Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Haziran 4, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 4, 2015 Son yılların popüler kombini... Unutmadan yine haberdar edelim, bu ay itibarı ile EU6 benzinliler satılmaya başlayacak ve 18'' jantlar ilerleyen dönemde eklenecek. Şasi numarası için kullanılan kapak yöntemi tarafımdan beğenildi Kumaş kesimleri içeri kıvrılmış sorunu yok. 8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Vay vay vay... Harika olmuş Eski kasa liftback dediklerinin yenisi bu olsa gerek Yükleme alanı falan şahane Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Kitap gibi olmuş şu arka silgi bu kadar mı basit olur yav benim olsa onu söker macun koyup boyatır iptal ederdim yav 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Kemal Ayyıldız Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2015 Bu modelin dizeli ve otomatiği olsa tadından yenmez. :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2015 Beğenmekle birlikte hani Serdarıma da hak vermiyor Değilim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2015 İşte benim istediğim Mondi bu, sadece deri koltuk eksik ... Arabayı değiştirirsem şuanda olmazsa olmazım panaromik cam tavan, onuda sağlayan şuanda bildiğim kadarı ile HB Mondeo ile QQ'dan başkasında yok o yüzden hedefte sadece bu ikisi var. Hayırlısı ile bir makyaj yeseydi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2015 Kitap gibi olmuş şu arka silgi bu kadar mı basit olur yav benim olsa onu söker macun koyup boyatır iptal ederdim yav Yanındaki gri sedanda cam eğimi aynı ve görme alanı da benzer, ama silecek yok, o idare ediyorsa bu da eder. Katılıyorum. Bir de bu cam tavan merakını anlamakta zorlanıyorum, güneşli havalarda tepeden gelen ışık çok rahatsız edici oluyor araç sürerken, ısınması ayrı bir dert, yani ben hiç pratik bulmuyorum. Sadece dağ yollarında gezerken güzel bir panorama sağlıyor, onun için de dezavantajlarına katlanamam. Bence ve Antalya'da tabii.. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2015 Yanındaki gri sedanda cam eğimi aynı ve görme alanı da benzer, ama silecek yok, o idare ediyorsa bu da eder. Katılıyorum. Bir de bu cam tavan merakını anlamakta zorlanıyorum, güneşli havalarda tepeden gelen ışık çok rahatsız edici oluyor araç sürerken, ısınması ayrı bir dert, yani ben hiç pratik bulmuyorum. Sadece dağ yollarında gezerken güzel bir panorama sağlıyor, onun için de dezavantajlarına katlanamam. Bence ve Antalya'da tabii.. Katılıyorum. Normal alıp tavanı siyah kaplatmak çok şekil olur.. Arka silecek de HB mondeonun indikatörüdür ancak biraz daha kibar bir şey konulabilirdi. Bakın iddia ediyorum bunu yakut kırmızı al mümkünse alçaltılmış süspansiyon+18 jant ekle bütün A5 sahipleri hıncından çatlar. Şu amerika işi olmasa ben alırdım valla.. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2015 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2015 Yanındaki gri sedanda cam eğimi aynı ve görme alanı da benzer, ama silecek yok, o idare ediyorsa bu da eder. Katılıyorum. Bir de bu cam tavan merakını anlamakta zorlanıyorum, güneşli havalarda tepeden gelen ışık çok rahatsız edici oluyor araç sürerken, ısınması ayrı bir dert, yani ben hiç pratik bulmuyorum. Sadece dağ yollarında gezerken güzel bir panorama sağlıyor, onun için de dezavantajlarına katlanamam. Bence ve Antalya'da tabii.. Cem Abi Cam tavan için kısmen haklısın gündüz ve sıcak bölgelerde pek kullanışlı değil, fakat arkadaşımda C-Max var geceleri yaz kış çok güzel oluyor gökyüzünü görmek. Hele yağmur yağarken cam tavan hoşuna gidiyor insanın Bu arada Mondeo ya söyleyecek söz bulamıyorum, harika. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2015 Perdeyi bile açmıyoruz. Bizimkilerin migreninini tetikliyormuş. Ama güzel bi opsiyon. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2015 Haziran üretimli Euro 6 versiyonu gelmiş. Bu da yukardaki gibi Hb, cam tavan, led ve tekno paketli 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2015 Tadından yenmez Bir gün bizim de olur İnşallah. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2015 Of anam offfff 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2015 Tampon dizaynını benden yürütmüşler [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap