Ozan Kar Oluşturma zamanı: Haziran 4, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 4, 2015 bu arabayı aslında dedeme alacağız ama dedem almazsa ben mi alsam diyorum aslında gidip geliyorum, her ne kadar dizelden nefret etsem de alışınca benzine para vermek zor gelebilir, birde arka tasarımını sevmiyorum. Sizce ne yapmalı? bana göre +ları Mercedes Cam tavan Benzinli motor (keyifli) ucuz -leri Benzinli motor (pahalı) kötü arka tasarım ağır (???) direksiyon ölü 2.el Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Heçte beğenmedim valla.Arkası bence seninde dediğin gibi çirkin beee .Bence mondi yakışır dedene.Sen bence bu arabadan uzak dur. Sen ve araban birbirinize yakışıyorsunuz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 C'yi sevmem tipsizin tekidir ama E Coupe güzeldir, fakat yinede benim gözümde bunlar günlük kullanım araçları değil, yani sahibi olsam ancak keyif gezmeleri için çıkarırdım garajdan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Bu çok kötü bir kasa Ozan ya yolda görünce burun kiviriyorum. Satmasida zor olur. Ben alma derim. Benimde benzine geçme hayalim/isteğim var. Motor swap olayi kolay olsa alicam bi 1.6 eb Birde iç kısmıda 2 eski c kasalarinkiyle ayni falan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Bu Mercedes mi? Dedirten nadir modellerden. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Dedem bi karar versinde ciddi düşünürüz artık Dedem için corolladan her türlü iyidir. Mercedes hayalini gerçekleştirme derdindeyiz, Corollayı alırken B serisine bile bakmıştı ama pahalı diye alamamıştı. Arabanın tek sorunu direksiyonu odun gibiymiş, servise görürmüşler bunlar böyle demişler. Bide her yerde arkadan çekiş yazıyor ama önden çekiş dediler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 C coupe clc den guzel bence, eski olmasina ragmen... Yukaridaki yorumlara katiliyorum. Sanki kahve molasinda tasarlanmis gibi bir tipi var arabanin... Acele etme abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 @Ozan Kar,@Mert Yürüyen, @Yakup Çağatay, @Sabri Özer, @Hakan Saraylı, @Doğan Kurban, De haydi gidin işinize... Hepiniz de Mercedes buldunuz da... Tövbe tövbe... Yahu gidin yatın yahu... 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Cık daha erken 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 De haydi gidin işinize... Hepiniz de Mercedes buldunuz da... Tövbe tövbe... Yahu gidin yatın yahu... Walla hocam doğru söylüyor ! Buldukda kıllısını (CLK) istiyoruz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Bu araba bir tanıdıkta, o yüzden bir numaralı alternatif bu şuan. C coupe clc den guzel bence, eski olmasina ragmen... Yukaridaki yorumlara katiliyorum. Sanki kahve molasinda tasarlanmis gibi bir tipi var arabanin... Acele etme abi CLCden eski C coupe hangisi yahu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Bu araba bir tanıdıkta, o yüzden bir numaralı alternatif bu şuan. CLCden eski C coupe hangisi yahu? @Mert Yürüyen şşş Ozan dur üstüne gitme adam şoklarda.Sanırım gece fara sarılıp uyuyacakmış. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 CLCden eski C coupe hangisi yahu? Evet eski C Sportcoupe'nin veliahti kendileri. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Bu araba bir tanıdıkta, o yüzden bir numaralı alternatif bu şuan. CLCden eski C coupe hangisi yahu? C kasa sportcoupe olarak geciyormus...bi siralama ile sitede ara abi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 C kasa sportcoupe olarak geciyormus...bi siralama ile sitede ara abi... Hmm yeni kasası işte buda. Arkadan İkiside tipsiz bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap