Osman Koç Oluşturma zamanı: Haziran 5, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 5, 2015 Öncelikle merhabalar aranıza yeni katılmış bulunmaktayım... 3 gün önce 2011 model focus aldık.Fakat bagaj kısmında pandizot yokdu.İstanbulda bulabileceğim yer varmı?Yardımcı olursanız sevinirim.Saygılarımla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Osman Koç Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2015 Pandizotu almış bulunmaktayım.İstanbulda pandizot arayanlar İkitelli Atatürk oto sanayi sitesinde temiz arayanlar dağdelen otoda bulabilirler fiyatı 300tl.Yada diğer çıkmacılarda bulabilirsiniz.150-200 tl arası bir fiyat çekiyorlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 5, 2015 Yetkilisi servisler ve çıkmacılara sorabilirsiniz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Osman Koç Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 6, 2015 Yetkili servislerde fiyatlar uçuk bir mukavva parçası için o kadar verilmez bence.Bildiğiniz satan çıkmaci yada herhangi biri varsa yazarsanız memnun olurum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 saner can Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 16, 2015 Ben arcı alır almaz çıkarıp kaldırıyorum bir kenara. Hem bagajım çok daha fazla eşya alıyor hemde bebek arabası, bavul vs koyarken pandizota değiyor mu değmiyor mu diye dert etmiyorum. Camlar siyah olduğundan kötü görüntü de olmuyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Osman Koç
Öncelikle merhabalar aranıza yeni katılmış bulunmaktayım...
3 gün önce 2011 model focus aldık.Fakat bagaj kısmında pandizot yokdu.İstanbulda bulabileceğim yer varmı?Yardımcı olursanız sevinirim.Saygılarımla
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 4 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap