Caglar Binici Oluşturma zamanı: Haziran 9, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 9, 2015 Merhaba arkadaşlar aracım focus 3 navnet marka multimedya taktırdım görmenizi istedim sadece ufak tefek sorunlarımızda var anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2015 Ne gibi sorunlar var acaba yazarsanız yardımcı olalım hayırlı olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2015 Ne gibi sorunlar Mesala;kenarı eğri duruyor,anteni çıkık ve biraz da çirkin. Ancak tatlısını yersek belki biraz düzelir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2015 Mesala;kenarı eğri duruyor,anteni çıkık ve biraz da çirkin. Ancak tatlısını yersek belki biraz düzelir... Düzeltelim o zaman buyrun Antep baklava Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Caglar Binici Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2015 Ne gibi sorunlar var acaba yazarsanız yardımcı olalım hayırlı olsun Birinci sorunum parkları yakmadan ışıkları yanmıyor ikincisi tuş takımından gelen ses boşluk var sanırım ses yapıyor aracı kilitlediğim zaman 1 dk sonra kendini kapatıyor ayarlarına baktım herhangi bir süre ayarına rastlamadım çok kullanma fırsatım da olmadı açıkçası Mesala;kenarı eğri duruyor,anteni çıkık ve biraz da çirkin. Ancak tatlısını yersek belki biraz düzelir... Adresinizi verin yollatıyım hemen hocam kuyruk düzelir su sorunlarıda olmasa cihaz kullanımı güzel 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2015 Birinci sorunum parkları yakmadan ışıkları yanmıyor ikincisi tuş takımından gelen ses boşluk var sanırım ses yapıyor aracı kilitlediğim zaman 1 dk sonra kendini kapatıyor ayarlarına baktım herhangi bir süre ayarına rastlamadım çok kullanma fırsatım da olmadı açıkçası Adresinizi verin yollatıyım hemen hocam kuyruk düzelir su sorunlarıda olmasa cihaz kullanımı güzel Bunların hiç biri sorun değil sese bişe diyemicem cihazın çalışma prensibi bu zaten sıkıntı yok yani hayırlı olsun [emoji3] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2015 Hayırlı olsun, montajı yapan yerle de bir görüşüp fikrini almak gerek... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serhan A. Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2015 Hayırlı olsun Çağlar bey. Bence de montaj ile alakalı bir sorun var. Bu şekilde sorun çıkarmaması gerekiyor. Cihaz da kusurlu olabilir belki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2015 buyrun Antep baklava Yok Serdarım yok... Şerbetli tatlılar yaramıyor bu yaşta. Ancak şöyle dondurmalı fırın sütlaç falan,o da 4-5 kase olursa... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2015 bu yaşta. İŞte sende sonunda kabullendin bunu.Ha şöyleeee. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2015 İŞte sende sonunda kabullendin bunu.Ha şöyleeee. Git işine... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2015 Git işine... İşteyim abi zaten.İstersen işten eve gidiyim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Caglar Binici Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2015 Sorunlarımızı hallettik herkese teşşekürler taktırmayı düşünenlere ayrıntılarını paylasabilirim sadece usb ara kablosu ayarlayamadık eski yeri iptal yeni yeri torpido daha iyi oldu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Özaslan Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2015 temmuz ağustos gibi bende taktırmayı düşünüyorum.sıkıntı aracım 2014 model garantili.dışarıda taktırırsam garanti bozulur.serviste taktırsam sanırım biraz pahalı.yukarıdakinin fiyatı ne kadar aceba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2015 Maddi durumlar eğerki yeterliyse dışarıdan 200-300 fazlasına bence serviste taktırılmalı böyle cihazlar.Yaşanan tecrübelere göre bazı sorunlarda cihazı takan yer garantiye gönderip sizi 2 hafta kadar oyalarken serviste takılan cihazlarda böyle bir durum yok.Hemen yeni cihaz aracınıza bağlanıyor.Bir düşüncem de kesinlikle Ford Otosan onaylı olan cihazları kullanmak.Sebebine gelince yaşanılabilecek bir sorunda onaysız cihaz takılmış bu sebeple garanti dışıdır cevabını duymamaktır.Ford Otosan bildiklerime göre Cyclone ve Navitech ile anlaşmalı.Bunlar dışındakilere onay vermiyor.Bu arada bu tür cihazları taktırdığınızda ses kalitenizin yarıya ineceğini de hesaba katmalısınız.Multimedya cihazları içinde ses kalitesi en üst düzeyde olan Cyclone var.Cyclone bile orj ses klitesinin yarısını ancak veriyor.Gerisi %10 üstüne çıkamıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap