Ali Kö. Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 Konuyu tekrar canlandırayım Elinde bu navigasyondan olan var mı? ben mp4 oynatamadım çözen varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 24 dakika önce, Ali Kö. yazdı: Konuyu tekrar canlandırayım Elinde bu navigasyondan olan var mı? ben mp4 oynatamadım çözen varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Video çözünürlüğü cihazın desteklediği boyutlarda olmalı. Atıyorum cihaz 760-400 maksimum destekliyorsa sizin videonuz 800-400 ise açmaması normal. Video programlarıyla video çözünürlüğünü ayarlamalı. cihazın desteklediği boyuttan ufak olmalı yani kısacası. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Kö. Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 Hocam o kısımlar kolay hallederim de araç da ki navigasyon orjinal değil sanırım. Bu yüzden hiçbir bilgi bulamadım, çözünürlük marka vs. Sadece görünüş olarak buna benzediği için markası budur diye tahmin ettim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2017 Hocam o kısımlar kolay hallederim de araç da ki navigasyon orjinal değil sanırım. Bu yüzden hiçbir bilgi bulamadım, çözünürlük marka vs. Sadece görünüş olarak buna benzediği için markası budur diye tahmin ettim. Marka farketmez. Cihazların büyük çoğunluğu bu özelliklere göre videoları açar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap