Adem Kazıl Oluşturma zamanı: Haziran 11, 2015 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 11, 2015 Bazen sahip olmak istersin olmayıncada küçük bi ayrıntı ile mutlu olursun detay fotoğrafta 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2015 N'oluyoruz dedim önce Bu armayı ben de alayım arabaya takayım diyorum bazen. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2015 (düzenlendi) arabanın dizel olduğu reno larda yanda olurya "cdi" gibi; belki görünür biryerde olsun istemiştir şimdi de bazı fordcular kızıyor, bizim dizel logosu nice oldu diye, bende dizel öldü, devir ecoboost devri diyorum Haziran 11, 2015 Mehmet Demir tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2015 T'yi silseydi bari,orjinal gibi olurdu dci olarak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2015 Demek bir havası var o logonun ki adam özenti yapmış takmış, havamız yeter 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2015 hangi akla hizmet yapıştırmış ki onu oraya. Hey Allah'ım. Hayır logo da öyle çok cafcaflı bişey değil ki? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap