Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2012 ilk mesajdaki bilgi yeni araçlar için değil arkadaşlar boşuna uğraşmayın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Tutar Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2017 12 Kasım 2011 - 02:12 tarihinde, Halil T. yazdı: şu sayfaya şase numaranzı giriyorsunuz. aracın yılını modelini hangi ülkede üretildiğini görebiliyorsunuz. ford için şase nonuzun 8. harfi c ise alman malı p ise ispanya http://www.btinterne...NM0UXXTTPU3C627 EDİT: İlerki mesajları okuyun farklı işlemler göreceksiniz.Detaylar orada.. NM0TXXTTPT4G30405 sorgulatırmısınız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2017 42 dakika önce, Ömer Tutar yazdı: NM0TXXTTPT4G30405 sorgulatırmısınız Lütfen üyeliğinizi tamamlamayı unutmayınız. 03.04.2004 tarihinde Türkiye'de üretilmiş Transit Connect. 1.8 LT 90 ps 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Tutar Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2017 Teşekkür ederim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sinan ÖZ Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 (düzenlendi) Merhabalar. Fordetis' ten şasi no ile sorgulama yaptığımda sadece kısacık bir bilgi çıkıyor. Acaba detayı ben mi bulamadım? Yada yanlış birşey mi yaptım? Sayfa başında verilen link çalışmıyor. Aralık 4, 2017 Sinan ÖZ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 9 dakika önce, Sinan ÖZ yazdı: Merhabalar. Fordetis' ten şasi no ile sorgulama yaptığımda sadece kısacık bir bilgi çıkıyor. Acaba detayı ben mi bulamadım? Yada yanlış birşey mi yaptım? Sayfa başında verilen link çalışmıyor. Kayıt olun ve giriş yapın daha sonra tamamı gelecek. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sinan ÖZ Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 2 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Kayıt olun ve giriş yapın daha sonra tamamı gelecek. İlginiz için teşekkürler. Genel anlamda fordetis'e kayıt olmanın herhangi bir getirisi oluyor mu? Sadece bilgi görüntülemeye mi yarıyor? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 4, 2017 1 dakika önce, Sinan ÖZ yazdı: İlginiz için teşekkürler. Genel anlamda fordetis'e kayıt olmanın herhangi bir getirisi oluyor mu? Sadece bilgi görüntülemeye mi yarıyor? Son kullanıcı için bir getirisi yok diyebilirim. Buradaki detay bilgiler de güncel olmayabiliyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Arda G Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2018 Konuyu canlandırmak gibi olacak ama bi sorum olacak. Ford etiste şasi numaramı yazdığımda detayla bilgi verilemiyor. Sebebini bilen var mı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2018 Bir kaç mesaj üstte yazmış arkadaşlar, kayıt olduk mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Bayır Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2018 Merhaba courier 2015 1.5 Tdci aracım var yolcu kapısındaki etikette trend yazılı fakat aslında aracım delux nasıl netleştiricem araştırıyorum, yardımcı olurmusunuz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2018 14 dakika önce, Gökhan Bayır yazdı: Merhaba courier 2015 1.5 Tdci aracım var yolcu kapısındaki etikette trend yazılı fakat aslında aracım delux nasıl netleştiricem araştırıyorum, yardımcı olurmusunuz? Türkiye donanım isimleri ile üretim seri adları değişebilir. Aracı ne olarak satın aldıysanız o dur. O yılın TR donanım listesi ile kıyaslayabilirsiniz. Courier kategorimizde ilgili başlığı olabilir, bakabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rıdvan can Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2019 site yoktur acmadı peki 2008 focus alman ile ispanya arasında fark ne olbilir peki detaylı bakabılecegımız link var mı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2019 8 dakika önce, rıdvan can yazdı: site yoktur acmadı peki 2008 focus alman ile ispanya arasında fark ne olbilir peki detaylı bakabılecegımız link var mı Focus mk2 sadece İspanya'da üretildi. Böyle bir fark yok, yani bakılacak bir şey de yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
rıdvan can Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 4, 2019 mk 2,5 lar içinde şase numarasındaki alman ve ispanya üretimi geçerlimi yoksa sadece ispanya mi üretim yeri Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap