earthquakerr Oluşturma zamanı: Nisan 13, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 13, 2011 Arkadaslar herkese merhaba... 3 haftalık focus diesel kullanıcısıyım... Size bi sorum olacak; full depoyla şehiriçi kaç km yapabilirim? benim hesabıma göre en fazla 700 km yaparım. sizce normalmi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 istanbulsa normal. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Ben benzinde 1 depo ile 600 km. yapıyorum ortalama. Dizelin menzili daha fazla olması lazım değilmi ? 800-900 arası yapması lazım bence şehir içinde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 istanbul trafiğinde zor Yusuf. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 istanbul trafiğinde zor Yusuf. İstanbul trafiğinde benim menzilde 400-500 e düşer o zaman desene. Yani milletin istanbulda bindiği dizel parasına biz burda benzinliye bineriz nerdeyse :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 istanbulda 1 depo benzin ile C sınıfı 1600 cc bir araç 500 km. yapıyorsa tüketimi makul kabul edilir bana kalırsa. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Senin gibi aracı minimum düzeyde yaktıran birisi için bile istanbulda 500 km. makul ise sert ve hor kullanan birisinin yakıt menzilini hesap etmeye gerek bile yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Eskisi gibi değilim çabuk sıkılıyorum; izmirde yollarda açık olunca basıyorum.Eski ekonomiyi yapamıyorum yani. Dizelde 5,5 L/100km. lerdeyim bu aralar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2011 Eskisi gibi değilim çabuk sıkılıyorum; izmirde yollarda açık olunca basıyorum.Eski ekonomiyi yapamıyorum yani. Dizelde 5,5 L/100km. lerdeyim bu aralar. Yinede iyi değer. Bende tam tersi gittikce azaltıyorum. LPG de son depomda şehir içinde km.de 0,195 krş. yakmışım. Oranlarsak 9,3Lt/100Km. ye geliyor. 2-3 depo önce, yağa moto silk bor katkısı katmıştım. Onun bi etkisi olabilirmi bilmiyorum. Çünkü daha önce kmde 0,25 krş. yakıyordu şehir içinde ort. yani 11,96 Lt/100km. idi. Hatta aracın çekişi ve ara hızlanmalarında performansının ufakda olsa arttığını ve daha rahat devirlendiğini hissettim son dönemde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2011 Benimde dizel focusumda yaz aylarında ortalamam 6 - 6.5 arası kışın ise 7lt kesin fazlasıda olabiliyor bide bizim buralar hep rampa düzlük yok diyebilirim kısa mesafe yalnız şehir içi kullanımda 9 lt ye çok çabuk çıkabiliyor genelde motor soğuk olduğu için.özet geçersek şehir içi tüketimler kullanım şekline ve şehir yapısına göre çok değişkenlik gösterebiliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2012 Eskisi gibi değilim çabuk sıkılıyorum; izmirde yollarda açık olunca basıyorum.Eski ekonomiyi yapamıyorum yani. Dizelde 5,5 L/100km. lerdeyim bu aralar. Senin yerini ben almışım o zaman abicim Şehir içi 5,3 lt yakıyordum. Şehirler arası 3.8 lt ye düşürdüm yılbaşı kaçamağnda (Gidiş geliş 400 km lik yol ) ayrıca arabanın bakım zamanı geldi ve kış mevsiminin dezavantajı var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
earthquakerr
Arkadaslar herkese merhaba...
3 haftalık focus diesel kullanıcısıyım...
Size bi sorum olacak; full depoyla şehiriçi kaç km yapabilirim? benim hesabıma göre en fazla 700 km yaparım. sizce normalmi?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 10 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap