırt sesi arttı. özellikle ön sağ tyaraftan geliyor. sebebi nedir acaba. henüz 1 ay oldu aracı alalı pek sert kulanmadım da. teşekkürler.
Soru
yusuf terzi
aracı ilk aldığım zaman kasislerden geçerken arada ön taraftan "cırt" sesi geliyordu pek önemsememiştim. ancak şimdi kasislerden geçerken bu cırt sesi arttı. özellikle ön sağ tyaraftan geliyor. sebebi nedir acaba. henüz 1 ay oldu aracı alalı pek sert kulanmadım da. teşekkürler.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
8
6
6
4
Popular Days
Ock 12
12
Ock 2
10
Ock 15
7
Ksm 11
7
Top Posters For This Question
yusuf terzi 8 posts
Yakup Ç. A. 6 posts
Tolga Yılmaz 6 posts
Halil T. 4 posts
Popular Days
Ock 12 2012
12 posts
Ock 2 2012
10 posts
Ock 15 2012
7 posts
Ksm 11 2011
7 posts
Popular Posts
Tevfik
Ayşe teyzeye sorun cırt sesini duymayın ace kullanın derim...
Murat K.
arkadaşlar bende f3 style plus aldım..45 gün oldu son 3-4 gündür ön süspansyonladan ses geliyor özelikle kasislerde bugün servise gittim sorunu bulamadılar iki adet ön süspansyon siparş ettiler....
Cem Boneval
Bence birşey birşeye sürtüyor, umarım yakında yırtıp cart yapmaz Şaka bir yana bence de servis kontrolu talep edin.
Bu soruda 43 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap