Alperen G. Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 2015 Akıllı adammış baban, saygıyla selamlıyorum. Rahat iniş biniş Pratik iç mekan Geniş iç hacim Rahat çevre görüşü Geniş ötesi bagaj (niye lazım bilemesemde) Kolay ve rahat kullanım Yeterli konfor ve performans gibi öğeler bence de bu aracı çok cazip kılıyor, hele bahçe gibi hobisi olanlar için. Ama Octavia steyşında olabilirdi. Beni üzen sadece araç fiyatlarının geldiği nokta 83.000??? Hele ki aynı fiyata otomatik Kuga ya da 20.000 altına Tourneo Courier alınabiliyor iken... 78.000e baglamislar isi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2015 oğlu tırt bir tercih yapmış olsa da. Ha ha buna çok güldüm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2015 Yeti 78 bin tl mi iyi günlerde kullanın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2015 Yeti 78 bin tl mi iyi günlerde kullanın. Maalesef.. fiyatlar bu.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eray Alkan Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 1, 2015 Güzel tercih güle güle kullanın Donanımlısı çok güzel görünüyor dikkat çekici Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap