Serkan erden Oluşturma zamanı: Haziran 10, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 10, 2015 merhaba arkadaşlar işyerimden bir arkadaşım 97 accord otomatik alma arifesinde baktığı araçtan bulmuş 270000 de imiş araç bu araba nasıldır. şanzuman motor önemli ancak genelde nasıl bir araçtır. fikrinizi sormak istedim. araç 2000 motor lpgli full. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bahadır Atay Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2015 Fiyatı ne kadar? büyük şehirde yaşıyorsam ve sağlam ustaları tanıyorsam tutmayan uygun fiyatlı d segmenti araç sahibi olmak isterım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2015 fiyat 14000 tl kaportada masraf yok. motorda biraz yağ kaçağı var ama contadan dediler. eğer öyle ise alınır galiba. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bahadır Atay Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2015 (düzenlendi) Harbi japon Şekil araba neden olmasın 14 bine broway doğan slx satılıyor Haziran 10, 2015 Bahadır Atay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2015 6 ay kadar kullanmıştım takastan geldi otomatik olmadığı için sattım ama şu kadarını söyleyebilirim gayet zevkli bir arabaydı, oturuş pozisyonu yere çok yakın ama insan alışıyor, genişliği yeterli, yakıt olarak fazla üzmez ama basmaya ve yakmaya çok müsait bir araba 2.nci vites 110 (düz vitesti benim araba) üst devirlerde çok tatlı ses veriyor, konfor olarak fena değil, yol sesi fazla alıyor tipik japon yani, bu paralara iyi bir araba derim. Satılığa koyduğum gün satmıştım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap