Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2015 Aslında, hani 80 bin verdikten sonra o paraya Sıfır araç almak gerekir düşüncesindeyim. Hemen vurmayın yaw bu kişisel görüşüm... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2015 Anladim.. Bakilacak artik.. Israr ediyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2015 Aslında, hani 80 bin verdikten sonra o paraya Sıfır araç almak gerekir düşüncesindeyim. Hemen vurmayın yaw bu kişisel görüşüm... Mesela abi? Israr ediyorum Filo araci almayin yonunde mi yoksa s60 alin yonunde mi abi? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2015 Volvo varsa seçeneklerde şu vw'e gereksiz para yatırmayın. Akşam bende bakarım listeye güzelce. Buarada sıfır dizel otomatik style sw tavsiye ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2015 (düzenlendi) Ben de bir araba bulcam dur bekle Hah bu nasıl http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-es-otomotivden-orjinal-2012-model-volvo-s40-d2-cok-temiz-215124106/detay Haziran 11, 2015 Doğan Kurban tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2015 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-auto-center-2014-model-v40-cc-daha-1000km-de-2-aylik-bluetooth-182758970/detay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2015 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-auto-center-2014-model-v40-cc-daha-1000km-de-2-aylik-bluetooth-182758970/detay İşte şunun hastasıyım Kesinlikle tavsiyem... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2015 Volvo s60 Advance donanım alınabilir 80 bine. Volvo varken passat a superb ye para vermek pek mantıklı gelmiyor bana ben olsam hiç düşünmeden volvo s60 alırdım...hem çok kaba değil hemde küçük değil tam ideal bence 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2015 Mesela abi? Filo araci almayin yonunde mi yoksa s60 alin yonunde mi abi? Şaka diye yazmıştım ama bence S60 bile olsa Volvo gönül işi isteniyorsa alınır. Bagajı saçma düzeyde küçüktü. Birde filodan çıkma araç marka bakmadan almam. Passat daha mantıklı seçenek. Biri kalbe biri akla Türkiye şartlarında durum böyle. Aklıma başka modelde gelmedi. Sanki biraz D segmentinde bakılıyor gibi anlıyorum. Jetta da burada potaya girebilir ama aynı duyguyu vermiyor. Octavia kendini ikna edebilirsen gayet güzel ayrıca. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 (düzenlendi) Yine olaya başka bir açıdan bakmak istiyorum, bence (çok ihtiyaç değilse) babalarımıza otomatik, HB Sıfır araç alınmalı yada ikna edilmeli.. Neden otm,? Yaş gereği kullanımı daha kolay ve debriyaj bacağı rahat..v.b. Neden HB ? Yaş itibarıyla Kullanım ve park daha az yoracak v.b. Neden Sıfır ? Yine Yaş, itibarıyla ikinci el araç da çıkacak bir sıkıntı maddi yönünü bir kenara koyarsak, manevi olarak hem daha çok üzecek hem sıkıntı çözümüne bizzat kendide iştirak etmeye çalışıp yıpranacak... Tabii imkanlar doğrultusunda, burada verilen miktar Sıfır araç için uygun olduğundan o doğrultuda fikir beyan ettim... Haziran 12, 2015 Bekir B. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Yine olaya başka bir açıdan bakmak istiyorum, bence (çok ihtiyaç değilse) babalarımıza otomatik, HB Sıfır araç alınmalı yada ikna edilmeli.. Neden otm,? Yaş gereği kullanımı daha kolay ve debriyaj bacağı rahat..v.b. Neden HB ? Yaş itibarıyla Kullanım ve park daha az yoracak v.b. Neden Sıfır ? Yine Yaş, itibarıyla ikinci el araç da çıkacak bir sıkıntı maddi yönünü bir kenara koyarsak, manevi olarak hem daha çok üzecek hem sıkıntı çözümüne bizzat kendide iştirak etmeye çalışıp yıpranacak... Tabii imkanlar doğrultusunda, burada verilen miktar Sıfır araç için uygun olduğundan o doğrultuda fikir beyan ettim... Bekir abi çok doğru söylüyorsun netekim... ama "D" sınıfı araç isteniyor ve bu sınıf malum 100bin barajını aştı gitti, km. düşük, bakımlı ve temiz bir araç olduktan sonra aynı paraya sıfır yerine üst segment araç alınır, ki sanırım burada böyle bir mantık yürütülmüş, sıfır takıntısı olmayabilir (bkn. ben), ama yinede senin söylediğin yaş itibarı ile daha uygun olurdu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Yine olaya başka bir açıdan bakmak istiyorum, bence (çok ihtiyaç değilse) babalarımıza otomatik, HB Sıfır araç alınmalı yada ikna edilmeli.. Neden otm,? Yaş gereği kullanımı daha kolay ve debriyaj bacağı rahat..v.b. Neden HB ? Yaş itibarıyla Kullanım ve park daha az yoracak v.b. Neden Sıfır ? Yine Yaş, itibarıyla ikinci el araç da çıkacak bir sıkıntı maddi yönünü bir kenara koyarsak, manevi olarak hem daha çok üzecek hem sıkıntı çözümüne bizzat kendide iştirak etmeye çalışıp yıpranacak... Tabii imkanlar doğrultusunda, burada verilen miktar Sıfır araç için uygun olduğundan o doğrultuda fikir beyan ettim... +1 Abi ağzına sağlık. Sen o yüzden mi aldın otomatik poloyu bakım. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Bekir abinin tavsiyesini deneyerek Focus dizel manuel oluşturdum ford'un sitesinden. paket almazsan 78bin küsüre geliyor titanium. navigasyon paketi ekleyince 80k... bilemedim ki.. ya araba fiyatları ne biçim artmış arkadaş? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Focus'u tam bilmiyorum ama geçen yıl bu zamanlar Mondeo 2.0 TDCi titanium 138bin (kampanyalı) idi. Şuan 2.0 TDCi titanium 159bin cik... bu veriler ile gidersek seneye 200bincik olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2015 Ohh mondiyö, ford mondeo 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap